cinefreak66 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2002 Mπορεί να μου πει κάποιος ποιο subtitle format χρησιμοποιείται στο playa?
Hal9000 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2002 Το δοκίμασα παλιά με του Windvd με κατάληξη sub και φάνηκαν κανονικά. Αν θυμάμαι καλά ήθελε την ίδια ονομασία το αρχείο των subtitles με το αρχείο της ταινίας. Μπορεί και όχι .Δοκίμασε το και πες μας.
cinefreak66 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2002 Όντως έτσι είναι...Βέβαια εκτός του ίδιου ονόματος πρέπει να βρίσκονται και στο ίδιο directory.
gbras Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2002 diladi pos akribos bazeis subtitles? Signomi alla den katalaba!!!!!
cinefreak66 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2002 Αν το πρόβλημά σου είναι πώς εξαρχής να δημιουργήσεις subtitles τότε υπάρχουν πολλά guides που θα σε βοηθήσουν.Αν επιλέξεις σαν πρόγραμμα για subtitles to subrip,τότε το αρχείο σου θα έχει κατάληξη srt.Tότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τους μετατρέψεις στο κατάλληλο format(εν προκειμένω για το playa πρέπει το αρχείο σου να έχει κατάληξη sub)μ'ένα πρόγραμμα όπως το subconvert.Aπό εκεί και πέρα όπως ειπώθηκε πρέπει το αρχείο της ταινίας σου και των υποτίτλων να έχουν το ίδιο όνομα και να βρίσκονται στο ίδιο directory (για την περίπτωση του playa)ώστε να μπορέσεις να τ'ανοίξεις ταυτόχρονα και να εμφανιστούν οι υπότιτλοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.