Προς το περιεχόμενο

javascript:alert(c=0)

washcloud

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ας πούμε ότι πήγες στο rapidshare κι αυτό άρχισε να μετράει το χρόνο σε μια μεταβλητή c. ...Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι biggrin.gif

Εσύ τη μηδένισες και εμφάνισες το μήνυμα.

Έτσι μπόρεσες (λέμε τώρα)...μ' αρέσει όλο και περισσότερο :lol: και κατέβασες το αρχείο του rapidshare χωρίς να περιμένεις καθόλου...

Τι αλλαγές έγιναν στο σκληρό σου; Καμία, γιατί η Javascript δεν έχει δικαιώματα να σου πειράξει το σκληρό.

Με λίγα λόγια, ακόμα και

javascript:format C:

ή

javascript:na er8ei n deutera parousia

να του έγραφες, δεν υπήρχε καμία περίπτωση να σου πειράξει ρυθμίσεις. ...αν κατεβαίνεις υποψήφιος πουθενά πάντως, να ξέρεις μ' έχεις :-D

Η μόνη περίπτωση με τη Javascript να πείραζες ρυθμίσεις του Opera θα ήταν αν πήγαινες στο about:config του Opera και εκεί έγραφες Javascript που θα άλλαζε τις τιμές με βάση τα id των controls και μετά θα πατούσε το κουμπί save. Ξέχνα το, δεν χρειάζεται καν να το καταλάβεις αυτό το τελευταίο. ...γίνεσαι επικίνδυνα τηλεπαθητικός πλέον...:P

Ψάξε τι άλλο μπορεί να φταίει, μην κοιτάς τη Javascript.

...εμ που να ψάξω όμως...:-( thanx μέχρι τούδε πάντως...Ήταν σημαντικά ολ' αυτά.

Φίλε washcloud δοκίμασα την εντολή κανονικά στο πεδίο διευθύνσεων! Πάτησα κανονικά Go αλλά δεν είδα καμία αλλαγη στο πως συμπεριφέρτε ο Opera!

Ούτε πρόβλημα με pop-ups εντόπισα ούτε τίποτα άλλο!

Μπορώ να πω πως με έχεις βάλει σε έναν αξιοπερίεργο προβληματισμό και προσπαθώ να βρω μια λύση!

Θα την βρούμε την άκρη μην ανησυχείς!

thanx βρε συ που...έβαλες το "κεφάλι σου στον τορβά" για πάρτη μου...

Και για την αισιοδοξία :-)

wascloud κάνε unistall τον Opera και ξαναβάλε τον!

Ψάξε και για κανένα κακόβουλο λογισμικό (κοινώς ιούς) και βλέπουμε!

...για uninstal δεν ψήνομαι, παθαίνω αναφυλαξία και μόνο στην ιδέα ότι θα χρειαστεί να ξαναπληκτρολογήσω όλα τα passwords του wand και τα "προσωπικά στοιχεία"...:P

(όπως προείπα δοκίμασα απλά να του κάνει repair η εγκατάσταση...αλλά τζίφος).

Όσο για malware....whistlinges8.gif...ας το δούμε λίγο πρώτα αλλιώς...

Δεν μου λες με την Error Console τι σφάλματα σου εμφανίζει για την σελίδα του Hotmail?

Για ρίξε του μια ματιά?

...για look και ξαναlook (γενικά βλέπω πολύ πράμμα εκεί. Και το είχα σκεφτεί και τσέκαρα και 'γω την error console, αλλά δεν είχα καταλάβει τίποτα. Και το Insomnia το βλέπω στις καταχωρήσεις, αλλά δεν παίζει πουθενά κανένα παρόμοιο πρόβλημα με το Insomnia. Xμ. :rolleyes:

...Καταλαβού τπτ εσείς ;

Πρώτον να επιβεβαιώσω αυτό που λέει ο Alkisg ότι αυτή η εντολή (αν ξέρεις τα βασικά από javascript) απλά θέτει το 0 σε μία μεταβλητή εν ονόματί c και μετά εκτυπώνει αυτό το 0 σε ένα pop up.

