ioleg Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 καλησπερα σε ολους, ο υπολογιστης μου ειναι του 2003 εδω και πολλους μηνες κολαει, εβαλα μεγαλυτερη μνημη, εκανα format και εξακολουθει να κολαει, ειδηκοτερα τωρα τελευταια, δεν μπορω πλεον ουτε να κατεβασω μια μεγαλη σελιδα απο το διαδυκτιο , δυσκολευεται πολυ και κολαει, επισεις εχει γεμισει σπασμενα προγραμματα και το προβλημα ειναι οτι καποια απο αυτα δεν απεγκαταστουντε πλεον, η καποια αλλα εχουν μεινει μισα , επισεις πλεον δεν μπορω να εγκαταστησω ουτε αντιβαιρους γιατι και το mcafee που ειχα εχει μεινει το μισο πανω στην γραμμη εργαλειων και δεν μ αφηνει να εγκαταστησω αλλο. τι να κανω ? ? ? ? ? Υπαρχει καποιος αλλος τροπος περα του format ?? Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!
^NaST^ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Πιθανόν η μνήμη που έβαλες να μην συγχρονίζεται με την παλιά. Άλλαξε θέση τις μνήμες στη μητρική και μετά ψάξ'το από το bios να δεις τι παίζει με τα Mhz της RAM.
ioleg Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Aχ σ ευχαριστω πολυ φιλε nast , θα το δοκιμασω τωρα, σορρυ απλα δεν γνωριζω και πολλα απο υπολογιστες, οριακα πιστευω να τα καταφερω μονη μου αυτα που ειπες !!!! ευχαριστω!!!
parsifal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Πιθανόν η μνήμη που έβαλες να μην συγχρονίζεται με την παλιά. Άλλαξε θέση τις μνήμες στη μητρική και μετά ψάξ'το από το bios να δεις τι παίζει με τα Mhz της RAM. Από τα λεγόμενά της, φαίνεται ότι πρόσθεσε RAM μπας και διορθώσει τα προβλήματα τα οποία προϋπήρχαν. Άρα, δεν πρέπει να τα δημιούργησε η προσθήκη RAM...
SeKoS Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 καλησπερα σε ολους, ο υπολογιστης μου ειναι του 2003 εδω και πολλους μηνες κολαει, εβαλα μεγαλυτερη μνημη, εκανα format και εξακολουθει να κολαει, ειδηκοτερα τωρα τελευταια, δεν μπορω πλεον ουτε να κατεβασω μια μεγαλη σελιδα απο το διαδυκτιο , δυσκολευεται πολυ και κολαει, επισεις εχει γεμισει σπασμενα προγραμματα και το προβλημα ειναι οτι καποια απο αυτα δεν απεγκαταστουντε πλεον, η καποια αλλα εχουν μεινει μισα , επισεις πλεον δεν μπορω να εγκαταστησω ουτε αντιβαιρους γιατι και το mcafee που ειχα εχει μεινει το μισο πανω στην γραμμη εργαλειων και δεν μ αφηνει να εγκαταστησω αλλο. τι να κανω ? ? ? ? ? Υπαρχει καποιος αλλος τροπος περα του format ?? Σας ευχαριστω εκ των προτερων!! Άρχισε κάνοντας uninstall to Mcaffee Οδηγίες εδώ http://service.mcafee.com/FAQDocument.aspx?id=107083&lc=1033 με αυτό το πρόγραμμα http://download.mcafee.com/products/licensed/cust_support_patches/MCPR.exe Tρέξε ένα Start>Run> εκεί γράφεις cmd και εκεί γράφεις chkdsk c: /r και πόσταρε τα αποτελέσματα.Η διαδικασία αυτή πέρνει ώρα αλλα επειδή έκανες format Και δεν έφτιαξε η κατασταση... Μετά βάλε ένα Antivirus πχ www.Avast.com και ένα Spyware removal tool πχ www.spybot.com Τα κάνεις update και scan τον υπολογιστή σου. Κάνε ένα defragment με το πρόγραμμα των windows για αρχή. Μετά πάτα τα πλήκτρα alt - ctrl - del όταν αρχίσει να σου κολάει πολύ το pc και στο task manager δες ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιεί την περισσότερη μνήμη, και πες μας ποιο είναι... Τέλος άμα σου κολάει στο internet δοκίμασε το www.firefox.com Αυτά για αρχή postare τα αποτελέσματα...
