OROKUSAKI Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Tο CRIMES OF WAR ειναι το sequel του UBERSOLDIER που κυκλοφορησε το 2006! Το CRIMES OF WAR κυκλοφορησε τον απριλιο και ειναι ενα φοβερο FPS!!!! Hδη βρισκομαι στην 9 πιστα οπου και αντιμετωπιζω κατι γερμανιδες με πολυβολα!!!! Προκειται για ενα εκπληκτικο game που δεν πρεπει να χασετε!
Galis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 ειναι απιστευτα τραγικο...απλα δεν παιζεται.Χειροτερο απο το προηγουμενο
OROKUSAKI Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Γιατι δεν παιζεται?? Εγω δεν παρατηρησα καμια διαφορα σε συγκριση με το ubersoldier 1το οποιο και εχω τερματισει.
pappous_soulis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Άλλη μια ευγενική χορηγία απο τον OROKUSAKI. PS. ξέχασες να πεις ότι είναι PC EXCLUSSIVE!!1
random Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 αντιμετωπιζω κατι γερμανιδες με πολυβολα!!!! ζαρτιέρες και μαστίγια έχουν; αλλιώς δεν αξίζει.
antonl Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Αν συγκρίνεις το 1 τουλάχιστον (το οποίο για κάποιον περίεργο λόγο έπαιξα μέχρι τέλους) με τους υπόλοιπους σύγχρονους τίτλους, μοιάζει σαν παιχνίδι του 2000. Και δε μιλάω τόσο για τα γραφικά (που είναι απλώς οκ).
OROKUSAKI Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Άλλη μια ευγενική χορηγία απο τον OROKUSAKI. PS. ξέχασες να πεις ότι είναι PC EXCLUSSIVE!!1 Α ναι παλι καλα που μου το θυμισες!!!!:lol::lol: Ναι οντως ειναι pc exculsive!!!!
OROKUSAKI Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 ζαρτιέρες και μαστίγια έχουν; αλλιώς δεν αξίζει. Οχι μονο πολυβολα εχουν!! Οι Γερμανοι ομως εχουν και μαχαιρια εκτος απο οπλα . Οταν τραβουν μαχαιρι ειναι πολυ επικυνδυνοι γιατι μπορει να σε σφαζουν σε 1 λεπτο αν δεν καθαρισεις επιτοπου.
Wintermute23 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Ξέρω ότι κινδυνεύω με ban αλλά κάνω υπομονή πολλούς μήνες.... ΠΟΣΟ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ???? ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ 0???? Δεν το λέω μόνο για αυτά που λες αλλά και για το ύφος των προτάσεών σου που θυμίζουν παιδί Δημοτικού που κάνει φιγούρα σε άλλους φίλους του.
random Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δε μου λες, εισαι τρελός; Το ban δεν ειναι τίποτα. Δε φοβάσαι την οργή του ΑΡΧΧΗΓΟΥ ΤΩΝ FOOT NINJA!!!! ; απόψε μην κοιμηθείς σπίτι σου, εισαι σε λίστα στόχων
Coma_Black Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Εγω όπως το έβαλα ετσι το έβγαλα.. δεν άντεξα καθόλου να το συνεχίσω..
OROKUSAKI Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Ηδη το εχω φτασει στην τελευταια πιστα! Συντομα θα το τερματισω!!
OROKUSAKI Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Ξέρω ότι κινδυνεύω με ban αλλά κάνω υπομονή πολλούς μήνες....ΠΟΣΟ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ???? ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ 0???? Δεν το λέω μόνο για αυτά που λες αλλά και για το ύφος των προτάσεών σου που θυμίζουν παιδί Δημοτικού που κάνει φιγούρα σε άλλους φίλους του. ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ SHREDDER!!!! ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ!!!!:devil: ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΙΩΝΩ!!!!:devil: ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΕ ΤΣΑΝΤΙΣΕΣ ΤΩΡΑ!!! Η ΟΡΓΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ!!!! ΘΑ ΣΕ ΜΑΘΩ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΟΥ!!!!:devil: ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΣΡΕΝΤΕΡ!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 ωχ Θέε μου... (με ύφος Δαμανάκη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.