benzinas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Για να μν ανοιγωνεο παραθυρο...οταν παω να κανω format με ρωταει για να ελεγξει τα bad blocks και αν πατησω οκ ξεκιναει η μπαρα αλλα μετα κολλαει...Τι ειναι αυτα?Πειραζει αν κανω skip κ δν τα ελεγξει?Απλα σκεφτηκα μηπως δημιουργησουν προβλημα αργοτερα στον σκληρο...
washcloud Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 αν κολλάει σημαίνει ότι ΗΔΗ έχεις ΧΟΝΤΡΟ πρόβλημα με τον δίσκο
poulinos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 κανε check με το προγραμμα που δινει η ετερεια και εχει surface test.
benzinas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 κανε check με το προγραμμα που δινει η ετερεια και εχει surface test. Καλημερα...πιο μπρογραμμα?Εγω το βρηκα με το gparted οταν πηγαν να περασω το Mandriva 2009.Τελικα το περασα απλα εκανα skip στο τσεκαρισμα.Θα εχω προβλημα?
gdp77 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Μην το κουράζεις το θέμα. RMA κατευθείαν. Bad sectors στο δίσκο, σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά και αργά η γρήγορα θα πολλαπλασιαστούν ή θα έχεις ολικό crash και απώλεια δεδομένων. Αν πας στο κατάστημα αγοράς με ένα print-out από το WD diagnostic tool, νομίζω ότι κανένα κατάστημα δε θα αρνηθεί να σου κάνει επί τόπου αλλαγή. Αν πάλι σε πρήξουν (αφού τονίσεις ότι σε χάνουν από πελάτη), το στέλνεις κατευθείαν στη WD.
PCharon Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 papei4ever, δεν διάβασα όλα τα παραπάνω, αλλά όπως σου λένε και τα παιδιά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον πας πίσω και να εκμεταλλευτείς την εγγύηση (εφόσον έχεις ακόμα την απόδειξη αγοράς). Δεν καταλαβαίνω τί πάει να πει "δε θέλω συναλλαγές με τα καταστήματα", μπαμπούλες είναι?! Μου έτυχε το ίδιο σε ένα δικό μου δίσκο, τον πήγα εκεί που τον είχα αγοράσει (πλαίσιο) τον κράτησαν για να τον δούνε και μετά από δύο εργάσιμες μου έστειλαν μήνυμα να πάω να παραλάβω καινούργιο δίσκο. Να πω απλά πως ο καινούργιος ήταν ίδιας χωρητικότητας, καλύτερης ποιότητας και φυσικά με ανανεωμένη εγγύηση 3 χρόνων. Πού ναι το πρόβλημα λοιπόν?! Μια σημείωση: αν κάνεις πλήρες format στο δίσκο και μετά δεν δείχνει bad sectors, δε θα μπορείς να τον επιστρέψεις, θα φαίνεται ΟΚ.
poulinos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Καλημερα...πιο μπρογραμμα?Εγω το βρηκα με το gparted οταν πηγαν να περασω το Mandriva 2009.Τελικα το περασα απλα εκανα skip στο τσεκαρισμα.Θα εχω προβλημα? καθε ετερεια σκληρων δισκων εχει και μερικα προγραμματα για τους δικους της δισκους που ειναι διαγνωστικα.πχ h western digital εχει τα western digital diagnostics αποκλειστικα για τους δισκους της που ειναι φτιαγμενα για να βρισκουν αν εχει προβλημα ο δισκος.με τετοιο κανε ελεγχο αναλογως την μαρκα που εχεις και αμα σου βγαλει error τον πας πισω.δεν υπαρχουν γιατριες και βλακειες να διορθωσουμε τα bad sectors.απλα κανε δοκιμη με αυτο το προγραμμα διοτι αυτο που δοκιμασες μπορει να λεει οτιδηποτε θελει.και τα windows σου λενε οτι μπορει το ταδε να εχει προβλημα και εχουν προβλημα τα ιδια
gdp77 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 καθε ετερεια σκληρων δισκων εχει και μερικα προγραμματα για τους δικους της δισκους που ειναι διαγνωστικα.πχ h western digital εχει τα western digital diagnostics αποκλειστικα για τους δισκους της που ειναι φτιαγμενα για να βρισκουν αν εχει προβλημα ο δισκος.με τετοιο κανε ελεγχο αναλογως την μαρκα που εχεις και αμα σου βγαλει error τον πας πισω. To έχει ήδη κάνει σύμφωνα με τα λεγόμενά του : Ετρεξα πληθωρα diagnostic tools HD Tune,HDD health,Speedfan καθως και της WD το tool και ολα εμφανισαν το problem!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.