aldon Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 λοιπον η ιστορία ειναι οτι ο ανηψιος μου τράβηξε το λάπτοπ και εγω το ειχα να φορτίζει και έσπασε το πινάκι - βυσμα (που ειναι πάνω στην μητρική) που μπαίνει ο φορτιστης το άνοιξα εγω να δω τι παίζει, αλλα έχασα το σπασμένο κομμάτι (το καρφί δηλαδη ) μπορώ κάπως να το σώσω (έστω και να μου συνδέσουν κατευθειαν το καλώδιο του τροφοδοτικου πάνω στην μητρικη) ή για πέταμα το λαπτοπ? αν εχει κάποιος κάνενα γνωστο ηλεκτρονικο στην θεσσαλονικη ας μου πει να του το πάω μπας και το σώσω το laptop
fsbmaniac Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 φιλε ειναι δουλεια 20 ευρω και πολλα λεω...Πριν μερικες μερες εγκατεστησα και ενα καινουριο θηλυκο βησμα σε λαπτοπ....Και σπαταλησα 1 ευρω και 1 ωρα εργασιας με κολλητιρι κτλ κτλ... Βασικα βλεπω να σε ζηταν καμια 100αρα
Vatos_locos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 σε γνωστό μου παιδικό φίλο η Acer του ζήτησε 500? για αυτό το πράγμα ενωείτε οτι το έφτιαξα εγώ τσάμπα όσο καθόμουν στη δουλειά δεν είναι τίποτα
aldon Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 100 E δεν τα δίνω με τπτ. το λαπτοπ ειναι παλιο (5ετιας) και δεν αξιζει να δωσω τοσα χρηματα. το εχω μονο και μονο για κατεβαστηρι και τιποτα παραπανω. βασικα αν μπορουσα να δω απο κάπου που πρεπει να κολλήσω το καινουργιο βυσμα το κάνω μονος μου με το καλάι (πιάνουν τα χέρια μου)
Vatos_locos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 ξεκίνα να το λύσει όλο τότε και θα δεις που πρέπει να το κολλήσεις
S2Katana Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Πωπω κάτι μάστορες που έχει το φόρουμ! 500 ευρώ?Τρελοί είναι?
madsc Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Οι αντιπροσωπείες δεν κάνουν "επεμβάσεις", αλλάζουν ολήκληρη την μητρική, εξού και το κοστολόγιο. Αν η θυληκή υποδοχή του βίσματος που έσπασε στη μητρική είναι και διακόπτης ( μπαταρία-AC ) τα πράγματα μπορεί να γίνουν ιδιαίτερα πολύπλοκα. /sc
sculper Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 δεν μπορείτε να πείτε κάποιο μαγαζί στο παιδί ....που επισκευάζουν laptop????
stauros772000 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 αν πιανουν τα χερια σου ,ανοιξε το και πετα ενα θηλυκο βυσμα .... αν εχεις προβλημα ,ριξε μνμνμνμ
aldon Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 βρε το άνοιξα και ειδα που ειναι η θέση του. απλα έχασα το κομμάτι (καρφι) και έτσι δεν εχω πλεον φυσμα. αν βρω κάπου να το πάω να μου βάλουν είτε καινουργιο βύσμα είτε να μου συνδέσουν - κολλήσουν το καλώδιο απευθειας πάνω στην μητρική. Επειδη είναι πολυ στιμωγμένα εκει φοβάμαι μην κάνω καμία λάθος κόλληση και βραχυκυκλώσω τπτ. Όποιος ξέρει κάποιον ηλεκτρονικο - ηλεκτρολόγο θεσσαλονικη ας μου στείλει ενα πμ! argyk και stauros772000 έχετε pm
Incas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 γεια σας παιδια το ιδιο ακριβως προβλημα εχω και γω... και γω απο θεσσαλονικη... και επειδη ο υπολογιστης ειναι σχετικα καιβουργιος φοβαμαι μην κανω καμια μαλ..ια.... αν υπαρχει καποιος φιλος με εμπειρια που θα μπορουσε να το αναλλαβει, η καποιο μαγαζι ,θα μουν ευγνωμων... ακομα, αν ο φιλος που ανοιξε το θεμα το ειχε τελικα λυσει και δεν το προβλημα μου, θα περιμενω απαντηση του... ευχαριστω...
Vatos_locos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 αμα ήσουν ΑΘήνα κάτι θα κάναμε τώρα άνοιξέ το και κόλλα 2 καλώδια μόνος σου
aldon Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 3 καλωδια ήταν ! με την βοηθεια του σταυρου (stauros772000) :-) και με ενα pinaki απο την δωδεκανησου κόστους 1 Ε εγινε η δουλεια!!!! εδω και κατι μηνες δουλευει μια χαρα!!!:-D
alexapbt Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 λοιπον.. και εγω επαθα το ιδιο στο netbook μου και επισης εχασα το pin και τωρα δεν ξερω απο που μπορω να αγορασω ενα καινουργειο που να ειναι και καταλληλο για το βυσμα .. αν μου ελεγε καποιος που μπορω στη θεσσαλονικη να βρω pin θα ημουν ευγνωμων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.