Προς το περιεχόμενο

4870 Πρόβλημα

topdim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
DirectX10: (σχεδόν) ανούσιο.

4 giga ram: Xp 64bit.

Ούτε τα 32bit vista υποστηρίζουν 4 giga ram. To γεγονός πως τα αναγνωρίζουν,(after sp1), μόνο ψυχολογικό ρόλο μπορεί να παίξει.

όπως και να έχει είναι ποιο πολύ future-proof, και κακά τα ψέματα ότι καινούριο βγαίνει σε software είναι vista-oriented. Απλά το θεωρώ λάθος επιλογή.

Σορρυ δεν θέλω να ξεκινήσω κανένα flagwar δεν έχω διάθεσή φανταζομαι ούτε εγώ ούτε εσείς. Απλά είναι λογικότερο, καινούριο σύστημα-καινούριο λειτουργικό.

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
όπως και να έχει είναι ποιο πολύ future-proof, και κακά τα ψέματα ότι καινούριο βγαίνει σε software είναι vista-oriented. Απλά το θεωρώ λάθος επιλογή.

Future proof λειτουργικό που θα καταργηθεί μέσα σε ~2 χρόνια από την ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν το λες πάντως...

Τα vista-oriented κλπ. είναι καθαρά εμπορικά τρικ.

Αυτήν την στιγμή δεν υπάρxει κανένας ουσιαστικός λόγος να προτιμήσει κάποιος τα vista.

Σορρυ δεν θέλω να ξεκινήσω κανένα flagwar δεν έχω διάθεσή φανταζομαι ούτε εγώ ούτε εσείς. Απλά είναι λογικότερο, καινούριο σύστημα-καινούριο λειτουργικό.

Δηλαδή αν αγόραζες Pc το ~2001, θα έβαζες τα Millenium? :P

Δημοσ.
ναι καινούριο μηχάνιμα και του λες να βάλει 5 χρονών λειτουργικό χωρίς υποστίριξη directx 10.0.... και μή υποστήριξη 4GB ram...

Δεν του είπα να αλλάξει λειτουργικό. Επανεγκατάσταση του είπα να κάνει. Το ότι "sucks" είναι δεδομένο...

χωρίς υποστίριξη directx 10.0

Ακόμα να καταλάβεις το ότι πρόκειται για τρελό διαφημιστικό τρικ για να προωθηθούν πωλήσεις συγκεκριμένου OS? Το ότι η Blizzard θα βγάλει το 2009 SCII και (λογικά) το 2010 Diablo III, που θα τα παίξει ο μισός πλανήτης και θα υποστηρίζουν DX9 δε σου λέει τίποτα?

μή υποστήριξη 4GB ram...

Τα 4GB (στα M$ λειτουργικά) υποστηρίζονται από τις 64bit εκδόσεις. Δεν είναι προνόμιο του "χαζολειτουργικού"

Επαναλαμβάνω λοιπόν για να μην υπάρξουν παρανοήσεις : Επανεγκατάσταση του πρότεινα να κάνει. Ποτέ δεν έγραψα να γυρίσει στα XP

Δημοσ.
Δεν του είπα να αλλάξει λειτουργικό. Επανεγκατάσταση του είπα να κάνει. Το ότι "sucks" είναι δεδομένο...

Ακόμα να καταλάβεις το ότι πρόκειται για τρελό διαφημιστικό τρικ για να προωθηθούν πωλήσεις συγκεκριμένου OS? Το ότι η Blizzard θα βγάλει το 2009 SCII και (λογικά) το 2010 Diablo III, που θα τα παίξει ο μισός πλανήτης και θα υποστηρίζουν DX9 δε σου λέει τίποτα?

Επαναλαμβάνω λοιπόν για να μην υπάρξουν παρανοήσεις : Επανεγκατάσταση του πρότεινα να κάνει. Ποτέ δεν έγραψα να γυρίσει στα XP

καλά το ότι είναι δεδομένο αυτό είναι ακυρο γιατί είναι καθαρά ποσωπική σου άποψη.

Αυτά που είπες για τα επερχόμενα games δεν μου λένε τίποτα μιας και δεν μιλάμε για παιχνίδια με ιδιαίτερες ανάγκες για γραφικά έτσι? Αυτά τα παιχνίδια είναι αγαπημένα και γνωστά για το gameplay και μόνο και καμία σχεση με τα γραφικά. Το ότι βασίζονται σε στο DX9 δεν μου λέει τίποτα παραπάνω απο το ότι σκοπεύουν απλά να χτυπήσουν μεγαλήτερο φιλέτο της αγοράς.

και για το τελευταίο, σόρρυ φίλε δεν σε παραξηγίσαμε. Ετσι και αλλιώς όλοι να βοηθήσουμε θέλουμε.

Δημοσ.
καλά το ότι είναι δεδομένο αυτό είναι άκυρο γιατί είναι καθαρά προσωπική σου άποψη.

