GiorGhino Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Ο IDM διάβασα ότι είναι ο καλύτερος Download Manager. Είναι αλήθεια? Εγώ έχω το getright. Είναι καλύτερος (όχι μόνο σε speed αλλα και απο Options)? Το getright δεν είναι απο τους καλύτερους? Πάντως κατα καιρούς μου εφανίζει προβλήματα. Ας πούμε το χα βάλει να κατεβάζει ταινία 1080p απο χτές το βράδυ 84parts και σήμερα στις 12:30 στα 2 τελευταία τελείωσε το downloads τους και είχαν μέγεθο 9Kb αντί 104mb! Κάνει κάτι τέτοια κατα καιρούς! Αν είναι τόσο καλός μιας και κάνει μονο 15 ευρώ θα το αγοράσω να χω το κεφάλι μου ύσηχο (το getright μαι φορά μου το χαν κλειδώσει!)
light360 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 10 φορές καλύτερος κατα την γνώμη μου είναι ο IDM.Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με το getright οπότε δεν μπορώ να σου πώ με ακρίβεια .Αλλα πιστεύω οι περισσότεροι εδω μέσα θα σου πρότειναν IDM. Τώρα όμως τι κάνεις ολόκληρη φασαρία για ένα downloader ,σιγά κατέβασε το 15 days trial και βλέπουμε. Οταν λες "μου το κλείδωσαν" τι εννοείς??
alex2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Προσωπικές γνώμες είναι αυτές. Εγώ δοκιμάζοντας τον IDM και όντας χρήστης GetRight (πολύ παλιάς έκδοσης όμως) προτιμώ τον GetRight. Αλλά παρόλα ταύτα οφείλω να πω πως όταν δοκίμασα την καινούρια έκδοση δεν μου άρεσε.Ακόμα χρησιμοποιώ την 5.2d.
GiorGhino Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Οταν λες "μου το κλείδωσαν" τι εννοείς?? Με έβγαλε στο site του και μου πε ότι το χω πειρατικό και μου έκανε 15% έκπτωη αν το αγόραζα αυθεντικο. Και απο τοτε δε μπορούσα να το χρησιμοποιήσω! ... To θέμα πάντως όταν κατέβασε 9Kb αντι των κανονικών file (στις 12:30) ήταν ότι εγώ είχα πάει στη δουλεια και το δα 14:30 που γύρισα! Έμεινε 2 ώρες χωρίς να κατεβάζει!
GIANNISPATRA Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Προσωπικές γνώμες είναι αυτές.Εγώ δοκιμάζοντας τον IDM και όντας χρήστης GetRight (πολύ παλιάς έκδοσης όμως) προτιμώ τον GetRight. Αλλά παρόλα ταύτα οφείλω να πω πως όταν δοκίμασα την καινούρια έκδοση δεν μου άρεσε.Ακόμα χρησιμοποιώ την 5.2d. Θα διαφωνίσω . Καταρχάς τι προσωπικές γνώμες είναι ?? απλούστατα επειδή δεν ξέρεις να χρησιμοποιείς ,δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά (πιθανότατα το integrate στο firefox τότε απογοητεύεσαι με τον εξαιρετικότατο download maanger ) αφού το λέει και το όνομα του είναι download manager για το internet ;) . Επίσης οι πολλές δυνατότητες που σου δίνει και το πολύ άνετο ρυθμιστή για την queue σε συνδιασμό με τα logins σε sites τύπου rapidshare όπως και η εισαγωγη -import from file τον καθιστά τον καλύτερο κατά πολλούς download manager . Τώρα όσον αφορά τους υπόλοιπους κανείς δεν τα συνδιάζει όλα πιστεύω. Το rapget είναι σκέτη μουφιά μπροστά στον idm αφού δεν έχει επιπρο΄σθετες δυνατότητες . Το getright προσωπικά που το είχα χρησιμοποιήσει δεν βόλευε καθόλου αφού κάποιες φορές δεν αναγνώριζε και τα αρχεία αυτόματα να τα κατεβάσει από τον browser(πολύ εκνευριστικό αυτό ). Επίσης για το πρόβλημα που ανέφερες συμβαίνει καμιά φορά αν αλλάξει η ip κλπ με τους άλλους download managers . Με τον idm αφού βάζεις το site login δεν θα πάθει κανένα πρόβλημα .
