Προς το περιεχόμενο

4870 Πρόβλημα

topdim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδία τι σκατά παίζει δεν μπορώ να καταλάβω επιτέλους. Πριν από λίγο, έτρεξα ξανά το COD4 (έχω αλλάξει τις μνήμες με καινούργιες ίδιες, τις εχω στα 1.8V) και ενώ έπαιζα στην αρχή κανονικά το training mode και την πρώτη πίστα στο πλοίο, μετά όταν πήγε να φορτώσει την επομένη αποστολή κόλλησε πάλι, μαμω την που***να μου!!!

WTF!!!

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι;

Έχω 3 παιχνίδια

COD4 , Crysis , Spider-Man 3

Το Crysis μου το παίζει άψογα, όλα full

Το COD4 μου το παίζει άψογα, και αυτό όλα full, αλλά όταν μπαίνω μέσα σε σπίτια και κινούμε, το game

σαν να freezαρει στιγμιαία αλλά πολλές φορές.

Το ίδιο παθαίνω και με το S-Μ3 όταν πηγαίνω στο central park...

Εχω 8.7 drivers και έχω κάνει τεστ 20 λεπτά για artifacts αλλά τίποτα...

• Super Moderators
Δημοσ.
Παιδία τι σκατά παίζει δεν μπορώ να καταλάβω επιτέλους. Πριν από λίγο, έτρεξα ξανά το COD4 (έχω αλλάξει τις μνήμες με καινούργιες ίδιες, τις εχω στα 1.8V) και ενώ έπαιζα στην αρχή κανονικά το training mode και την πρώτη πίστα στο πλοίο, μετά όταν πήγε να φορτώσει την επομένη αποστολή κόλλησε πάλι, μαμω την που***να μου!!!

WTF!!!

με άλλα games είναι ok?

Ναι αλλά να ρωτήσω κάτι;

γιατί στο Crysis δεν το κάνει; και μην μου πείτε ότι το παίζει πιο χαλαρά από τα άλλα...

για δοκίμασε vSync & Triple Buffering Enabled

Δημοσ.

προσεξε και την κλιμακωση του κουλερακίου να ειναι μικρη.Εγω ειχα παθει ακριβως το ιδιο με το atitool που το ειχα βαλει να αυξανει αποτομα στροφες οταν ζεσταινοταν η καρτα.Βαλτο αν γινεται να αυξανει σιγα-σιγα.Π.χ. λεμε τωρα 48C-40%,50C-44%,52-47% κτλ,οχι 48C-40% και μετα 60C-65% γιατι κολλαει και κανει ακριβως αυτο που λες.Αν δεν χρησιμοποιεις προγραμμα,χρησιμοποιησε με το ζορι και πιστευω θα φτιαξει γιατι οι εργοστασιακες ρυθμισεις το κανουν συχνα αυτο

Δημοσ.

Το μόνο που έχω κάνει είναι ότι έχω 2 ρυθμίσεις

1) Για τα windows που τρέχει το fan στο 22%

2) Για τα παιχνίδια που τρέχει στο 55%

Άλλα αυτό μου το κάνει από την αρχή πριν το κάνω αυτό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...