ioleg Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Kαλημερα, καλε μου washcloud, βλεπω περασαμε πλεον σε αλλα επιπεδα....hardware!! τωρα μαλιστα!!! ειδηκοτερα τωρα δεν τον γλυτωνω τον τεχνικο και δεν ειναι βεβαια μονο αυτο , δεν ξερω και κανεναν στα Χανια που μενω... Επισεις οσον αφορα το λειτουργικο του εχω κανει 2 φορματ μεσα σ ενα εξαμηνο, και βεβαια δεν θυμαμαι ποτε να τα περασα απο καποιο service pack ... χμ , βεβαια εαν ειναι και θεμα hardware , μητρικη και τροφοδοτικο , θα τα κοιταξω κι αυτα στην συνεχεια... προσφατα αγορασα καινουριο dvd rom , το τοποθετησα η ιδια και στην τελικη θα προσπαθησω να κανω το ιδιο και με την μητρικη, το τροφοδοτικο δεν ξερω τι ακριβως ειναι, αλλα θα το ψαξω..
pcfan Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Kαλημερα, καλε μου washcloud, βλεπω περασαμε πλεον σε αλλα επιπεδα....hardware!! τωρα μαλιστα!!! ειδηκοτερα τωρα δεν τον γλυτωνω τον τεχνικο και δεν ειναι βεβαια μονο αυτο , δεν ξερω και κανεναν στα Χανια που μενω... Επισεις οσον αφορα το λειτουργικο του εχω κανει 2 φορματ μεσα σ ενα εξαμηνο, και βεβαια δεν θυμαμαι ποτε να τα περασα απο καποιο service pack ... χμ , βεβαια εαν ειναι και θεμα hardware , μητρικη και τροφοδοτικο , θα τα κοιταξω κι αυτα στην συνεχεια... προσφατα αγορασα καινουριο dvd rom , το τοποθετησα η ιδια και στην τελικη θα προσπαθησω να κανω το ιδιο και με την μητρικη, το τροφοδοτικο δεν ξερω τι ακριβως ειναι, αλλα θα το ψαξω.. πάντως όταν εκανες format εκανες format σε ntfs αργό ή γρήγορο τον σκληρό σου πριν βάλεις τα windows ??Αν όχι επιβάλεται να κάνουμε ανα 6μηνο.
ioleg Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Υπαρχει καποιος τροπος να σιγουρευτω οτι φταιει η μητρικη και το τροφοδοτικο , ωστε να τ αλλαξω να τελειωνει το πανηγυρι? Επισεις σκεφτομουν οτι πιθανον να ανεβαζει υψηλη θερμοκρασια και γι αυτο κολαει , και οντως να θελει αλλαγμα το τροφοδοτικο. ολα τα εξαρτηματα ειναι του 2003 και αν.. οποτε χρειαζεται ουτως η αλλος μια ολικη hard αναβαθμιση? Επισεις μια τελευταια σημαντικη ερωτηση ΑΞΙΖΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΩ ΣΤΑΔΙΑΚΑ, Η ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ? σας ευχαριστω πολυ ολους !!!!
ioleg Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Φιλε pcfan εαν καταλαβα καλα τι εννοεις, μαλλον ειμαι σιγουρη οτι εκανα το αργο format, γιατι παλιοτερα μου ετυχε να κανω καταλαθος , απλη διωρθωση του λειτουργικου, με λιγοτερο χρονο , απο οτι το κανονικο format.
SeKoS Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Νεος Επεξεργαστής >> Νεα μητρική >> Νεες μνήμες >> Νέα Κάρτα γραφικών >>Νεο τροφοδοτικό + έναν σκληρό = 350 Ευρώ τουλάστιχον... Εαν και είμαι κατά των format, δεν δοκιμάζεις ένα format που είναι πιο φτηνό και προφανέστατα εύκολο για σενα... Μην πληρώνεις να στο φτιάχνουν το PC... φτιάχνοντάς το μόνη σου και θα μάθεις και θα το φτιάξεις. Φύσικά με τον δύσκολο τρόπο... μετά βέβαια θα μπορείς να κάνεις πιο πολλά όταν σου χαλάει.
