Προς το περιεχόμενο

CRIMES OF WAR (UBERSOLDIER2)

OROKUSAKI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tο CRIMES OF WAR ειναι το sequel του UBERSOLDIER που κυκλοφορησε το 2006! Το CRIMES OF WAR κυκλοφορησε τον απριλιο και ειναι ενα φοβερο FPS!!!! Hδη βρισκομαι στην 9 πιστα οπου και αντιμετωπιζω κατι γερμανιδες με πολυβολα!!!! Προκειται για ενα εκπληκτικο game που δεν πρεπει να χασετε!u1hs5.jpg

Δημοσ.

Γιατι δεν παιζεται?? Εγω δεν παρατηρησα καμια διαφορα σε συγκριση με το ubersoldier 1το οποιο και εχω τερματισει.

Δημοσ.
αντιμετωπιζω κατι γερμανιδες με πολυβολα!!!!

ζαρτιέρες και μαστίγια έχουν; αλλιώς δεν αξίζει.

Δημοσ.

Αν συγκρίνεις το 1 τουλάχιστον (το οποίο για κάποιον περίεργο λόγο έπαιξα μέχρι τέλους) με τους υπόλοιπους σύγχρονους τίτλους, μοιάζει σαν παιχνίδι του 2000. Και δε μιλάω τόσο για τα γραφικά (που είναι απλώς οκ).

Δημοσ.
Άλλη μια ευγενική χορηγία απο τον OROKUSAKI.

PS. ξέχασες να πεις ότι είναι PC EXCLUSSIVE!!1

Α ναι παλι καλα που μου το θυμισες!!!!:lol::lol::lol::lol::lol: Ναι οντως ειναι pc exculsive!!!!:-)

Δημοσ.
ζαρτιέρες και μαστίγια έχουν; αλλιώς δεν αξίζει.

Οχι μονο πολυβολα εχουν!! Οι Γερμανοι ομως εχουν και μαχαιρια εκτος απο οπλα . Οταν τραβουν μαχαιρι ειναι πολυ επικυνδυνοι γιατι μπορει να σε σφαζουν σε 1 λεπτο αν δεν καθαρισεις επιτοπου.

Δημοσ.

Ξέρω ότι κινδυνεύω με ban αλλά κάνω υπομονή πολλούς μήνες....

ΠΟΣΟ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ????

ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ 0????

Δεν το λέω μόνο για αυτά που λες αλλά και για το ύφος των προτάσεών σου που θυμίζουν παιδί Δημοτικού που

κάνει φιγούρα σε άλλους φίλους του.

Δημοσ.

Δε μου λες, εισαι τρελός;

Το ban δεν ειναι τίποτα. Δε φοβάσαι την οργή του ΑΡΧΧΗΓΟΥ ΤΩΝ FOOT NINJA!!!! ;

απόψε μην κοιμηθείς σπίτι σου, εισαι σε λίστα στόχων :fear:

Δημοσ.
Ξέρω ότι κινδυνεύω με ban αλλά κάνω υπομονή πολλούς μήνες....

ΠΟΣΟ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ????

ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ 0????

Δεν το λέω μόνο για αυτά που λες αλλά και για το ύφος των προτάσεών σου που θυμίζουν παιδί Δημοτικού που

κάνει φιγούρα σε άλλους φίλους του.

ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ SHREDDER!!!! ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ!!!!:devil::devil: ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΙΩΝΩ!!!!:devil::devil::devil: ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΕ ΤΣΑΝΤΙΣΕΣ ΤΩΡΑ!!! Η ΟΡΓΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ!!!! ΘΑ ΣΕ ΜΑΘΩ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΟΥ!!!!:devil::devil: ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΣΡΕΝΤΕΡ!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...