ioleg Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Καλησπερα παιδια, επιτελους το macafee εξαφανιστηκε απο το pc μου. Sekos σ ευχαριστω πολυ!!! και τωρα μολις ετρεξα την εντολη που μου ειπες ,και μου εγραψε οτι " το συστημα αρχειων ειναι τυπου NTFS, δεν ειναι δυνατο το κλειδωμα της τρεχουσας μοναδας. Δεν ειναι δυνατη η εκτελεση του chkdsk διοτι ο τομος χρησιμοποιειται απο μια αλλη διεργασια." επισεις με ρωταει εαν θελω να προγραμματισω ελενχο του τομου την επομενη φορα που θα ξεκινησει το συστημα. πατησα [Υ] και εξακολουθει να λεει τα ιδια.... επισεις βλεπω οτι αυτο το πραγραμμα δεν θελει να τερματησει. θα το αφησω ανοικτο μεχρι το πρωι, κι επειτα λεω να περασω στα επομενα βηματα . . . . να ρωτησω ποιο πιστευεις οτι ειναι το προβλημα , ιος ή καποιο μηχανολογικο προβλημα ? ευχαριστω πολυ!!!
SeKoS Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Πατα Υ και ΕΝΤΕR Κάνε επανεκκίνηση πρώτα και μετά άστο να μπαίνει μέχρι το ... απόγευμα... Σου το λέει θα εκτελεστεί στην επαννεκίνηση.... Απλά θα περιμένεις στην επαννεκίνηση παραπάνω Το μόνο μηχανολογικό πρόβλημα που μπορεί να έχεις είναι Bad Clasters και αυτό το πρόγραμμα το ελέγχει, όλα τα άλλα είναι μάλλον απίθανα (εκτος απο τροφοδοτικό.. αλλα δεν νομίζω)
ioleg Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Nαι καλε το ENTER ηταν αυτονοητο γι αυτο δεν το ανεφερα δηλ το αφηνω καποιες ωριτσες και επειτα επανακινηση. οκ!!!! θα το ξανακανω αλλη μια φορα γιατι εχθες δεν του εδωσα χρονο και το απογευμα επανακινηση οκ!!!! Ηδη στον υπολογιστη μου βλεπω μεγαλες διαφορες, ανοιγει με την μια και αρκετα γρηγορα. Εχεις φοβερες γνωσεις και αντε απο του χρονου και στην ΕΥΠ ! σ ευχαριστω πολυ!!! :-D
washcloud Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 (...Στην ΕΥΠ πάντως συνήθως δεν έχουν γνώσεις προς προσφορά, γι' αυτό και παρακολουθούν άλλωστε...Για να...ΛΑΒΟΥΝ γνώση.Αυτή είναι η δουλειά τους...) ...Προκαταβολικά να σου προτείνω τεχνικό, αν η λέξη "ευρώ" δεν συνάδει για 'σένα με την πρόταση "και πού να τα εβρώ;" Ο λόγος είναι ότι θα παιδευτείς λιγότερο, και καλώς εχόντων των πραγμάτων το πρόβλημά σου θα λυθεί, στα πλαίσια των 50-100 ?. Το παραπάνω ποσό, περιλαμβάνει και την αγορά ενός δίσκου. Γιατί αν ο δίσκος σου είναι ΚΑΙ αυτός από το 2003, μάλλον άρχισε να βαριέται τα εγκόσμια. Με την δε απόδειξη αγοράς, και την τύχη ο δίσκος να είναι της Seagate, ΙΣΩΣ να είναι ακόμη εντός 5ετούς εγγύησης, οπότε μάλλον γλυτώνεις τα μερικές 10άδες ? αγοράς δίσκου (δοθέντος βεβαίως ότι έχεις κάπου να μεταφέρεις τα σημαντικά σου αρχεία πριν τον δώσεις για έλεγχο και πιθανότατη αλλαγή : Είτε σε άλλο δίσκο, είτε συνδέοντάς τον σε άλλο pc, είτε γράφοντας DVD δισκάκια, είτε ανεβάζοντας αρχεία σε κάποιον file hosting server πχ εδώ : http://www.humyo.com ). Διότι δεν θέλω να γίνω μάντης κακών, αλλά αν μετά από φορμάτ το σύστημά σου συνεχίζει τα "χαζά"...είναι πολύ πιθανόν να είναι θέμα δίσκου. Κατέβασε το HDTune : http://www.hdtune.com/hdtune_255.exe Kαι κάνε στο τελευταίο tab του το error scan που λέει. Αν σου βγάλει πολλά damaged blocks αφ' ότου τρέξεις το chkdsk των windows που σου προτάθηκε πριν, εδώ είσαι. Αν πάλι δεν σου βγάλει, δε σημαίνει απαραίτητα κι ότι ο δίσκος είναι υγιέστατος... Σε κάθε περίπτωση, έχε κατά νου ότι δεδομένα που δεν θέλεις να χάσεις, ΜΠΟΡΕΙ και να είναι at risk αυτή τη στιγμή που τα λέμε... Κι επιμένω, μάλλον χρειάζεσαι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ένα νέο δίσκο (ακόμα κι αν ο άλλος αντέχει ακόμα, ΑΝ είναι 5 χρόνων, ΚΑΙ μικρός σχετικά είναι, ΚΑΙ παπούς) και ίσως και το να δει το pc τεχνικός. *..."y" + "enter" KAI επανεκκίνηση ΕΚΕΙΝΗ τη στιγμή. Όχι μετά από ώρες (όχι απαραίτητα, απλά δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις "κάτι"). Απλά κατά την επανεκκίνηση θα αρχίσει το chkdsk, και ίσως πάρει μισή, μία, δύο ; ; ώρες , μέχρι να τελέιωσει και ν' ανοίξουν τα windows.