pcfan Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Νεος Επεξεργαστής >> Νεα μητρική >> Νεες μνήμες >> Νέα Κάρτα γραφικών >>Νεο τροφοδοτικό + έναν σκληρό = 350 Ευρώ τουλάστιχον... Εαν και είμαι κατά των format, δεν δοκιμάζεις ένα format που είναι πιο φτηνό και προφανέστατα εύκολο για σενα... Μην πληρώνεις να στο φτιάχνουν το PC... φτιάχνοντάς το μόνη σου και θα μάθεις και θα το φτιάξεις. Φύσικά με τον δύσκολο τρόπο... μετά βέβαια θα μπορείς να κάνεις πιο πολλά όταν σου χαλάει. Φιλε seko format δοκίμασε και πολλές φορές μάλιστα. Πάντως από όλη αυτή τη συζήτηση σας κατάλαβα ότι το pc-ακι σου δεν ειναι και πολύ στα καλά του οπότε πάνε για άλλαγμα , μη παιδεύεσαι τζάμπα. Φιλε seko που λες για new pc-ακι με 350 ευρώ.Δεν χρειάζεται να είναι τόσο ακριβό όσο λες, έτσι και αλλιώς οι τεχνολογίες αλλάζουν και δεν χρειάζεται να δώσεις υπέρογκα ποσά για να πάρεις ένα pc για να κάνεις τη δουλειά σου (εκτός και αν το θέλεις το pc για να πουλάς μούρη στους φίλους σου ) Για παράδειγμα εγώ είχα ένα pc-ακι με p4 επεξεργαστή και έκανε τη δουλειά μου αλλά όχι και τόσο καλά και όχι με μεγάλη ταχύτητα.Οπότε μέζεψα σιγά-σιγά 250 περίπου ευρώ και πήρα ένα καινούργιο ολόκληρο pc χωρίς οθόνη.Το σύστημα ήταν επεξεργαστής amd athlon x2 64 4600+ 2.40 GHZ , 2 GB μνήμη ram , 80 GB σκληρό sata II , κάρτα γραφικών ati Χ1200 128 mb onboard , dvd rom , τροφοδοτικό 400 W και κουτί midi tower.Δεν το έφτιαξα εγώ αλλά είναι απο τη σειρά c-gate της interset. Να και το fax που μου έστειλε το τοπικό κατάστημα με υπολογιστές στη Ξάνθη. Εγώ πήρα το πρώτο σύστημα απο τη στήλη με amd.Τελικά μου το άφησε 250 ευρώ.(+ 1 GB παραπάνω μνήμη) http://imageshack.gr/view.php?file=t3pf2h9ba8f1i10tebqf.jpg
SeKoS Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 250 - 350 ... οκ υπάρχει και με 250. 5 χρόνια βέβαια για ένα PC είναι ενας καλός χρόνος ζωής. Αλλά δεν νομίζω οτι έχει κάτι το Pc-Aki νομίζω οτί είναι θέμα κακής χρήσης... Για αυτό ένα format αν και δεν το συνηθίζω να το προτείνω θα έιναι η πιο άμεση λύση και απλά θα την βοηθήσουμε να διατηρήσει κάποιους κανόνες και το PC σε καλή κατάσταση. Δεν έχει αναφέρει κάτι τραγικό πέρα απο τις μπλέ οθόνες που ειναι 1002 πράγματα με το Νο1 - Λειτουργικό. ioleg οτι και να αποφασίσεις εδώ είμαστε. Προτείνω format υπο την καθοδήγησή μας για να το διατηρήσεις μετά σε καλή κατάσταση και βλέπεις. Με 250 Ε θα πάς στην Παλιόχωρα για μπάνια...
