supermedoras Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Μια αλλαγη μνημων θα δειξει παντως με ΑΤΙ ειχα και εγω προβλημα να τρεξω 3dmark me τους τελευταιους drivers
topdim Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Παιδία τι σκατά παίζει δεν μπορώ να καταλάβω επιτέλους. Πριν από λίγο, έτρεξα ξανά το COD4 (έχω αλλάξει τις μνήμες με καινούργιες ίδιες, τις εχω στα 1.8V) και ενώ έπαιζα στην αρχή κανονικά το training mode και την πρώτη πίστα στο πλοίο, μετά όταν πήγε να φορτώσει την επομένη αποστολή κόλλησε πάλι, μαμω την που***να μου!!! WTF!!!
topdim Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Α ξεχασα να πω οτι τις μνημες τις ετρεξα με το memtest για 20 ωρες και δεν μου βγαλαν κανενα λαθος.
NOPSTRIM Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Έχω 3 παιχνίδια COD4 , Crysis , Spider-Man 3 Το Crysis μου το παίζει άψογα, όλα full Το COD4 μου το παίζει άψογα, και αυτό όλα full, αλλά όταν μπαίνω μέσα σε σπίτια και κινούμε, το game σαν να freezαρει στιγμιαία αλλά πολλές φορές. Το ίδιο παθαίνω και με το S-Μ3 όταν πηγαίνω στο central park... Εχω 8.7 drivers και έχω κάνει τεστ 20 λεπτά για artifacts αλλά τίποτα...
overclockerd Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Ναι όντως παίζει να είναι η θερμόκρασια, για ασυμβάτοτητα δέν νόμιζω, γία τις δυνατότητες τίς κάρτας φύσικα και δεν νόμιζω!
NOPSTRIM Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Ναι αλλά να ρωτήσω κάτι; γιατί στο Crysis δεν το κάνει; και μην μου πείτε ότι το παίζει πιο χαλαρά από τα άλλα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Παιδία τι σκατά παίζει δεν μπορώ να καταλάβω επιτέλους. Πριν από λίγο, έτρεξα ξανά το COD4 (έχω αλλάξει τις μνήμες με καινούργιες ίδιες, τις εχω στα 1.8V) και ενώ έπαιζα στην αρχή κανονικά το training mode και την πρώτη πίστα στο πλοίο, μετά όταν πήγε να φορτώσει την επομένη αποστολή κόλλησε πάλι, μαμω την που***να μου!!!WTF!!! με άλλα games είναι ok? Ναι αλλά να ρωτήσω κάτι;γιατί στο Crysis δεν το κάνει; και μην μου πείτε ότι το παίζει πιο χαλαρά από τα άλλα... για δοκίμασε vSync & Triple Buffering Enabled
Galis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 προσεξε και την κλιμακωση του κουλερακίου να ειναι μικρη.Εγω ειχα παθει ακριβως το ιδιο με το atitool που το ειχα βαλει να αυξανει αποτομα στροφες οταν ζεσταινοταν η καρτα.Βαλτο αν γινεται να αυξανει σιγα-σιγα.Π.χ. λεμε τωρα 48C-40%,50C-44%,52-47% κτλ,οχι 48C-40% και μετα 60C-65% γιατι κολλαει και κανει ακριβως αυτο που λες.Αν δεν χρησιμοποιεις προγραμμα,χρησιμοποιησε με το ζορι και πιστευω θα φτιαξει γιατι οι εργοστασιακες ρυθμισεις το κανουν συχνα αυτο
NOPSTRIM Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Το μόνο που έχω κάνει είναι ότι έχω 2 ρυθμίσεις 1) Για τα windows που τρέχει το fan στο 22% 2) Για τα παιχνίδια που τρέχει στο 55% Άλλα αυτό μου το κάνει από την αρχή πριν το κάνω αυτό...
NOPSTRIM Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Ναι! Δεν είναι θέμα θερμοκρασίας... Θέλετε να ανεβάσω video να δείτε;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 δοκίμασες με το Vsync & Triple Buffering enabled?
NOPSTRIM Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Το Βρήκα βασικά το Triple Buffering enabled αλλά είναι μόνο για OpenGL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.