SeKoS Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Nαι καλε το ENTER ηταν αυτονοητο γι αυτο δεν το ανεφερα δηλ το αφηνω καποιες ωριτσες και επειτα επανακινηση. οκ!!!! θα το ξανακανω αλλη μια φορα γιατι εχθες δεν του εδωσα χρονο και το απογευμα επανακινηση οκ!!!! Ηδη στον υπολογιστη μου βλεπω μεγαλες διαφορες, ανοιγει με την μια και αρκετα γρηγορα. Εχεις φοβερες γνωσεις και αντε απο του χρονου και στην ΕΥΠ ! σ ευχαριστω πολυ!!! :-D >> Πρώτα επαννεκίνηση!!! << AMG!!! ROFLMAO!!!!
ioleg Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Φιλε μου washcloud το pc μου δεν εχει εγγυηση πλεον, επισεις σκεφτομουν να αγοραζα εναν επιπλεον εξωτερικο σκληρο καποια στιγμη , θα το σκεφτω βεβαια και εαν θα το κρατησω το pc λογο μετακομισης, η θα το στειλω πακετο στην sister μου , και να παρω λαπτοπ μιας και εχουν βελτιωθει τοσο . Οσον αφορα με τα κοληματα του, μετα την βοηθεια του sekos δειχνει να εχει βελτιωθει σημαντικα, προς το παρον , βεβαια εαν μου ξαναρχισει τα ιδια θα ακολουθησω και την δικη σου συμβουλη με το HDtune , γιατι το ψιλιαζομαι οτι μαλλον τον κατεστρεψα η ιδια, με κακη χρηση , συνεχη εγκατασταση και απεγκατασταση προγραματων Σας ευχαριστω πολυ, ολους για την πολυτιμη βοηθεια σας!!!!:-D
ioleg Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Μου ξανακολησε !!!! Τρεχω το HDtune τωρα και βλεπουμε, θα ποσταρω τ αποτελεσματα .... Επισεις ξεχασα να σας αναφερω , το ανοιγοκλεινω αρκετες φορες για να παρει μπρος η οθονη του pc και τις περισσοτερες φορες βγαζει μπλε οθονη .... με χει κουρασει τοσο πολυ , που στο επομενο κολημα θα φυγει κατω απο το μπαλκονι....
SeKoS Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Αγαπητέ ioleg, το chkdsk έτρεξε κανονικά? όταν λέμε κανονικά θα πρέπει να το δείς να κάνει κατι (να μετράει ένα ποσοστό) για περίπου 1-2 ώρες... Εάν όχι διάβασε τις οδηγίες μου προσεκτικά και θα το καταφέρεις. Μετα απο αυτό σου προτείνω να κάνεις ενα disk defragment και να περάσεις καινούριους οδηγούς για όλες τις συσκευές σου, διότι εάν βάζεις τις παλίες απο το 2003 που ήρθαν με το PC σου θα έχεις πρόβλημα με τα καινούρια προγράμματα και παιχνίδια και συχνά οι μπλε οθόνες είναι εξαιτίας των παλιών driver. Επίσης εάν έχεις windows XP φρόντισε να περάσεις το Service Pack 3. Πες μας αν θες ποια προγράμματα έχουν κολλήσει και δεν κάνουν uninstall να δούμε πως θα τα βγάλουμε και αυτά. Για ότι απορία έχεις εδώ είμαστε...
