Strategos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Λοιπον το δευτερο pc AMD Opteron [email protected]//XFX 7950GT//DFI LanParty Ultra-D//2X1GB OCZ PC4000 3-3-3-7 @245mhz//Raptor 36g & IDE Maxtor 80+20gb//CM WaveMaster//Tagan 580w εδω και μια βδομαδα μου κανει κατι κουλα στην αρχη εκει που εβλεπα video freezαρε και ετρωγε restart, βλεπω θερμοκρασιες μια χαρα οποτε παω στο bios και τα βαζω ολα default μετα απο λιγο παλι μου το εκανε. εντομεταξι αρχησε και οταν παταγα ρεσταρτ η εκλεινα το pc και πηγαινα να το ανοιξω δεν επαιρνε μπρος δλδ αναβαν τα λαμπακια γυρναγαν οι ανεμιστηρες αλλα δεν αναβε η οθονη και δεν ποσταρε το pc εβγαζα το pc απο την μπριζα 5 λεπτα μετα το εβαζα μπρος επαιρνε αλλα ετρωγα κατι μπλε οθονες οποτε κανω φορματ και βαζω σε αλλο δισκο. σταματαει τις μπλε οθονες αλλα και τα προβλημα που δεν επαιρνε μπρος αλλα μετα απο 1-2 μερες εκει που φορτονε τα windows παλι μπλε οθονη και παλι τα ιδια. Επειδη δεν εχω αλλο τροφοδοτικο και μητρικη να δοκιμασω τι απο τα 2 λετε να ειναι; γιατι θα πρεπει να τα αγορασω και για να μην παω 50% να πληρωσω και τα 2 ακουω γνωμες Ευχαριστω.
washcloud Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Σε τί κόσμο φέρνουμε τα παιδιά μας, Γιώργη Μπαμπινιώτη ; ! Τεσπα... Υποθέσεις δεν μπορούν να γίνουν. Είτε παίρνεις και τα 2, και σου μένει το 1 καβάτζα (αν το 1ο που θα πάρεις, τζίφος), είτε τα λεφτά του ενός, στα τρώει ο τεχνικός. Ψηφίζω φθηνό τροφοδοτικό. Τελευταία απέλπιδα προσπάθεια, να ψάξεις τα error codes που δίνει η μπλε οθόνη στο google (που σε γενικές γραμμές, χάσιμο χρόνου θα είναι) Nexttttttttt !
sa3rdna Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 μάλλον το τροφοδοτικό σου τα έφαγε τα ψωμιά του. γνώμη μου είναι να ξεκινήσεις από αυτό πρώτα και μετά να δεις για την μητρική.
Strategos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 υπαρχει πιθανοτητα να ειναι μνημες ή καρτα γραφικων; ελπιζω αυτο το psu να την παλεβει http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700619 edit: Ενα στοιχειο που θελω να ξαναπω ειναι οτι αν το pc δεν κανει start up και 10 μερες να το αφησω κλειστο αν δεν το βγαλω τελειως απο την μπριζα 5 λεπτα δεν παιρνει
Strategos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 τωρα ειδα οτι το κανει οταν εχω 2 δισκους πανω ενα με 1 οχι αρα το τροφοδοτικο μαλλον. αυτο το thermaltake το εχει κανεις καλο ειναι ; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650647
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.