The_Judas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Στο παλιό μου pc (PIII- Intel 440BX), έχω παρατηρήσει οτι αργεί λίγο να ποστάρει. Περνάει γρήγορα τον έλεγχο των συσκευών, έπειτα σταματάει για λίγο στην οθόνη που αναγράφει κάτι σχετικό με intel motherboard κλπ και έπειτα μπαίνει κανονικά στα xp. Που μπορεί να οφείλεται αυτό? Στην παλαιότητα της μητρικής και των πυκνωτών? Ή μήπως μια αλλαγή της μπαταρίας της μητρικής θα βοηθούσε?
hackos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 μήπως έχεις βάλει να κάνει boot από το cd ? γιατί αυτό μπορεί να το καθηστερεί!
talos_2002 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Τί ακριβώς γράφει στη οθόνη "σχετικό με intel motherboard κλπ"; Εμφανιζόταν και πριν;
washcloud Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Λογικά πάντα υπήρχε η ίδια καθυστέρηση, και είναι απλά κάποιο logo που μπορείς ν' απενεργοποιήσεις απ' το BIOS ; Αλλιώς μήπως υπάρχει κάποιο θέμα με την εγκατάσταση του λειτουργικού(η οποία ακολουθεί)
The_Judas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Τί ακριβώς γράφει στη οθόνη "σχετικό με intel motherboard κλπ";Εμφανιζόταν και πριν; Κολλάει για 9-10 δευτερόλεπτα στην οθόνη που γράφει "motherboard manufactured by intel". Πάντα το έβγαζε αυτό το λογότυπο αλλά μου φαίνεται σαν να αργεί λίγο να το περάσει.
we_will_rise Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Έχω ακούσει ότι για τέτοιας μορφής "καθυστερήσεις" οφείλεται και το γεγονός ότι έχουν οριστεί ανάποδα οι δίσκοι master/slave. Τσέκαρε το μηηηπως και είναι αυτό..
The_Judas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Το τσέκαρα και αυτο. Ο ένας δίσκος που έχω είναι primary master μόνος του στο κανάλι IDE και το cdwriter μόνο του ως master στο άλλο κανάλι. Οταν είχα στήσει το σύστημα είχα παρατηρήσει οτι το cdwriter δεν το διάβαζε καθόλου με καινούργια καλώδια IDE! Το έχω συνδέσει με ένα παλιό, το οποίο ειναι ATA33 ή 66, δεν είμαι σίγουρος. Θα δοκιμάσω να αφαιρέσω προσωρινά το cdwriter μήπως και είναι αυτό η πηγή της καθυστέρησης. edit: Το δοκίμασα και αυτό αλλά δεν βελτιώθηκε η κατάσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.