topdim Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Χτες πήρα την GeCube 4870, από το Πλαίσιο. Την έβαλα πάνω στην μητρική μου, χωρίς να βγάλω τους οδηγούς 8.6. Αφού εγκατέστησα κάποια παιχνίδια με τα τελευταία τους updates πάνω (Grid, Turok, COD4), πήγα να τα τρέξω για να δω, τι ψωμιά έχω, με το νέο μου απόκτημα. Ε λοιπόν και στα 3, πριν ολοκληρωθεί το animation σήμα του καθενός, το PC κολλούσε, χωρίς όμως να βγάλει μπλε οθόνη. Αφού, αποεγκατάστησα πλήρως τους drivers, έβαλα τους 8.6 HotFix, μπας και φτιάξει η κατάσταση, αλλά πάπαλα, μια από τα ίδια. Πάντως με το HotFix κατάφερα και άνοιξα και το 3DMark06, που πριν δεν μου άνοιγε με τους 8.6 σκέτους. Το σκορ που έπιασα ήταν 13708, οπότε υποθέτω ότι η κάρτα λειτούργει κανονικά. Οπότε, είναι θέμα drivers? Να περιμένω τους 8.7? Ή παίζει κάτι άλλο? Τα χαρακτηριστικά από το PC μου είναι τα εξής: Vista Ultimate 32bit ASUS P5E3 x48 Premium WiFiAP (BIOS 401) Intel C2D E8400, TeamGroup Xtreem 2x1GB DDR3 1600 2 x WD Raptor 74GB WD740GD (RAID 0) TT Toughpower 1500W
koridallos 21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 εγω πιστευω πως κατι γινεται με το λειτουργικο σου η με τους οδηγους.αλλα δεν μου φενεται λογικο να μην πεζει σωστα με οδηγους που ειχε μεσα.να σε ρωτησω απο ποιο πλαισιο την πειρες?
MixalisX Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 αν μπορείς κάνε μια απόπειρα να την βάλεις σε άλλο σύστημα να δείς αν θα παίξει εκει. άσχετο τώρα. Τα 1500W τροφοδοτικό τι τα θελεις? Μιπως είναι λίγακι υπερβολικά???
unstable_hero Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 υπαρχουν κ οι 8.7 beta αν θες να δοκιμασεις αλλα πιστευω κατι αλλο φταει για να εχεις προβλημα με τους 8.6+hotfix
topdim Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Φίλε koridallos 21, το λειτουργικό λίγο χλωμό, γιατί το είχα εγκαταστήσει, πριν κάνα μήνα. Την πήρα από το Πλαίσιο της Καλαμαριάς, Φίλε MixalisX, αυτό λέω να κάνω, να την δοκιμάσω σε ένα άλλο PC που έχω. Όσον αφόρα για το PSU, ναι είναι υπερβολή, αλλά το πήρα σε πάρα πολύ καλή τιμή, οπότε δεν με χάλασε. Φίλε unstable_hero, τους κατέβασα, αργά χτες το βράδυ τους drivers, αλλά δεν τους δοκίμασα ακόμα. Θα τους δοκιμάσω και θα ποστάρω, ελπίζω να είναι ο λόγος αυτός, γιατί αν παίζει κάτι άλλο, γαμ0 την γκαντεμιά μου!!!!
ikaruga24 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Εγω 8α τα "τακιμιασω" με τον κοριδαλο γιατι την ιδια καρτα εχω και εγω και δεν βρηκα το παραμικρο προβλημα. Σιγουρα κατι παιζει με το λειτουργικο σου και την registry. Τρεξε ενα regcleaner για να δεις τι παιζει πρωτα. Ειμαι σιγουρος οτι κατι τετιο ειναι το προβλημα.
