Προς το περιεχόμενο

4870 Πρόβλημα

topdim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε Delirium σορυ αλλα διαβασες καθόλου τις προηγουμενες σελιδες?

Το PC που μιλαω ειναι το παρακατω, αυτο που αναφερεις ειναι το παλιο μου, στο οποιο δουλευει μια χαρα.

Vista Ultimate 32bit

ASUS P5E3 x48 Premium WiFiAP (BIOS 0402)

Intel C2D E8400,

TeamGroup Xtreem 2x1GB DDR3 1600

2 x WD Raptor 74GB WD740GD (RAID 0)

TT Toughpower 1500W

PS: Φίλε gtsamour τελικα το PCIE Spread Spectrum ηταν στο Auto, αλλα και στο disabled που το εβαλα τα ιδια

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Misunderstood, αλλα ok :-)

Αφου δουλευει κανονικα στο "παλιο", τοτε το θεμα/προβλημα [αποκλειοντας psu = 1500W και, υποθετωντας οτι, τα παντα σε επιπεδο software, απο λειτουργικο μεχρι drivers μπηκαν σωστα] πρεπει να ειναι, η νεα μητρικη σου.

Αυτο, ή ο Δαιμων Του PC :devil:

- - - - -

Παντως "κολλημα" στην εκκινηση, εχω συναντησει κι εγω, με 3850:

εκει ηταν θεμα software, (ξανα)εβαλα DX_9 και λυθηκε...

Αν δεν εχεις το 'χεις δοκιμασει κι αυτο, δεν χανεις κατι.

Δημοσ.
Πως γινεται να σ δινει 1800 στις μνημες??? Δοκιμασες με το 0.2.6 ?? Εμενε εχει 900(1080 το χω παει) αρα 3600effective(4320) σωστα?

Παιδιά όντως.

Με το 0.2.6 μου το βγάζει 900 οπότε λογικά πάει 900χ2 1800...

Τα 3600 που είναι;

• Super Moderators
Δημοσ.
GDDR5 is the successor to GDDR4 and unlike its predecessors has two parallel DQ links which provide doubled I/O throughput when compared to GDDR4

λογικά λόγω των 2 parallel DQ links είναι 4Χ αντί για 2Χ που είναι οι προηγούμενες...

Δημοσ.

http://www.fraps.com/

Δεν είναι πάντα η καλύτερη λύση, αλλά μπορεί να σου δώσει μια πολύ καλύτερη εικόνα από ένα timedemo. ΄Αλλωστε κρατάς ένα "savegame" σε ένα σημείο που θεωρείς ότι είναι αντιπροσωπευτικό σε ένα σημείο και το δοκιμάζεις με FRAPS με διαφορετικές ρυθμίσεις.

Για μια σφαιρικότερη εικόνα επιδόσεων ενός παιχνιδιού παίρνεις την χειρότερη δυνατή κατάσταση που μπορείς να βρεις και την πιο ευνοική. Δείκτης όμως των ρυθμίσεων που ίσως χρειαστεί να αλλάξεις για να έχεις μια ομαλή ροή επιδόσεων σε ένα παιχνίδι είναι σαφώς το "worst case scenario", γιατί κανείς δεν βγαίνει στην μέση μιας πίστας να χαμηλώσει ρυθμίσεις για να μην σέρνεται.

Hope that helps ;)

Δημοσ.

Το κατέβασα και έβαλα στα settings να δείχνει τα fps κάτω δεξιά...

όταν έπαιζα έδειχνε 30 και 60 πιο πολύ όμως 60

(COD4 full settings)

το θέμα είναι όταν βγω από το game που αποθηκεύονται αυτά;

η πρέπει να το βάλω να τραβάει και video για να τα δω;

Βασικά εγώ αυτό που ρωτάω είναι το εξής

Στα πόσα θεωρείτε ότι παίζετε καλά ένα παιχνίδι;

και σκοπός είναι πχ αν παίζετε στα 30 να το μεγαλώσω πχ 35 η να το μικρύνω;

Δημοσ.

θεωρητικά φίλε και με 25 σταθερά είσαι οκ. Απο εκεί και πέρα είναι δικό σου θεμα καθαρά. Τι σε βολεύει. Υπάρχουν περίεργοι που αν πέφτει κάτω απο τα 50 (λεμε τώρα) ξενερώνουν και δεν τους αρέσει το gameplay. Και ξέρω άτομα με αρχαία συστήματα που παίζουν με 25 και συμβιβάζονται.

Οπώς έχει γράψει ο ailouros είναι καθαρά θέμα ανατομικό με πόσα fps νοιώθεις ότι πάει καλά το game. Οπότε συθνήθως ο καθένας μας ψάχνει να βρεί τον κατάληλο συνδυσαμο ποιότητας γραφικών- fps που τον βολεύει.

ΥΣ. άν εσένα σε βολεύει να παίξεις ένα game με γραφικά στο full και τρέχει στα 30-40fps, μήν κάθεσαι και χολοσκάς με άλους που πεδεύονται να ανεβάσουν τα συστήματα τους για να παίζει στα διπλάσια. Δεν υπάρχει ουσιαστική διάφορά.

Δημοσ.

60fps είναι μια χαρά. Τα περισσότερα flat monitors δεν μπορούν να δείξουν παραπάνω από 60 έτσι και αλλιώς.

Δημοσ.
Mια χαρα ειναι αμα παιζεις(τα περισοτερα παιχνιδια) στα 25-26 Fps(minimum)....

Ναι φιλος αλλα τα 60 ειναι η τομη! Εκει τα βλεπεις ολα νερακι.

Δημοσ.
Ναι φιλος αλλα τα 60 ειναι η τομη! Εκει τα βλεπεις ολα νερακι.

είπαμε απο ένα σημείο και μετά είναι προσωπικό το θέμα 25-30 minimum είναι θεωρητικά όλα οκ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...