Προς το περιεχόμενο

4870 Πρόβλημα

topdim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε toad, υποθέτω μιλάς για το BIOS της ASUS P5E3 x48 Premium WiFiAP, το είχα κάνει πριν πάρω την κάρτα και μάλιστα έλεγε P5E3 Premium 0401 BIOS - Improve compatibility with some VGA cards, αλλά πάπαλα.

Λέω να περιμένω τους 8.7 final και μετά να κάνω format (ΒΑΡΙΕΜΕ!!!).

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τελικά έκανα format και αφού πέρασα το sp1, εγκατέστησα τους 8.6 HotFix κατευθείαν.

Είπα λοιπόν να βάλω και το COD4 (1.4 patch) να δω αν παίζει. Δυστυχώς όχι, πάλι κολλάει στο αρχικό σήμα της Activision. Έπειτα έτρεξα 3Dmark 06 και Vantage και όλα πήγαν OK.

Ρωτάω λοιπόν, πως στον π0ύτσ0 κολλάει στο COD4 και δεν κολλάει στα 3DMark και Vantage, που είναι και πιο βαριά, ε?

Τι στο διάολο παίζει επιτέλους? Φταίει το mobo, δεν μπορώ να καταλάβω πλέον.

Bοήθεια.

Δημοσ.
Επίσης, vista για gaming = pure fail για πολλούς λόγους που μπορούμε να συζητήσουμε σε άλλο thread.

Οντώς ισχύει! Έγκατέστησα σε Toshiba laptop με Ati Hd 2600 τα XP για dual boot με τα προεγκατεστημένα Vista και σχεδόν όλα τα παιχνίδια παίζουν πολύ καλυτερα στα ΧP. Λες και έκανα αναβάθμιση στο λαπτοπ.

Δημοσ.

Φιλε soukala, είχα δοκιμάσει πριν το format και το Grid και μου έκανε ακριβώς τα ίδια. Λέτε την λάδια να μου την κάνει το Fraps 2.9.4.7037, που τρέχω πρώτα για να δω ποσα fps πιάνω?

Δημοσ.

τα παιχνιδια install κανονικα?ή c/p οπως ητανε?

Την περιπτωση να ειναι με χαλια "crack" την σκεφτηκες(εκτος αν ειναι γνησια)

Δημοσ.

Το παιχνίδι το έχω τερματίσει, τώρα βέβαια δεν θυμάμαι αν είχα βάλει τότε το patch 1.4 ή το είχα τερματίσει με το 1.3, θα δοκιμάσω να το βάλω με το 1.3. Βέβαια το ίδιο πρόβλημα με το COD4 μου έκανε και με το Grid, αλλά πριν το format, μετά δεν το δοκίμασα. Το COD4 το έχω κατεβασμένω και όχι γνήσιο.

Δημοσ.

παιδια εγω με τα vista 64 εχω προβλημα στο crysis μου κανει restart με το που το βαζω.3dmark lost planet kai cof4 παιζουν τελεια.εβαλα χπ και εκει επαιξε και το crysis.λογικα ειναι θεμα λειτουργικου σωστα?

Δημοσ.
παιδια εγω με τα vista 64 εχω προβλημα στο crysis μου κανει restart με το που το βαζω.3dmark lost planet kai cof4 παιζουν τελεια.εβαλα χπ και εκει επαιξε και το crysis.λογικα ειναι θεμα λειτουργικου σωστα?

Μήπως φταίει ο θείος?

Μήπως ο Χατζιπετρής? Μήπως ο ίδιος ο bill?

Πάντως το παίγνιον αυτό παίζει και σε σβήστα 64.

Δημοσ.

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι;

Σας φαίνονται όλα οκ;

1) Δεν θα έπρεπε στο GPU Memory Clock να γράφει 3600Mhz;

2) Δείτε θερμοκρασίες...

gputemprc1.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...