topdim Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Λοιπόν παιδία δεν ξέρω τι να πω, εκτός από το γαμ0 την γκαντεμιά μου επιτέλους, έχω σκάσει τα καλά ευρώπουλα μου για να πάρω ένα πολύ καλό PC και συνέχεια έχω προβλήματα, τι να πω, μαμιέτε ο Δίας. Στο, θέμα μου, δοκίμασα να βγάλω όλους τους drivers, έτρεξα και ένα register cleaner, ξαναέκανα εγκατάσταση, πρώτα αυτούς του CD και μετά το HotFix, αλλά η κάρτα δεν δίνει σήμα στην οθόνη πλέον. Στην αρχή μου το είχε ξανακάνει αυτό, όταν την είχα συνδεδεμένη στο DVI το αριστερό και όχι αυτό που κάνει για το DVItoHDMI και είχε χρειαστεί να το συνδέσω σε δεύτερο για να πάρει μπρος (κουφό) αλλά τι να κάνουμε !!! Πάντως το καλώδιο του μόνιτορ μου είναι DVItoHDMI, οπότε δεν θέλω τον αντάπτορα. Αρχίζω να πιστεύω ότι ίσως φταίει το PSU, γιατί σε ένα άλλο PC, που την έβαλα, με 500W ΤΤ PSU, λειτούργησε μια χαρά και δεν κολλούσε και στα games, που είχα αναφέρει. Από την άλλη παίζει, να είναι και οι κωλοdrivers της ATI, που αρχίζουν να μου την δίνουν, γιατί και στο παρελθόν είχα προβλήματα, όπως και πολλοί εδώ μέσα. Τελοσπάντων, λόγο ότι ετοιμάζω ένα ακόμα PC, θα την δοκιμάσω και εκεί, αν παίζει εκεί μια χαρά, τότε το 1500w PSU είναι που κάνει την λαδιά και άντε πάλι να μπλέκω με τους παπάρες του e-shop που το πήρα. Αν έχει κανείς καμία ιδέα παιδία, στο τι άλλο μπορώ να δοκιμάσω, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι στο διάολο γίνεται, την μια λειτούργει στο 3DMark06, αλλά κολλάει σε κάποια games και την άλλη δεν μου δίνει σήμα στην οθόνη.
ikaruga24 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Οπα φιλος, θελεις να πεις οτι δεν εχεις τουλαχιστον ενα 500w τροφοδοτικο στο μηχανημα σου?? Νομιζω πως βρηκαμε το προβλημα τοτε. Επισης απο την στιγμη που παιζει σε φιλαρακι σου η καρτα μια χαρα τοτε σιγουρα ειναι κατι στο δικο σου συστημα (τροφοδοτικο το πιθανοτερο) και οχι στην ιδια την καρτα. Τι τροφοδοτικο εχεις εδω που τα λεμε?
Sadman Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 1500watt....ειπε. Μια προταση μονο,επειδη και η δικια μου η 3850 μου εκανε κατι τετοιες βλακιες οταν την πηρα,και επειδη δοκιμασα οτι εκανες και εκανε τα ιδια,λεω να δοκιμασεις ενα φορματ,και να μας πεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Οπα φιλος, θελεις να πεις οτι δεν εχεις τουλαχιστον ενα 500w τροφοδοτικο στο μηχανημα σου?? Νομιζω πως βρηκαμε το προβλημα τοτε. Επισης απο την στιγμη που παιζει σε φιλαρακι σου η καρτα μια χαρα τοτε σιγουρα ειναι κατι στο δικο σου συστημα (τροφοδοτικο το πιθανοτερο) και οχι στην ιδια την καρτα. Τι τροφοδοτικο εχεις εδω που τα λεμε? Τα χαρακτηριστικά από το PC μου είναι τα εξής:Vista Ultimate 32bit ASUS P5E3 x48 Premium WiFiAP (BIOS 401) Intel C2D E8400, TeamGroup Xtreem 2x1GB DDR3 1600 2 x WD Raptor 74GB WD740GD (RAID 0) TT Toughpower 1500W τσκ τσκ τσκ συμφωνώ με τον Sadman...ρίξε ένα format...
ikaruga24 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Ελα γραψε ενα λαθος ρε σεις που βαλθηκατε να με φατε
gdp77 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Vista sucks... Κάνε format και επανεγκατάσταση, κάτι στράβωσε από την πρώτη στιγμή που την έβαλες. έχω σκάσει τα καλά ευρώπουλα μου για να πάρω ένα πολύ καλό PC και συνέχεια έχω προβλήματα, τι να πω, μαμιέτε ο Δίας. Ποιος σου είπε να τα σκάσεις για X48 και DDR3 ?
MixalisX Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Vista sucks... ναι καινούριο μηχάνιμα και του λες να βάλει 5 χρονών λειτουργικό χωρίς υποστίριξη directx 10.0.... και μή υποστήριξη 4GB ram...
liopyr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 ναι καινούριο μηχάνιμα και του λες να βάλει 5 χρονών λειτουργικό χωρίς υποστίριξη directx 10.0.... και μή υποστήριξη 4GB ram... DirectX10: (σχεδόν) ανούσιο. 4 giga ram: Xp 64bit. Ούτε τα 32bit vista υποστηρίζουν 4 giga ram. To γεγονός πως τα αναγνωρίζουν,(after sp1), μόνο ψυχολογικό ρόλο μπορεί να παίξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.