ioleg Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Φιλε sekos το ετρεξα μια χαρα το προγραμματακι , και το αφησα μεχρι τελους να ψαχνει files και αλλα.. Αμελησα ομως την ανασυγκροτηση! οκ την βαζω σε εφαρμογη αποψε ελπιζοντας βεβαια μεχρι να ολοκληρωθει η εφαρμογη να μην κολησει ξανα.... ετρεξα και το hdtune αλλα, δυστηχως οπως το περιμενα δεν προλαβε να ολοκληρωθει τo search , γιατι κολησε ξανα. επισεις τα προγραμματα που δεν θελουν να απεγκατεστηθουν ειναι ολα σπασμενα απο rapidshare, torrents διαφορους αναξιοπιστους trackers που τυχαινε να συναντησω.... τρεχα γυρευε , οτι ναναι, τεσπα , στο maya 2008, δεν βρισκει το pc την διαδρομη αρχειου -φακελου, αν θυμαμαι καλα για να το απεγκαταστησει. το poser 7 , to bryce 6 kai to DAZ/studio ενω υπαρχουν στον πινακα προγραμματων εχω κανει ανω κατω το pc να ψαχνω που μπορει να ειναι αλλα τσιφος, ενω φαινεται να εχουν μηδενικο μεγεθος. για τον φιλο jtsc21 to ccleaner τυχανει να το εχω ηδη και πραγματικα ειναι φοβερο, τωρα για τα αντιβαιρους τι να πω βρε παιδια, αλλος λεει αυτο , αλλος εκεινο.... Ασε που ειδη εβαλα το avast kai to spybot οποτε πιθανον να αφησω αυτα προς το παρον . ευχαριστω και παλι απο καρδίας ολους σας!!!
washcloud Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 ...Η ίδια όπως λες, ΔΕΝ "κατέστρεψες" ακριβώς τον δίσκο με συνεχείς απ/εγκαταστάσεις, αλλά εννοείται όσο λιγότερο "απασχολείται" ο δίσκος, τόσο το...καλύτερο γι' αυτόν. Οι δίσκοι έχουν έναν μέσο όρο "αξιοπιστίας/ζωής", ας πούμε 2-3 χρόνια (παίζουν βέβαια πολλά πράγματα ρόλο, και κυρίως η χρήση)...Από ΄κει και πέρα, ένας δίσκος αρχίζει και...μετράει μέρες, κατά κάποιον τρόπο (έχω βέβαια φίλο ο οποίος έχει δίσκο 10 χρόνια τώρα, κι ο οποίος αρνείται να...ψοφήσει με τίποτα!) (..ο δίσκος...όχι ο φίλος... ) Με όσα λες, κι αν είσαι στη φάση να πραγματοποιήσεις ελεύθερες πτώσεις από μπαλκόνια κλπ (...βέβαια ΚΑΚΩΣ μας...απέκρυψες την ύπαρξη ΚΑΙ μπλε οθονών... ), νομίζω πως το ΛΙΓΟΤΕΡΟ που αρμόζει στην περίπτωση είναι να κάνεις επανεγκατάσταση του λειτουργικού. Αλλιώς τσάμπα το παίδεμα να προσπαθείς να το "αναστήσεις" με καθαρισμούς, σκαναρίσματα κλπ... (επίσης, οι μπλε οθόνες, θα έλεγα πως ΜΑΛΛΟΝ είναι πιο πολύ αποτέλεσμα προβληματικού hardware, παρά driver...) Tεσπα. Το δε ότι δεν ξεκινάει αμέσως με την επανεκκίνηση, μας...βάζει σε άλλα λούκια : Τροφοδοτικό, μητρική, και δε συμμαζεύεται... α)Νομίζω ότι το pc θέλει τεχνικό: Θα σου "μασήσει" καμμιά 50άρα, θα τσεκάρει μητρική και τροφοδοτικό, θα σου βάλει και άλλο δίσκο για πόσα, για ακόμα 30,40,50 ευρώ (ο εξωτερικός ΔΕΝ είναι η λύση ΣΟΥ, γιατί χρειάζεσαι "καλό" ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ δίσκο να βάλεις λειτουργικό...), και γενικώς θα βγάλει το φίδι από την τρύπα για 'σενα. β) (βρε παιδιά, για κοπέλλα μιλάμε, τί φαγωθήκατε να της αλλάξετε -γραμματικά τουλάχιστον - το φύλλο ; ) γ)Αν τελικά αποφασίσεις να πάρεις laptop και να σουτάρεις τον παλιό απ΄το μπαλκόνι, γράψε σε παρακαλώ που ακριβώς βρίσκεται αυτό το μπαλκόνι : Και κανέναν περαστικό θα γλυτώσουμε, και χρήση για τον υπολογιστή θα βρούμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.