ocelotgr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Ρε παιδια βρηκα το παραπανω tablet στο ebay, σε πολυ καλη τιμη για καινουριο (γυρω στα 600-700? παιζουν σε διαφορους πωλητες)... Το εχει δει/δουλεψει κανεις να μας πει εντυπωσεις? Το μονο που με κραταει ειναι κατι που διαβασα σε καποια review, για grainy οθονες σε tablets λογω του touch film(αν κ εψαξα, δεν καταλαβα τι ακριβως εννοει ο "ποιητης", τι ακριβως αλλαζει δλδ στην απεικονιση)... Καθε γνωμη ευπροσδεκτη, μιας κ δεν εχω ξαναδουλεψει σε tablet. Tο παιρνω για αντικαταστατη του 12αριου μου amilo, κ θα το εχω σχετικα σαν primary pc...
treloxakeras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Πόλη κάλο δούλεψα ένα την περασμένη εβδομάδα για κάνα δυο ώρες. Με την οθόνη δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα δεν βλέπεις διαφορά. Τα αρνητικά του μηχανήματος για εμένα είναι ότι δεν έχει οπτικό drive (cd, dvd κλπ). Το HDD είναι 1,5 ίντσες και ανεβάζει το κόστος σε περίπτωσης βλάβης κατά τα άλλα πολύ μικρό ελαφρύ μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και εμφανισιακά είναι πολύ μουράτο
michalis2610 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Για πρώτο σύστημα όμως είναι too much . Σαν εναλλακτική θα σου έλαγα να χτυπήσεις ένα MSI Wind / Acer One με 350 ευρώ και με άλλα 300 ευρώ να στήσεις έναν σταθερό με μια μεταχειρισμένη λειτουργική 15'' CRT που πολλοί τις ξεφορτώνονται με ένα 20ρικο για να τους αδειάσουν χώρο και να κάνεις από εκεί τη σοβαρή εργασία σου. Στο λέω γιατί πρόσφατα αντιμετώπισα πρόβλημα με το παλιό μου PC (10ετίας) και σκέφτηκα αντί να διαθέσω 30-40 ευρώ για να αντικαταστήσω το χαλασμένο υλικό να δώσω άλλα 150 και να στήσω ένα χαμηλών επιδόσεων μεν αλλά αξιοπρεπές σύστημα δε, κρατώντας την οθόνη και τα περιφεριακά. Ε λοιπόν στοίχησε συνολικά 210 ευρώ (ψάχνοντας και λίγο τις αγγελίες στο forum) και κυριολεκτικά γαζώνει για τη χρήση που το θέλω. Η συντριπτική πλειψηφία δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από αυτό. Για αυτό προτίνω με τα 700 ευρώ να πάρεις δύο μηχανήματα να κάνεις άνετα τη δουλειά σου, εκτός και αν το tablet pc σου είναι απαραίτητο για λόγους εργονομίας σε παρουσιάσεις κτλ.
Faidhonas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Ότι είπε ο michalis. Αν όμως γουστάρεις tablet φορητό οπωσδήποτε, φτιάξε το σταθερό σου και μετά πάρε αυτό: Gigabyte M912 Tablet netbook με τιμή γύρω στα 600 ευρώ... Θα είναι διαθέσιμο μετά το καλοκαίρι, απ'ότι λένε. Αργότερα θα είναι και φτηνότερο (η κανονική του τιμή είναι 660 δολλάρια). Οπότε με 800 ευρώ περίπου καθαρίζεις, και έχεις και καινούργιο tablet.
ocelotgr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Μου ηρθε σημερα παιδια... Tο μηχανημα απλα τα σπαει! Ιδιαιτερα σε tablet μορφη ειναι πολυ βολικο, παρολο που δεν ειχα ξαναδουλεψει με κατι παρομοιο! Ps: Εχει ενσωματωμενο dvdrw με lightscribe, 250gb hdd, 2gb ram κ fingerprint reader! Το μονο που με ξενιζει λιγο ειναι τα vista, αν κ καπου διαβασα οτι ειναι το μονο tablet που "παιρνει απροβληματιστα" hackintosh!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.