Siroko Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Λοιπον παιδια το θεμα εχει ως εξης.. Πρεπει να εγκαταστησω και Linux σε Leopard, ετσι λοιπον σκεφτομαι να κανω bootcamp, το οποιο δεν δουλεψε γιατι χρειαζετε απο οτι καταλαβα μονο cd windows για εγκατασταση.. Μετα βαζω κανονικα το δισκακι τον Linux->restart->hold C και παω να κανω κανονικα partition και εγκατασταση.. Παει κατι στραβα δεν εγκαθηστατε σωστα το Linux.. Τωρα το προβλημα ειναι οτι εχω 2 παραπανω partition.. Παω disk utility στο partion διαλεγω αυτο π θελω να διαγραψω παταω το "πλην" αλλα μ λεει 2 ωρες Preparing to remove... Πως θα γινει η δουλεια να τα διαγραψω.. Ευχαριστω εκ των πρωτερων.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Πήγαινε σε κάθε partition ξεχωριστά και κάν' τα Erase. Μετά μπορείς να τα ξαναφορμάρεις από την αρχή. Πάντως για το Linux, γίνεται και με το Boot Camp. Απλά μετά που θα δημιουργηθεί το partition θα βάλεις τον δίσκο του Linux και στο reboot θα πατήσεις το Alt για να διαλέξεις τον δίσκο εκκίνησης. Μετά μέσα από το installation του Linux θα φορμάρεις το FAT32 parition σε αυτό που χρειάζεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jajavax Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Από κάποια μακρυνή κοινότητα MAC βρήκα την υπόψη συζήτηση που παρέθεσα, όπου αν παρατηρήσεις, κάποια στιγμή καταλλήγουν σε αυτές τις οδηγίες : Triple Boot via BootCamp Καλή τύχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kat_pit Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Σήμερα πήρα τον πρώτο μου mac κι έκανα μια βλακεία έκανα partition που λέγεται bootcamp ενώ δεν το ήθελα. Του πατάω erase αλλά δεν μου σβήνει το partition. Please Help! Έψαξα στο forum και δεν βρήκα κτ σχετικό...sorry αν γράφω σε λάθος θέμα -----Προστέθηκε 15/11/2008 στις 05 : 42 : 45----- Το βρήκα...στο bootcamp assistant (εκεί που το δημιούργησα) έχει επιλογή να το μετατρέψει πάλι σε ένα κομάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.