Προς το περιεχόμενο

4870 Πρόβλημα

topdim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το κατέβασα και έβαλα στα settings να δείχνει τα fps κάτω δεξιά...

όταν έπαιζα έδειχνε 30 και 60 πιο πολύ όμως 60

(COD4 full settings)

το θέμα είναι όταν βγω από το game που αποθηκεύονται αυτά;

η πρέπει να το βάλω να τραβάει και video για να τα δω;

Βασικά εγώ αυτό που ρωτάω είναι το εξής

Στα πόσα θεωρείτε ότι παίζετε καλά ένα παιχνίδι;

και σκοπός είναι πχ αν παίζετε στα 30 να το μεγαλώσω πχ 35 η να το μικρύνω;

οταν κανεις εγγραφη video με το fraps πεφτουν οι επιδωσεις στο pc σου με αποτελεσμα να χανεις καρε.

υπολογισε οτι βγαζεις περισωτερα καρε

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βασικά εγώ είμαι υπέρ ικανοποιημένος με τα 60 fps μου!

Απλά από περιέργεια ήθελα να δω με πόσα παίζω...

δεν είναι ότι είχα πρόβλημα, ίσα ίσα το παίζω τέλεια!

Αν όμως απενεργοποιήσω το VSYNC μου κάνει αυτό το σπαστικό κόψιμο!

• Super Moderators
Δημοσ.
θεωρητικά φίλε και με 25 σταθερά είσαι οκ.

μόνο που δεν παίζει κάτι τέτοιο σε games...

60fps είναι μια χαρά. Τα περισσότερα flat monitors δεν μπορούν να δείξουν παραπάνω από 60 έτσι και αλλιώς.

μόνο αν έχουν το vSync enabled...

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά να γυρίσουμε λίγο στο θέμα μας?

Ένα παιδί στο forum της ASUS, μου είπε να αλλάξω τα εξής στο motherboard, για περισσότερη σταθερότητα και καλά

NB v = 1.40

SB v = 1.15

SB 1.5v = 1.60

Όπως επίσης να αλλάξω την ταχύτητα από το από το ανεμιστιρι της 4870, για να την ψυχει καλύτερα, με ΒΙΟΣ update.

Στέκουν ή μου λέει βλακείες. Δηλαδή παίζει τόσο μεγάλο πρόβλημα με την 4870 και θέλει περισσότερη ψύξη, ώστε να μου κολλάει στα games?

Δημοσ.
Λοιπόν παιδιά να γυρίσουμε λίγο στο θέμα μας?

Ένα παιδί στο forum της ASUS, μου είπε να αλλάξω τα εξής στο motherboard, για περισσότερη σταθερότητα και καλά

NB v = 1.40

SB v = 1.15

SB 1.5v = 1.60

Όπως επίσης να αλλάξω την ταχύτητα από το από το ανεμιστιρι της 4870, για να την ψυχει καλύτερα, με ΒΙΟΣ update.

Στέκουν ή μου λέει βλακείες. Δηλαδή παίζει τόσο μεγάλο πρόβλημα με την 4870 και θέλει περισσότερη ψύξη, ώστε να μου κολλάει στα games?

για το φαν,ανεβαζεις απο το προφιλ του ccc,και ναι οι θερμοκρασιες οταν ειναι σε τελειως ακραια σημεια διμιουργουνε προβληματα στα games(και ειναι και καλοκαιρι)

Για τα υπλοιπα να σου πω την αληθεια δεν ξερω.

Δημοσ.

Ρε παιδιά την ταχύτητα της ψήκτρας την αλλάζεις από το ATI Overdrive;

ρωτάω γιατί το συγκεκριμένο παράθυρο δεν με αφήνει να πειράξω τίποτα...

aticccye3.jpg

Δημοσ.

Πάτα αυτό το κλειδί που έχει πάνω από το "Enable ATI Overdrive" για να κάνεις unlock τις o/c δυνατότητες της κάρτας...μετά δημιούργησε ενα νέο προφίλ ,κάνε save και activate...Πάνε στο C:\Users\(το όνομα του profile σου στα windows)\AppData\Local\ATI\CCC , και κάνε δεξί κλίκ και επεξεργασία στο αρχείο που έχει το όνομα του profile σου...εκεί κάπου έχει μια ένδειξη για το φαν,είναι "Automatic",γράψε στην θέση του "Manual" , και λίγες γραμμές ποιο κάτω άλλαξε το ποσοστό λειτουργίας του fan (από 16 νομίζω σαν default) σε 50-55..Πάνε στο Catalyst Center και κάνε ξανά activate το profile σου..αν ακούσεις το fan να δουλεύει γρηγορότερα πάει να πεί ότι το πέτυχες

Δημοσ.

Οκ πέτυχε αλλά τι φασαρία είναι αυτή ρε παιδί μου....

Πριν Το κάνω έβαζα αυτί και ήταν σαν να μην λειτουργούσε το PC

τώρα δεν μπορώ να κοιμηθώ...

Θα το ενεργοποιώ μόνο για παιχνίδια...

EDIT: Βασικά αν φτιάξω αυτά τα 2 profiles πχ: Profile1 For Windows & Profile2 For Games

θα την τρελάνω την κάρτα; λόγο της απότομης αλλαγής από 22% σε 55%?

Δημοσ.

Το ποσοστό παίζει σήμφωνα με τις ανάγκες σου...δοκίμασε διάφορα % μέχρι να πετύχεις αυτό που σου κάνει

Δημοσ.

Παιδια ετρεξα το memtest86+ 2.01 για 19 ωρες σχεδον και μου εβγαλε τα παρακατω δυο λαθοι. Εχουν προβλημα οι μνημες μου?

post-2347-129062971781_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...