Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 hm, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι συγκεκριμένα... ακόμα και να μην έχεις original τα games δεν νομίζω ότι θα είχε διαφορά...
NOPSTRIM Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Το Triple Buffering το αφήνω απενεργοποιημένο μιας και είναι για OpenGL Το παιχνίδι από μόνο του δεν έχει τέτοια ρύθμιση... Το θέμα είναι ότι σπάζομαι... Γιατί να το κάνει αυτό; Μήπως να κάνω κάνα Bios Flash; Η μήπως έχει βγει κανένα Hotfix για 8.7;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 δεν νομίζω γιατί σε άλλους με τους ίδιους drivers και κάρτα δεν εμφανίζει αυτό το πρόβλημα που λες...
NOPSTRIM Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Άρα τι μπορεί να φταίει; Το ότι στο Crysis δεν το κάνει είναι καλό σημάδι; Μήπως να δοκιμάσω και από άλλον τα ίδια παιχνίδια; Να ανεβάσω video να δείτε τι λέω;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 ανέβασε, αλλά από την στιγμή που δεν το κάνει σε όλα υποθέτω ότι φταίνε τα συγκεκριμένα παιχνίδια... (τα έχεις αυθεντικά? )
NOPSTRIM Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 (...) Δεν μπορώ να ανεβάσω γιατί το Fraps 2 λεπτά video μου το κάνει 1,40GB
NOPSTRIM Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Άντε, ελπίζω να καταλάβετε τι παίζει... Να πω ότι όλες οι ρυθμίσεις, τόσο στα παιχνίδια όσο και στο ccc είναι Full. Sorry που είναι Rapidshare... Spider-Man 3 COD4
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 full το AntiAliasing? μείωσε το στο 4Χ ή κάντο disable και μετά δες αν έχεις τα freezαρίσματα που λες
NOPSTRIM Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Τελικά αν βάλω το Anti Aliasing x4 αντί για χ8 στο ccc,τότε όλα οκ! Αλλά δεν το καταλαβαίνω, γιατί γίνεται αυτό; Πρέπει στο ccc το AA να το ρυθμίζω, ανάλογα με το πόσο επιτρέπει το κάθε game; EDIT: Δεν ισχύει το ίδιο και για το COD4...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 βασικά πρέπει να το ρυθμίζεις ανάλογα και με το game...πχ Crysis με ΑΑ 8χ με high/very high σε μεγάλη ανάλυση απλά δεν παίζει
tmjuju Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Καρέλιας θα γίνεις με τα καρέ που θα χάνεις στην τελευτέα πίστα... Καλή Διασκέδαση!
NOPSTRIM Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 How I play Crysis:1 How I play Crysis:2 Βέβαια πολύ καλύτερα γραφικά όταν παίζεις, το βίντεο είναι... Λέτε τελευταία πίστα όντως να έχω πρόβλημα; COD4 Freezing
tmjuju Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Λέτε τελευταία πίστα όντως να έχω πρόβλημα; Σιγά το πρόβλημα… κατεβάζεις λίγο τα γραφικά και στοχεύεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.