Από εκεί και πέρα αυτό ήταν μία γνωστή τεχνική (που υποτίθεται ότι δούλευε) για να γλυτώνεις την ουρά ως free χρήστης στο rapidshare καθώς μηδένιζε την μεταβλητή που έκανε countdown. ...ναι, ζήσε Μάη μου, είπαμε :-D

Για το πρόβλημά σου τώρα....αυτό είναι γνωστό πρόβλημα με τον Opera και το hotmail. Δεν είναι ότι ο Opera δεν μπορεί επιτυχώς να απεικονίσει την σελίδα του hotmail απλά για κάποιον λόγο οι servers της MS δεν αναγνωρίζουν τον Opera ως αρκετά σύγχρονο ή καλό browser για το site τους....μάλλον από αμέλεια θα έλεγα.

? :rolleyes: ! ...μέχρι τις προάλλες, ΜΙΑ ΧΑΡΑ άνοιγε ο Opera (από έκδοση 8 κάτι μέχρι τον 9.27 ) το hotmail μου, και χωρίς να τον έχω να αναγνωρίζεται ως κάποιος άλλος. Και τον χρησιμοποιώ χρόνια.

Η λύση είναι να βάλεις τον Opera να αναγνωρίζει τον εαυτό του ως IE ή και Firefox έτσι ώστε οι server να νομίζουν ότι μιλάνε με άλλον browser.

Αυτό το κάνεις αν πας:

Tools->Quick Preferences->Edit Site Preferences

Στο Tab network θα βρεις την επιλογή Browser Identification.

Εκεί βάλε identify as Internet Explorer ή οτιδήποτε άλλο εως ότου δεις ότι το πρόβλημα λύθηκε.Φρόντισε στην καρτέλα general να βάλεις το site που θέλεις να κάνει identification....δηλαδή το hotmail.

Πες μας αν αυτό έπαιξε.

...αυτό με το site πάντως, θα το τεστάρω ΜΠΑΣ ΚΑΙ.

alex2005 ποτέ μου δεν έβλα τον Opera να φαίνετε σαν IE ή FF και ποτέ δεν συνάντησα το πρόβλημα του wascloud!...μόλις είπα τα ίδια.

Μήπως να δοκιμάσει με τον 9.50????

...το έχω κάνει όμως ήδη ΑΥΤΟ, και δήλωσα πως με τον 9.50 όλα οκ...(είχα πει και φαίνονται "τρελλές" οι πιθανές ( ; ) συμπτώσεις...

Θα μπορούσε να δοκιμάσει και αυτό που λες.

Αλλά αυτό που προτείνω θα του πάρει ούτε ένα λεπτό....οπότε κάτσε να δούμε αν θα παίξει πρώτα και βλέπουμε.;)

Επίσης διάβασα κάπου αλλού ότι μπορεί να παίζει πρόβλημα με τις γλώσσες που είναι εγκατεστημένες.Η λύση που προτείνεται είναι να αφαιρέσεις όλες τις γλώσσες από:

Tools->Preferences->General->Language->Details

Εκεί αφαιρείς όλα τα languages.

Αν δεν παίξει το προηγούμενο που σου είπα δοκίμασε αυτό. Οκ, noted. Μόλις το κάνω, έρχομαι για ραπόρτο.

Edit:Πάντως με opera 9.51 το δοκίμασα τώρα και δουλεύει μία χαρά το hotmail.

Επίσης από περιέργεια εγκατέστησα τον 9.21 και όντως βγάζει το μήνυμα που περιγράφει ο φίλος μας. ....Χμμμμμμμ (..βρε λες να είναι οι συμπτώσεις που λέγαμε ; Φταρνίστηκα και μου 'πεσε γλάστρα στο κεφάλι, και το σύνδεσα με το φτάρνισμα ; Κάποια βρωμοδουλειά έκανε η MS, και οι παλαιότεροι Opera τραβάνε ζόρι, κι εγώ το σύνδεσα με την περίφημη "εντολή" του τίτλου ;:eek: )

Επίσης το πρώτο fix που είπα δουλεύει οπότε μπορεί να κάνει αυτό που είπα ή αλλιώς να βάλει πιο καινούρια έκδοση. ...όσο για την καινούρια - για την ώρα θέλω ακόμη τον .27...Είμαι μακαρονάς, τί να κάνουμε :mrgreen:

Εγώ δοκίμασα το identify as Firefox και δούλεψε μία χαρά.