ioleg Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Περιφημα, χαιρομαι πολυ που τα βρηκατε οι δυο σας και οσοι με βοηθησατε σημαντικα σας ειμαι υποχρεωμενη (το σαββατοκυριακο κερναω μπυρες στην παλιοχωρα..) Λοιπον θα κανω ενα τελευταιο format, και θα προσεχω να μην το γεμιζω με σκουπιδακια απο δω και περα.... αμα χρειαστω βοηθεια θα την ζητησω απο σας, γιατι ειστε πολυ οκ!! ενα μεγαααααλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ (κλαψ) (το κλαμμα ειναι απο την συγκινηση..) Καλη συνεχεια σε ολους σας τα λεμε.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
pcfan Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Περιφημα, χαιρομαι πολυ που τα βρηκατε οι δυο σας και οσοι με βοηθησατε σημαντικα σας ειμαι υποχρεωμενη (το σαββατοκυριακο κερναω μπυρες στην παλιοχωρα..) Λοιπον θα κανω ενα τελευταιο format, και θα προσεχω να μην το γεμιζω με σκουπιδακια απο δω και περα.... αμα χρειαστω βοηθεια θα την ζητησω απο σας, γιατι ειστε πολυ οκ!! ενα μεγαααααλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ (κλαψ) (το κλαμμα ειναι απο την συγκινηση..) Καλη συνεχεια σε ολους σας τα λεμε.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ καλή επιτυχία και καλή υπομονή με το φτιάξιμο του υπολογιστή σου.
washcloud Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 ειδηκοτερα τωρα δεν τον γλυτωνω τον τεχνικο και δεν ειναι βεβαια μονο αυτο , δεν ξερω και κανεναν στα Χανια που μενω......βεβαίως και δεν ξέρω τί γίνεται στην άλλη άκρη της Ελλάδας, αλλά δεν νομίζω να μην υπάρχει ούτε ένας τεχνικός στα Χανιά (τί διάλο, όλοι με..."καλλιέργειες" ασχολιούνται εκεί ; ! ) ...Με λίγο ψάξιμο, όλο και κάποιον...κρυμμένο θα ξετρυπώσεις. Επισεις οσον αφορα το λειτουργικο του εχω κανει 2 φορματ μεσα σ ενα εξαμηνο, και βεβαια δεν θυμαμαι ποτε να τα περασα απο καποιο service pack ... ...ε...Καλό είναι - κακό δεν είναι, αμέσως μετά το επόμενο φορματ, να περάσεις τουλάχιστον το sp2 των xp (το κατεβάζεις από το update της Microsoft) χμ , βεβαια εαν ειναι και θεμα hardware , μητρικη και τροφοδοτικο , θα τα κοιταξω κι αυτα στην συνεχεια... προσφατα αγορασα καινουριο dvd rom , το τοποθετησα η ιδια και στην τελικη θα προσπαθησω να κανω το ιδιο και με την μητρικη, το τροφοδοτικο δεν ξερω τι ακριβως ειναι, αλλα θα το ψαξω.. Χμ, ναι. ...Καλή η διάθεσή σου, δεν λέω, αλλά όταν λες "τροφοδοτικό; Με τί σάλτσα τρώγεται αυτό;" (απλά σε πειράζω...ε! Μην παρεξηγηθείς ), τότε είναι για ΄μενα ένδειξη να μην το συζητάς να αλλάξεις μόνη σου ΚΥΡΙΩΣ μητρική - ίσως ούτε καν και τροφοδοτικό. Όχι για τίποτ' άλλο, αλλά μπαίνεις σε μακρυά λούκια έτσι. Εκτός βέβαια κι αν έχεις την ψώρα που είχαμε και μεις κάποτε, καίγοντας το ένα εξάρτημα μετά το άλλο, στην δίψα μας να "μάθουμε"... Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ φιλική μου συμβουλή είναι, δώσε το pc σε τεχνικό. Δεν θέλω να σε ξεφορτωθώ/ούμε, για 'σένα το λέω, επειδή προβλέπω πολύ χαμένο χρόνο και νεύρα, και το ν' αγοράζεις "στο έτσι" διάφορα εξαρτήματα για να δεις ποιό φταίει, θα καταλήξει ΚΑΙ σε "χάσιμο" χρημάτων. Γι' αυτό πάνε σε τεχνικό, και πες του πρώτα να ΤΣΕΚΑΡΕΙ τί παίζει, και πριν αλλάξει κάτι να σ' ενημερώσει για τα ποσά που απαιτούνται. (Για την ιστορία, το τροφοδοτικό (PSU=power supply unit) είναι ένας μετασχηματιστής κατ' ουσία, που μετατρέπει το killer 220volt ρεύμα σου, σε αθώο ρευματάκι το πολύ 12volt για να μπορέσουν να δουλέψουν τα διάφορα εξαρτήματα που απαρτίζουν τον υπολογιστή σου (επεξεργαστής, δίσκοι κλπ κλπ). Oρίστε και η φωτό ενός καθώς πρέπει τροφοδοτικού, το οποίο βρίσκεται συνήθως στο πάνω πίσω μέρος του κουτιού του υπολογιστή-μπορείς να δεις τον ανεμιστήρα του να βγάζει αέρα προς τα έξω...: http://www.pcper.com/images/reviews/206/PSU-1.jpg πάντως όταν εκανες format εκανες format σε ntfs αργό ή γρήγορο τον σκληρό σου πριν βάλεις τα windows ??Αν όχι επιβάλεται να κάνουμε ανα 6μηνο. Το "αργό" φορμάτ απλά κάνει και έλεγχο δίσκου πάντως (μαρκάροντας πιθανούς bad sectors)... Υπαρχει καποιος τροπος να σιγουρευτω οτι φταιει η μητρικη και το τροφοδοτικο , ωστε να τ αλλαξω να τελειωνει το πανηγυρι? ..."Nαι" : Ο τεχνικός Επισεις σκεφτομουν οτι πιθανον να ανεβαζει υψηλη θερμοκρασια και γι αυτο κολαει , και οντως να θελει αλλαγμα το τροφοδοτικο. (οι υψηλές θερμοκρασίες είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο, κι όχι του τροφοδοτικού...) ολα τα εξαρτηματα ειναι του 2003 και αν.. οποτε χρειαζεται ουτως η αλλος μια ολικη hard αναβαθμιση? ..."Χρειάζεται", ΜΟΝΟ εάν α)δεν είναι αρκετά "ισχυρός" (απαιτητικά - συνήθως επαγγελματικής φύσεως -προγράμματα και...φυσικά τα πιο πρόσφατα παιχνίδια και β)εάν ΟΝΤΩΣ υπάρχει κάτι προβληματικό (με σειρά που το κόβω εγώ, και με πιθανότητες : δίσκος - που ούτως ή άλλως όπως προείπα ΚΑΙ μικρούλης θα είναι για τα σημερινά δεδομένα, ΚΑΙ παπούς- τροφοδοτικό, μητρική) Επισεις μια τελευταια σημαντικη ερωτηση ΑΞΙΖΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΩ ΣΤΑΔΙΑΚΑ, Η ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ? Αν ΣΚΟΠΕΥΕΙΣ να πάρεις laptop, πάνε και πάρε μια κι έξω. Ο επεξεργαστής όχι μόνο δεν παίρνει "αναβάθμιση" - κι αν παίρνει μιλάμε θα πάρεις έναν "νέο-παλιάς τεχνολογίας", και το πιο πιθανό να βρεις -πού άραγε ;- ΜΟΝΟ μεταχειρισμένο. Όπως σου λένε παρακάτω, η αναβάθμιση ενός τέτοιου επεξεργαστή, συνεπάγεται αυτόματα και αναβάθμιση τουλάχιστον μητρικής και μνημών. Η μόνη περίπτωση είναι να τον πιάσει στα χέρια του (τον υπολογιστή) κανένας "κολλημένος", και με τις κατάλληλες value-for-money αγορές και στήσιμο του μηχανήματος ΑΠΛΑ να τον κάνει να αποδώσει "τα μέγιστα"...για συναισθηματικούς περισσότερο λόγους, από τη στιγμή που τα "ολοκαίνουρια" θα βγουν αν όχι πιο φθηνά, τουλάχιστον το ίδιο και άντε ΛΙΓΟ ακόμα πιο πάνω... Φιλε pcfan εαν καταλαβα καλα τι εννοεις, μαλλον ειμαι σιγουρη οτι εκανα το αργο format, γιατι παλιοτερα μου ετυχε να κανω καταλαθος , απλη διωρθωση του λειτουργικου, με λιγοτερο χρονο , απο οτι το κανονικο format. ...