Όχι φίλε μου, είναι δεδομένο τη στιγμή που η M$ προχωράει σε άμεση αντικατάσταση (Win 7). Μέχρι και στην εσωτερική τους αλληλογραφία το έχουν παραδεχτεί. Και ναι, προσωπική μου άποψη είναι (τυχαίνει να έχουν την ίδια άποψη πολλά εκατομμύρια χρηστών που ξέρουν 5 πράγματα από OS).

Δημοσ.
Όχι φίλε μου, είναι δεδομένο τη στιγμή που η M$ προχωράει σε άμεση αντικατάσταση (Win 7). Μέχρι και στην εσωτερική τους αλληλογραφία το έχουν παραδεχτεί. Και ναι, προσωπική μου άποψη είναι (τυχαίνει να έχουν την ίδια άποψη πολλά εκατομμύρια χρηστών που ξέρουν 5 πράγματα από OS).

Οχι. Δεν μπορείς να μας πείς ότι η αποψή σου είναι δεδομένη και επικύρωμένη απο το κοινό. Άυτό για τα εκατομύρια χρηστών είναι άλλη μια φορά εντελώς άκυρο γιατί το να λες '' εμεις που ξέρουμε 5 πράγματα λέμε ότι είναι μαπα..'' , μπορώ να στο αντιπαραθέσω με άλλα τόσα εκατομύρια μου το εκτιμανε.

Η αντικατάσταση απο το ένα λειτουργικό στο άλλο έχει καιρό ακόμα για να γίνει και όταν γίνει το συζητάμε. Τώρα όμως με αερολογίες να μας υποδείξεις την προσωπική σου άποψη ώς δεδομένη είναι απλα λάθος.

Εγώ τουλάχιστον αυτά που λέω τα λέω απο προσωπική άποψη.Δεν θα κάτσω να μαλώσω για το ποιός ξέρει περισσότερα και ποιός όχι. Το θεωρώ ανόριμό.

Σόρρυ φίλε δεν έχω κάτι μαζί σου απλά με φόρτωσες λιγο με την ένοια ''δεδομένο''....

• Super Moderators
Δημοσ.

λέει ότι έβαλε την 4870 χωρίς να βγάλει τους Catalyst 8.6...άρα είχε ΑΤΙ και πριν...

πάντως topdim δοκίμασε και τους Catalyst 8.7 beta

Δημοσ.

Φίλτατοι,

Εάν κάποιος πάει να αλλάξει από 3870 σε 4850 σε vista x64 ποια είναι η προτεινόμενη μεθοδολογία?

Shut down -> remove 3870 install 4850 -> boot vista

Ή

Remove drivers -> Shut down -> remove 3870 install 4850 -> boot vista -> install new drivers?

Κάποιοι drivers από MS αν δεν κάνω λάθος είχαν έτσι και ιλύος εγκατασταθεί από το windows update πριν το vistaSP1, αυτοί να φανταστώ δεν επηρεάζουν.

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά μην μαλώνετε για τα Vista vs ΧΡ. Έβαλα Vista, γιατί απλά μου αρέσουν περισσότερο και είναι πιο φρέσκα.

Τώρα πίσω στο θέμα μου. Λοιπόν δοκίμασα την κάρτα να την βάλω ξανά στο PC της υπογραφής μου, αλλα όταν πατάω το power, δεν μου δείχνει σήμα στην οθόνη. Αυτό που παρατήρησα, είναι ότι από τα 4 κόκκινα leds που έχει στην πίσω μεριά της, τώρα ανάβουν μονο τα 3, ενώ έχω την εντύπωση ότι την πρώτη φορα άναβαν όλα, δεν ανάβει το 2 απο αριστερά. Δεν ξέρω αν παίζει αυτό σημαίνει ότι έχει πρόβλημα η κάρτα, αλλά πλέον δεν λειτουργούσε, ούτε στο PC, που έχω μέσα στο σαλόνι, που στην αρχή έπαιζε μια χαρά. Τώρα, μια δίνει σήμα μια όχι και όταν δίνει βγάζει κάτι γραμές, αλλά μπορεί να είναι λόγο οτι εκείνο το PC έχει 500W PSU και στο manual λέει minimum 500W, βέβαια στην αρχή έπαιξε κανονικότατα.

Φίλε kebinB, δεν είχα, nvdiai πριν αλλά την ATI 1900ΧΤ.

Φίλε ThReSh, σε κάποια φάση, στην αρχή, τους είχα δοκιμάσει τους 8.7, αλλά μου κάναν τα ίδια στα games, κολούσαν. Τώρα δεν μπορώ να τους δοκιμάσω γιατί απλά δεν μου δίνει σήμα στην οθόνη η κάρτα.

Οπότε παιδιά τι προτείνεται να κάνω, format στο PC τις υπογραφής μου (πακέτο) ή να την πάω στο Πλαίσιο, μπας και είναι χαλασμένη?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...