Στο URL του site έβαλα προφανώς http://www.hotmail.com και όλα μέλι γάλα με τους server της MS.:-)

Τεσπα μπόυς, πρέη φορ μι , που είχε πει και κάποιος κάποτε...

...άμα πει κανένας mod ότι πολιτικοποιώ την κουβέντα...θα σφαχτούμε :lol:

Ποστάρω τώρα, και τσεκάρω το identification και το language thing , και τα λέμε later in the day...Mέχρι τότε, αν έχετε άλλες ιδέες, μην τις κρατάτε εντός του κεφαλιού, θα πάθει (είναι και καλοκαίρι) :P : Ποστάρετέ τις...:-)

Δημοσ.

Λοιπόν τζίφος η αναφορά ως άλλος browser.

Kαι μια λεπτομέρεια : αυτό που είχε πει ο nemesis345, δηλαδή αν με δεξί στα mail επιλέξω "αντιγραφή διεύθυνσης δεσμού", ΑΥΤΟ που αντιγράφεται, ειν' τούτο : javascript:;

? ! wtp (what the p.... )

*Edit : Και μια..."λεπτομέρεια" : με το που πάω να βάλω http://www.hotmail.com στο "προτιμήσεις τόπου" και αναφορά ως Μοzilla πχ *και να σώσω....κρασάρει ; !:fear:

.wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #ffffff; background-image: none; color: #000000; font-family: "Trebuchet MS"; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 10pt; line-height: normal } p { margin: 0px; }

Δημοσ.

...και σε κάποια φάση (εκεί που έκανα εναλλαγές με το identification as ) πατώντας επεξεργαστή κειμένου εδώ, μου βγάζει το "ακατάληπτο" κείμενο στο τέλος του πιο πάνω ποστ, και μετά αν δεν ξαναάνοιγα την σελίδα του φόρουμ, είχε απενεργοποιηθεί το edit box...

Παραδίνομαι...

Δημοσ.

Όσο αφορά αυτό με το δεξί κλικ και αντιγραφή του δεσμού, είναι κάτι που το έκανε η Hotmail σιωπηλά! Ο λόγος άγνωστος!

Το "ακατάληπτο" κειμενάκι που σου άνοιξε για την περίπτωση που δεν ξέρεις είναι το css ή το style της σελίδας! Δεν έχει κάνει καθόλου με το πρόβλημα που αναλύουμε πυρετωδώς εδώ με κίνδυνο όλον μας να μείνουμε χωρίς εγκέφαλο :)

Για δοκίμασε να κάνεις ένα καθάρισμα της cache!

Πειν ένα μήνα περίπου είχα ένα προβληματάκι με το Yahoo και δεν μπορούσα να κάνω login, μου έβγαζε κάτι προβλήματα με τα javascripts! Μετά που καθάρισα την cache όλα ήταν μια χαρά!

Και τσέκαρε και για....malware....

Και όσο αφορά για απεγκατάσταση και εγκατάσταση μην ανησυχείς, κάνεις backup και το wand και τα bookmarks!Και μετά δεν έχεις κανένα πρόβλημα!

Δημοσ.
Όσο αφορά αυτό με το δεξί κλικ και αντιγραφή του δεσμού, είναι κάτι που το έκανε η Hotmail σιωπηλά! Ο λόγος άγνωστος!

...μ' αρέσει που ΟΝΤΩΣ αυτό το "αντιγραφή διεύθυνσης δεσμού", όχι ΜΟΝΟ και στον νέο Opera (9.5) δεν ισχύει πλέον - αφού αυτό που αντιγράφεται είναι το κείμενο "javascript:;" (μόλις το δοκίμασα), αλλά ΟΥΤΕ στον FF (3), ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ στον Ι.Ε. ( ! ) (...τον 6 τουλάχιστον...Χμμμμ:rolleyes: ) ...Μ(αλακίε)S... !@%^#$@!#

