ironwiller Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Πολύ καλησπέρα. χρειαζομαι λιγη βοηθεια για να εξυπηρετησω ενα φιλο, απο φιλο: "Έχω την παρακάτω πρόκληση, Έχω τα τελευταία Windows Xp sp2 updated και δεν μπορώ να κάνω login ούτε απο τον user ουτε απο τον admin (έχουν password) και τα οποία λόγω παρατεταμένης χρήσης linux τα έχω ξεχάσει ( ). Έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής, χωρίς επιτυχία, τα ακόλουθα: 1. Να κάνω Windows Repair, μου ζητάει password του Admin. 2. Να μπω safe mode, μου ζητάει password Admin ή User 3. BOOT με διάφορα προγράμματα που αλλάζουν το password χωρις επιτυχία 4. Χρήση με Boot από CD της Εντολής Net User. Αν έχετε κάποια άλλή πρόταση πέρα από format θα το εκτιμούσα πάρα πολύ." εχει επισης archlinux μαζι και μπορει να δει τα αρχεια, οποτε υπαρχει περιπτωση να μπορει να πειραξει κατι απο κει? ευχαριστω εκ των προτερων.
Cygnus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Μπες με κανένα ubuntu live cd, σώσε τα αρχεία που θες και μετά κάνε format
Cygnus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Διόρθωση: Αφού έχεις linux partition μπες από εκεί και σώσε τα αρχεία σου.
ironwiller Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Μπες με κανένα ubuntu live cd, σώσε τα αρχεία που θες και μετά κάνε format ευχαριστω για την προταση αλλα ο σκοπος ειναι να ΜΗΝ κανει format.
Cygnus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Σε safe mode σου ζητάει password και στον administrator;
ironwiller Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Σε safe mode σου ζητάει password και στον administrator; nai. k xoris na grapsei kati de to dexetai
Cygnus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Για δες εδώ μήπως σε βοηθήσει... http://www.kellys-korner-xp.com/win_xp_passwords.htm
ironwiller Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Για δες εδώ μήπως σε βοηθήσει...http://www.kellys-korner-xp.com/win_xp_passwords.htm οκ το εδωσα θα το δει και θα σου πω
ironwiller Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 SOLUTION: να ναι καλα το EBCD 0.6.1 PRO μαζι με τον οδηγο εδω: http://www.linglom.com/2007/08/16/how-to-reset-administrator-password-on-windows-using-ebcd/ (παρατηρηση: αν δεν δουλευει οταν φτασετε στο σημειο που λεει "windows/system32/config/" να πατησετε σκετο Enter, γραψτε "SAM" και μετα πατηστε Enter) ευχαριστω ολους οσους βοηθησαν
hackos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 φίλε μου , το pass του admin το βάζει αυτός που σου έκανε format. απο κει και πέρα μπορώ να σου πώ πως το αλλάζεις αλλά πρέπει να είσαι μέσα στα windows.
Susi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 hirens boot cd 9.. bootaris κανωντας bypass τον κωδικο διαχειρηστη με ενα απο τα password tools . απο κι και περα κανεις οτι θελεις.. (προσωπικα αν βρισκομουν σε τετοια φαση , θα μποοταρα με χιρεν θα αλλαζα τον κωδικο , και μετα θα εγραφα κανα dvd με τα δεδομενα μου, /.και για να ισυχασεις με τα τα φορματ στο τελος χτυπα και ενα Paragon 8 pro με το οποιο θα κανεις ενα bootable recovery dvd)....GOODlUCK !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.