όχι, άλλο πράγμα εννοούσε ο συντοπίτης. Και συγκεκριμένα ΟΧΙ εγκατάσταση-ή επιδιόρθωση λειτουργικού. Έχει επικρατήσει ο όρος "φορμάτ" για την εγκατάσταση λειτουργικού, αλλά το φορμάτ (που εννοούσε κι όλας) είναι η δημιουργία συστήματος αρχείων (κάτι σαν να βουτυρώνεις το ταψί πριν βάλεις μέσα το/τα προς ψήσιμο ), με το σύστημα NTFS. H εγκατάσταση λειτουργικού, εφ' όσον φτιαχτεί NTFS (ή FAT , όσο μιλάμε για Windows) σύστημα αρχείων με το οποίο είναι "διαμορφωμένος"=format ο δίσκος, είναι το αμέσως επόμενο βήμα....Κι επειδή κάπου εδώ χρειάζεσαι ασπιρίνες μάλλον, ορίστε : Format (quick or full) = διαμόρφωση δίσκου = δημιουργία συστήματος αρχείων. Σα να του φτιάχνεις συρτάρια στα οποία θα γίνει η Εγκατάσταση Λειτουργικού = "πέρασμα windows, Linux, MacOS, Unix, BSD κτλ κτλ". Όσον αφορά το φορμάτ, το ξαναλέω, το quick απλά διαμορφώνει το σύστημα αρχείων που θα χρησιμοποιηθεί (πχ NTFS για τα windows XP, κάτι πολύ συνηθισμένο), ενώ το full εκτός της διαμόρφωσης κάνει ΚΑΙ πλήρες dik scan= έλεγχο της κατάστασης του δίσκου, με μαρκάρισμα πιθανών προβληματικών του περιοχών ώστε να μην χρησιμοποιηθούν κι έχουμε κλαταρίσματα αργότερα. Εαν και είμαι κατά των format, δεν δοκιμάζεις ένα format που είναι πιο φτηνό και προφανέστατα εύκολο για σενα... ..." Όλοι" είμαστε κατά των φορμάτ, αλλά εξαρτάται από την περίπτωση, και οι παράμετροι που μπαίνουν γαι το πότε "πρέπει" είναι διάαααααααφοροι...Στην συγκεκριμένη περίπτωση, για διάφορους λόγους, νομίζω ένα φορμάτ (αν δεν παέι τεχνικό) είναι μια καλή αρχή... Μην πληρώνεις να στο φτιάχνουν το PC... φτιάχνοντάς το μόνη σου και θα μάθεις και θα το φτιάξεις. Φύσικά με τον δύσκολο τρόπο... μετά βέβαια θα μπορείς να κάνεις πιο πολλά όταν σου χαλάει. ...Εδώ θα έλεγα ότι ξεχνάς "μία από τις παραμέτρους"...Του φύλλου για παράδειγμα.Οι κοπέλλες ΣΥΝΗΘΩΣ δεν ψήνονται να ΞΕΡΟΥΝ πώς λειτουργεί κάτι, και κυρίως ΠΡΩΤΑ να μάθουν πώς να το λύνουν-δένουν και ΜΕΤΑ να το χρησιμοποιήσουν...Είναι πιο πρακτικές "από εμάς τα αγοράκια" (...που λέει στο περίπου κι ο Κωνσταντάρας σε κάποια του ταινία ). Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει η ioleg... Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι "μια γενική γνώση" δεν θέλουν να την έχουν...Απλά γι' αυτές υπάρχουν "πιο σημαντικά πράγματα να κάνουν με τον χρόνο τους"... Και, τελικώς, όπως είπα, εξαρτάται πόσο "χάσιμο" είναι η πληρωμή τεχνικού, από διάφορες παραμέτρους. Στην συγκεκριμένη, το προτείνω ακράδαντα. Φιλε seko format δοκίμασε και πολλές φορές μάλιστα.Πάντως από όλη αυτή τη συζήτηση σας κατάλαβα ότι το pc-ακι σου δεν ειναι και πολύ στα καλά του οπότε πάνε για άλλαγμα , μη παιδεύεσαι τζάμπα....όχι ακριβώς...περίπου..."