Το "ακατάληπτο" κειμενάκι που σου άνοιξε για την περίπτωση που δεν ξέρεις είναι το css ή το style της σελίδας! Δεν έχει κάνει καθόλου με το πρόβλημα που αναλύουμε πυρετωδώς εδώ με κίνδυνο όλον μας να μείνουμε χωρίς εγκέφαλο :) ...καλώς, είναι αλήθεια ότι τώρα τελειταία τραβάει κάποια ζόρια η συγκεκριμένη εγκατάσταση (Opera), και μάλλον τα έχει φάει τα ψωμιά της (προκείμένου να γίνω για ΜΙΑ ακόμη φορά,,,developer, ψάχνοντας να βρω τί σταδιάλα τρέχει και να το διορθώσω...:P )

Για δοκίμασε να κάνεις ένα καθάρισμα της cache!...ε αυτό βρε nemesis345 είπαμε ήδη άλλες 2 φορές ότι το έχω ήδη κάνει...

Πειν ένα μήνα περίπου είχα ένα προβληματάκι με το Yahoo και δεν μπορούσα να κάνω login, μου έβγαζε κάτι προβλήματα με τα javascripts! Μετά που καθάρισα την cache όλα ήταν μια χαρά!

Και τσέκαρε και για....malware.... (...καλά...αυτό....χμμμμμ...:whistle: ..Είναι πολύς καιρός που έχω πάψει :P να χρησιμοποιώ antivirus, anti-spyware, anti-rootkit, firewall, καθώς είχα "διαπιστώσει" ότι ΠΛΕΟΝ δεν,,,παίζουν τα attacks που παίζανε παλιότερα....ξέρω 'γω γιατί ; Πάντως παλιότερα γέμιζες πολύ ευκολότερα προβλήματα, καιγόταν μέχρι και η εγκατάστασή σου, ενώ τώρα... Τέσπα, απ΄τη στιγμή που δεν έχω καμμιά κατάφωρη ένδειξη (αν εξαιρέσεις αυτό του Opera) για καθυστερήσεις, για κολλήαμτα, για χρήση του bandwidth, γενικώς δε με ενοχλεί ιδιαίτερα "κάτι", δεν σκοτώνομαι να κάνω scan με anti-malware...:mrgreen:

Ήμουν της εντύπωσης πως κάτι άλλο έτρεχε για το ζόρι (το του τίτλου), γι' αυτό και δεν είπα να τρέξω anti-malware. Ε δεν ξέρω, ίσως το κάνω γαι το γαμώτο, να δω αν τελικά κάτι έπαιζε από 'κεινη τη μεριά....)

Και όσο αφορά για απεγκατάσταση και εγκατάσταση μην ανησυχείς, κάνεις backup και το wand και τα bookmarks!Και μετά δεν έχεις κανένα πρόβλημα!

Καλά τα "υπόλοιπα" ήδη τα έχω κάνει, κι έχω ήδη αρχίσει να δουλεύω τον νέο Opera...Aλλά τα password του wand, από που διάλο τα κάνω save ; ! (και τα "προσωπικά στοιχεία" αν γίνεται κι αυτό...)

*...τα screenshots από error console, τα πρόσεξε κανείς ; Λένε τίποτα ;

Δημοσ.

Για να κρατήσεις το wand είναι αυτό το path

"C:\Documents and Settings\username\Application Data\Opera\Opera\profile\wand.dat"

Εγώ βέβαια θα σου έλεγα να κάνεις copy όλο τον φάκελο profile γιατί κρατάει μέσα και τα sessions, σε περιπτωση που έχεις κάποια! Δεν είμαια σίγουρος για τα προσωπικά στοιχεία!

Επειδή είναι το μοναδικό εργαλείο του Opera που δεν χρησιμοποιώ!

Φαντάζομαι πως για τα bookmarks ξέρεις τον τρόπο!

Αλήθεια πότε έβαλες τα screenshots από την error console?

Αν μπορείς για ξαναβάλε τα γιατί δεν είδα τίποτα!

Πάντως πολύ φοβάμαι ότι ίσως ξανακάνεις την εγκατάσταση!

Και συγνώμη που επαναλήφθηκα όσον αφορά την cache, ξεχνιέμαι μερικές φορές, :D :D

Περιμένω τα screenshots από την error console!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...