Προς το περιεχόμενο

Έσπασε το βυσμα - pin του λάπτοπ που μπαίνει ο φορτιστής.. Τι κάνω τώρα?

aldon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον

η ιστορία ειναι οτι ο ανηψιος μου τράβηξε το λάπτοπ και εγω το ειχα να φορτίζει και έσπασε το πινάκι - βυσμα (που ειναι πάνω στην μητρική) που μπαίνει ο φορτιστης

το άνοιξα εγω να δω τι παίζει, αλλα έχασα το σπασμένο κομμάτι (το καρφί δηλαδη )

μπορώ κάπως να το σώσω (έστω και να μου συνδέσουν κατευθειαν το καλώδιο του τροφοδοτικου πάνω στην μητρικη) ή για πέταμα το λαπτοπ?

αν εχει κάποιος κάνενα γνωστο ηλεκτρονικο στην θεσσαλονικη ας μου πει να του το πάω μπας και το σώσω το laptop

Δημοσ.

φιλε ειναι δουλεια 20 ευρω και πολλα λεω...Πριν μερικες μερες εγκατεστησα και ενα καινουριο θηλυκο βησμα σε λαπτοπ....Και σπαταλησα 1 ευρω και 1 ωρα εργασιας με κολλητιρι κτλ κτλ...

Βασικα βλεπω να σε ζηταν καμια 100αρα

Δημοσ.

σε γνωστό μου παιδικό φίλο η Acer του ζήτησε 500? για αυτό το πράγμα ενωείτε οτι το έφτιαξα εγώ τσάμπα όσο καθόμουν στη δουλειά δεν είναι τίποτα

Δημοσ.

100 E δεν τα δίνω με τπτ.

το λαπτοπ ειναι παλιο (5ετιας) και δεν αξιζει να δωσω τοσα χρηματα.

το εχω μονο και μονο για κατεβαστηρι και τιποτα παραπανω.

βασικα αν μπορουσα να δω απο κάπου που πρεπει να κολλήσω το καινουργιο βυσμα το κάνω μονος μου με το καλάι (πιάνουν τα χέρια μου)

Δημοσ.

Οι αντιπροσωπείες δεν κάνουν "επεμβάσεις", αλλάζουν ολήκληρη την μητρική, εξού και το κοστολόγιο.

Αν η θυληκή υποδοχή του βίσματος που έσπασε στη μητρική είναι και διακόπτης ( μπαταρία-AC ) τα πράγματα μπορεί να γίνουν ιδιαίτερα πολύπλοκα.

/sc

Δημοσ.

βρε το άνοιξα και ειδα που ειναι η θέση του.

απλα έχασα το κομμάτι (καρφι) και έτσι δεν εχω πλεον φυσμα.

αν βρω κάπου να το πάω να μου βάλουν είτε καινουργιο βύσμα είτε να μου συνδέσουν - κολλήσουν το καλώδιο απευθειας πάνω στην μητρική.

Επειδη είναι πολυ στιμωγμένα εκει φοβάμαι μην κάνω καμία λάθος κόλληση και βραχυκυκλώσω τπτ.

Όποιος ξέρει κάποιον ηλεκτρονικο - ηλεκτρολόγο θεσσαλονικη ας μου στείλει ενα πμ!

argyk και stauros772000 έχετε pm

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

γεια σας παιδια

το ιδιο ακριβως προβλημα εχω και γω...

και γω απο θεσσαλονικη...

και επειδη ο υπολογιστης ειναι σχετικα καιβουργιος φοβαμαι μην κανω καμια μαλ..ια....

αν υπαρχει καποιος φιλος με εμπειρια που θα μπορουσε να το αναλλαβει, η καποιο μαγαζι ,θα μουν ευγνωμων...

ακομα, αν ο φιλος που ανοιξε το θεμα το ειχε τελικα λυσει και δεν το προβλημα μου, θα περιμενω απαντηση του...

ευχαριστω...

Δημοσ.

3 καλωδια ήταν ! :P

με την βοηθεια του σταυρου (stauros772000) :-):-):-) και με ενα pinaki απο την δωδεκανησου κόστους 1 Ε εγινε η δουλεια!!!! εδω και κατι μηνες δουλευει μια χαρα!!!:-D:-D

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

λοιπον..

και εγω επαθα το ιδιο στο netbook μου και επισης εχασα το pin και τωρα δεν ξερω απο που μπορω να αγορασω ενα καινουργειο που να ειναι και καταλληλο για το βυσμα ..

αν μου ελεγε καποιος που μπορω στη θεσσαλονικη να βρω pin θα ημουν ευγνωμων :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...