Περιθώρια" δηλαδή υπάρχουν για ν' ασχοληθεί. Αν όμως παίζει όπως είπε να πάρει laptop, τότε θα έλεγα βουρ για laptop. Φιλε seko που λες για new pc-ακι με 350 ευρώ.Δεν χρειάζεται να είναι τόσο ακριβό όσο λες, έτσι και αλλιώς οι τεχνολογίες αλλάζουν και δεν χρειάζεται να δώσεις υπέρογκα ποσά για να πάρεις ένα pc για να κάνεις τη δουλειά σου (εκτός και αν το θέλεις το pc για να πουλάς μούρη στους φίλους σου ) ...όντως, πάνω - κάτω καλά τα λες. 250 - 350 ... οκ υπάρχει και με 250.5 χρόνια βέβαια για ένα PC είναι ενας καλός χρόνος ζωής. Αλλά δεν νομίζω οτι έχει κάτι το Pc-Aki νομίζω οτί είναι θέμα κακής χρήσης... Για αυτό ένα format αν και δεν το συνηθίζω να το προτείνω θα έιναι η πιο άμεση λύση και απλά θα την βοηθήσουμε να διατηρήσει κάποιους κανόνες και το PC σε καλή κατάσταση. Δεν έχει αναφέρει κάτι τραγικό πέρα απο τις μπλέ οθόνες που ειναι 1002 πράγματα με το Νο1 - Λειτουργικό. ...Χμμμ....Η δικιά μου εμπειρία, προσωπική και...σερφαριστική, λέει : Μπλε Οθόνες = Νο 1 -> hardware από πίσω...Anyway. ioleg οτι και να αποφασίσεις εδώ είμαστε. Προτείνω format υπο την καθοδήγησή μας για να το διατηρήσεις μετά σε καλή κατάσταση και βλέπεις. Με 250 Ε θα πάς στην Παλιόχωρα για μπάνια... ...εμένα μου φαίνεται ότι ΔΕΝ της τρέχουν κι απ' τα μπατζάκια, αλλά ΚΑΙ τα μπάνια της μπορεί να κάνει, ΚΑΙ laptopάκι να τσιμπήσει, κι ότι τον έχει τον τρόπο της... Περιφημα, χαιρομαι πολυ που τα βρηκατε οι δυο σας και οσοι με βοηθησατε σημαντικα σας ειμαι υποχρεωμενη (το σαββατοκυριακο κερναω μπυρες στην παλιοχωρα..)...με courier , στέλνεις ; Λοιπον θα κανω ενα τελευταιο format, και θα προσεχω να μην το γεμιζω με σκουπιδακια απο δω και περα (μακάρι να αρκέσει η επανεγκατάσταση λειτουργικού, και να μην χρειάζεσαι νέο δίσκο...)....
ioleg Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 washcloud σ ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου και ολη αυτην την πλουσια και πολυ κατατοπιστικη παραθεση.... βεβαια εισαι λιγο απολυτος σε καποια δεδομενα που εχεις συλλεξει ,και αποθηκευσει στην μνημη σου ....μαλλον θα το ονομαζα, δυστυχως γνωριμιες με ελατωματικα μελη του θυλικου γενους ,και γι αυτο και εχεις τις συγκεκριμενες απολυτες αποψεις περι αυτου. Βεβαιως υπαρχουν και οι εξαιρεσεις... ειδου (ioleg=το μαγικο χερι που τα κανει ολα και συμφερει)σαν τον da vinci ενα πραγμα........lol και ειδηκοτερα εαν σου πω οτι πρωτη φορα επιασα ποντικι στα χερια μου το 2003.. παντελως αυτοδιδακτη , τεσπα κοιτα ολοι μας εχουμε μυαλο το μονο που μενει ειναι να βαζουμε να δουλευει που και που..και δεν ειναι τοσο το οικονομικο, οσο του οτι, θα νιωσω χαζη εαν βγαλω μια πλακετα απο καπου και που ενω θα μελετησω πρωτα πως ειναι συνδεδεμενη , να μην μπορω να την επανασυνδεσω μετα. Απλα πιστευω το σημαντικοτερο πανω απο ολα ειναι να λατρευεις το μηχανημα που λεγεται υπολογιστης για τις απειρες δυνατοτητες που διαθετει και μετα ολα τα αλλα μαθαινονται. Λοιπον και παλι ενα μεγαλο ευχαριστω ειστε φοβεροι ολοι!!!!