alex2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Θα διαφωνίσω Έχεις κάθε δικαίωμα να διαφωνήσεις. Καταρχάς τι προσωπικές γνώμες είναι ?? απλούστατα επειδή δεν ξέρεις να χρησιμοποιείς ,δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά (πιθανότατα το integrate στο firefox τότε απογοητεύεσαι με τον εξαιρετικότατο download maanger ) αφού το λέει και το όνομα του είναι download manager για το internet ;) Αλλά να διαφωνήσεις εκφράζοντας την προσωπική σου γνώμη,αλλά εσύ θεωρείς ότι η επιλογή ενός προγράμματος δεν έχει να κάνει με την προσωπική εκτίμηση του κάθενος αλλά με το αν ξέρει να τα χρησιμοποιεί. Επίσης οι πολλές δυνατότητες που σου δίνει και το πολύ άνετο ρυθμιστή για την queue σε συνδιασμό με τα logins σε sites τύπου rapidshare όπως και η εισαγωγη -import from file τον καθιστά τον καλύτερο κατά πολλούς download manager . Τώρα όσον αφορά τους υπόλοιπους κανείς δεν τα συνδιάζει όλα πιστεύω. Αφού ξέρεις να χρησιμοποιείς λοιπόν εσύ τα προγράμματα πως λες ότι αυτές οι δυνατότητες υπάρχουν μόνο στον IDM?Έχεις κοιτάξει άλλους download manager? Φιλικά
GIANNISPATRA Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Είπα ότι αυτές οι δυνατότητες όλες σε 1 προσφέρονται στον IDM . Γενικώς εκφράζοντας πάντα την αποψή μου αν θες ένα download manager για rapidshare και για αρχεία na κατεβάζεις απο firefox ειναι the best όπως ανέφερα . Τώρα για αυτό που σου λέω με το integrate το έιχα δει σε άλλο tech δημοφιλές forum που κρίνανε download managers επειδή δεν μπορούσανε να κάνουνε συμβατό με τον firefox και απαντάγανε IDM sucks κλπ. (για αυτό τσαντίστικα) μια διαδικασία όχι και πολύ δύσκολη νομίζω . Τέλος πάντων καλό είναι να μην παρουσιαστούν τα ίδια φαινόμενα στο insomnia και όποιος παρουσιάζει μια άποψη να παρουσιάζει με απτά παραδείγματα τα θετικά και αρνητικά .Για να καταλάβει και ο άλλος ρε αδερφέ τι να επιλέξει . Φιλικά .
GiorGhino Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Αυτό για το rapidshare είναι κορυφή! Ο getright χάνει συνέχεια τα links του. Τι όταν κλείνω τον browser, τι όταν κανω relogin τι απο μόνο του στα καλά καθούμενα.. αστα να πάνε. Και με έχει πιάσει μια μανία πρωσορινά με τις True HD ταινίες και περιμένω 85 parts κάθε φορά. Υ.Γ. Τώρα έχω το Star Wars III απο τις χτες στις 17:00 το απόγευμα, 84 parts tτων 100 Mb και μόλις κατέβηκε το part50. Με 2mbps μέσος όρος 8,5min. Επίσης κατέβασα το Batman Begins αν και το χα σε Dual Layer DVD se 720p και ύστερα σε 1080p. Τέλος Το Ματριξ 3 σε 720p
GiorGhino Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Εβαλα τον IDM όμως στο automatic mode κατεβάζει 4 αρχεία ταυτόχρονα ενώ του έχω πει max conn. number = 1 Πως γίνεται να το κάων να κατεβάζει 1? Υ.Γ. Πιάνει 231κb ενω ο getright δεν έπιανε ποτέ πάνω απο 212!
sam sam Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 εχω κατεβασει σχεδον ολους τους Download Managers μονο ο CryptLoad μου αρεσε (με βολεψε). οσο αφορα τον IDM στις 15:05 τον εβαλα, 15:17 τον εβγαλα ! δεν μου αρεσε καθολου... οποτε ολα ειναι θεμα προσωπικης αποψης...
GiorGhino Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Μου κλείδωσε και ο IDM! Illegal serial! Όλο εμένα πιάνουν!
alex2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 εχω κατεβασει σχεδον ολους τους Download Managers μονο ο CryptLoad μου αρεσε (με βολεψε). οσο αφορα τον IDM στις 15:05 τον εβαλα, 15:17 τον εβγαλα ! δεν μου αρεσε καθολου... οποτε ολα ειναι θεμα προσωπικης αποψης... Πήγα να τον δοκιμάσω αυτόν που λες αλλά παραπονιέται το avast ότι έχει trojan. Το έχεις ελέγξει το προγραμματάκι αν είναι καθαρό?
S2Katana Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Εγώ δηλώνω φανατικός του IDM, ο GetRight μου έσπασε τα νεύρα!
sam sam Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Πήγα να τον δοκιμάσω αυτόν που λες αλλά παραπονιέται το avast ότι έχει trojan.Το έχεις ελέγξει το προγραμματάκι αν είναι καθαρό? to εχω βαλει εδω και πολυ καιρο... αλλα για να το εχω κρατηση δεν θα βρηκα κατι...( με panda ) apo που το κατεβασες?
alex2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Από το site τους το κατέβασα http://cryptload.info/download/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.