suser Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Παιδιά έχω την παραπάνω κάρτα γραφικών.Από τους 2 τελευταίους drivers της ATI δεν έχω 3D υποστήριξη!!Τι να κάνω; (Την εγκατάσταση των driver την κάνω από το site κανονικά όχι από το yast) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δεν τους βάζεις μέσω του yast καλύτερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Τώρα το δοκίμασα αλλά τίποτα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Παράξενο κάτι κάνεις λάθος δεν μπορεί να μην υπάρχει υποστίριξη στα καλά καθούμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Στην κανονική εγκατάσταση (όχι μέσω yast) δεν μου βγάζει κανένα error! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Τίποτα ρε παιδιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Νομίζω το βρήκα ο τελευταίος driver της ati υποστηρίζει την έκδοση suse μόνο μέχρι 11.0.Οπότε μάλλον πρέπει να περιμένω για τον επόμενο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Τελικά αυτό ήταν τώρα εχω και 3d υποστήριξη!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.