washcloud Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 ...ε, καλά, υπερβάλεις κάπως για την "απολυτότητά μου" σχετικά με το...φύλλο (ιδού και οι αποδείξεις : Οι κοπέλλες ΣΥΝΗΘΩΣ δεν ψήνονται να ΞΕΡΟΥΝ πώς λειτουργεί κάτι, και κυρίως ΠΡΩΤΑ να μάθουν πώς να το λύνουν-δένουν και ΜΕΤΑ να το χρησιμοποιήσουν... ...τώρα αν εσύ είσαι "από άλλο ανέκδοτο"...άλλο θέμα . (και πολύ καλά κάνεις και είσαι, αφού έτσι σου βγαίνει) Για πες μου όμως : Ξέρεις ΠΟΛΛΕΣ περιπώσεις, που κάποιο παλληκάρι, πηγαίνει στην φίλη του για να του δει τον υπολογιστή ; Ή την φωνάζει να αλλάξει τις βρύσες που τρέχουν; Ή να του φτιάξει τ' αμάξι.... (αν ναι, πρέπει να βρώ ΓΡΗΓΟΡΑ την πύλη απ΄την οποία πέρασα σ' αυτό το σύμπαν και να γυρίσω στο δικό μου... ....ή μήπως καλά είμαι εδώ ) ...Όσο γι' αυτό... Απλα πιστευω το σημαντικοτερο πανω απο ολα ειναι να λατρευεις το μηχανημα που λεγεται υπολογιστης...λέω να κάνω ότι δεν είδα κάτι "μπαλκόνια"... (ρίξε και μια ενημέρωση αν κάνεις κάτι από όσα προτάθηκαν... )
ioleg Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 ποιο ειναι το μπαλκονι? επισεις σε μια βδομαδα τελειωνω κατι μαθηματα και μετα θα λειψω μεχρι τελη αυγουστου, και δεν νομιζω να προλαβω να φτιαξω τον υπολογιστη μου τωρα ... δεν ξερω δηλ , αναλογα τις ορεξεις μου, παντως θα σας ενημερωσω σιγουρα και ισως για να ζητησω κι αλλες συμβουλες..
washcloud Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 ..το μπαλκόνι είναι αυτό με χει κουρασει τοσο πολυ , που στο επομενο κολημα θα φυγει κατω απο το μπαλκονι.... και μου έκανε τρομερό κοντράστ με αυτό... Απλα πιστευω το σημαντικοτερο πανω απο ολα ειναι να λατρευεις το μηχανημα που λεγεται υπολογιστης (..τώρα άμα σχολιάσω περί μεταβλητότητας της γυναικείας ψυχολογίας, με βλέπω τις μπύρες να τις πληρώνω εγώ, οπότε ασ' το ... ) (teasing u ) 'Aντε καλά να περάσεις
ioleg Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 ε δεν το ηξερες οτι το γυναικειο φυλλο αποτελειται απο ενα μειγμα ορμονων που εν περιοδους ανεβοκατεβαινουν σαν παλαβοι , με αποτελεσμα την απροσδιοριστη ασταθη ψυχολογια που μας χαρακτηριζει? Κι οταν δεν μπορειτε να καταλαβαινεται τις συμπεριφορες τους ειναι γιατι δεν το σκεπτεστε λιγο πιο ....επιστημονικα , ιατρικα Βεβαια ο λογος μας , επαε στην Κρητη ειναι λογος τιμης, και για τις γυναικες.... οποτε μην φοβασαι για τις μπυρες .... οι μπυριτσες ειναι ανταποδοση της πολυτιμης βοηθειας και του χρονου που διαθεσατε ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.