Προς το περιεχόμενο

500E επιδότηση,τι να πάρω;

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καμιά βοήθεια ρε παιδιά;Σκέφτομαι για το iphone 3g αλλά είναι κοροιδία να το πουλάνε 500Ε ενώ στο εξωτερικό κοστίζει 199$.Μπορώ να πάρω 2 κινητά με 250Ε ή ένα καλό με 500Ε.Η να πουλήσω την επιδότηση?

Δημοσ.

To Samsung U900 είναι χαζό τηλέφωνο εγώ ψάχνω για smartphone/ppc ψήνομαι και για Iphone 3G.Αυτή τη στιγμή έχω ένα Qtek S200 (windows mobile 6)και είμαι υπέρ ευχαριστημένος δεν ξέρω κατά πόσο θα μου αρέσει το Iphone και αν μπορεί να μου προσφέρει αυτά που ήδη μου προσφέρει το Qtek.

Δημοσ.
To Samsung U900 είναι χαζό τηλέφωνο εγώ ψάχνω για smartphone/ppc ψήνομαι και για Iphone 3G.Αυτή τη στιγμή έχω ένα Qtek S200 (windows mobile 6)και είμαι υπέρ ευχαριστημένος δεν ξέρω κατά πόσο θα μου αρέσει το Iphone και αν μπορεί να μου προσφέρει αυτά που ήδη μου προσφέρει το Qtek.

Ευχαριστω καταρχας γιατι εχω αυτο το Samsung :P Απο εκει και περα το iPhone πιστευω θα σου προσφερει πολλα περισοτερα απο το παλαιολιθικο Windows Mobile, ειναι που ειναι τα Windows 10 χρονια πισω το Mobile ειναι ακομα πιο τραγικο. Σε smartphone οπως ειπα θα ηταν καλο αν περιμενες το Xperia το οποιο ειναι και εντυπωσιακο σχεδιαστικα.

Δημοσ.

έχω 10 ημέρες περιθώριο να απαντήσω :P το SE xperia δεν μ αρέσει :P μήπως να πουλήσω την επιδότηση η να πάρω το iphone 3g και να το ανταλλάξω με καμία HDTv?

Δημοσ.

για μένα το Iphone είναι μια πατάτα και μισή. αν σε ενδιαφέρουν τα smartphone τότε ρίξε μια ματιά στο G900 της SonyEricsson. εγώ έχω το P1i εδώ κι ένα χρόνο και είμαι απίστευτα ευχαριστημένος.

Δημοσ.
Καμιά βοήθεια ρε παιδιά;Σκέφτομαι για το iphone 3g αλλά είναι κοροιδία να το πουλάνε 500Ε ενώ στο εξωτερικό κοστίζει 199$

Στην Αμερικη χωρις συμβολαιο(οπως δηλαδη κοστιζει εδω 500 ευρω) κοστιζει $599 χωρις τον φορο...

Δημοσ.

Επειδή ενδιαφέρεσαι και για smartphone,γιατί δεν κοιτάς και για κανά Nokia;Πιστεύω ότι θα μείνεις ικανοποιημένος με το Symbian.

Δημοσ.
Μ αρέσει το G900!!!

Το G900, έχει πολύ ανεβασμένο SAR όμως, που ήταν και ο λόγος που αποφάσισα να μη το πάρω. Εκτός και αν τη βρίσκει κάποιος όλη την ώρα να είναι με το μπλε δόντι στο αυτί.

Τελικά, αποφάσισα να δώσω παραπάνω και να πάω για το HTC Touch Diamond ( τι Iphone και κουραφέξαλα...)

Δημοσ.

διάβασα ότι στην αμερική το επιτρεπόμενο όριο είναι τα 1.60 sar ενώ στην Ελλάδα τα 2.00.Ούτως ή άλλως θα χρησιμοποιώ headset.Αν και το σκατοβαρέθηκα το symbian τόσα χρόνια με NGAGE/6630 και μάλλον θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ το Qtek s200, θα το πάρω μόνο και μόνο για την κάμερά του :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...