Προς το περιεχόμενο

ram 1066=2χ1 gb η 2x2gb ?

psilelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

διορθώστε τα αν δεν ξέρετε

αν έχει 64Bit OS είτε Xp είτε Vista τα 4 Gb θα τα δει κανωνικά

αν έχει 32Bit OS είτε Xp είτε Vista τότε θα δει 3.25 Gb

αν θέλει να κάνει Overclocking τότε 2 Gb στα 1066 αν όχι τότε 4 Gb στα ότι θέλει δεν έχει διαφορά η συχνότητα και ας έχει 32Bit OS σε λίγο όλοι 64Bit θα έχουμε...

• Moderators
Δημοσ.

Σωστος Πανο, αλλα:

Mε τη διαφορα οτι τα 4GB στα Vista μονο θα τα δει χωρις να τα αξιοποιει.

Παντως Gaming στα Vista = 3GB ram τουλαχιστον!

Δε μπορω να βαλω very high textures στο Crysis γιατι ζηταει 2,3GB ram και κολλαει ελεηνα... Ενω μονο τα textures στο medium παει στα 1,8 GB και παιζει σαφως ομαλοτερα.

Δημοσ.

εγώ με 2Gb Crysis έπαιξα άνετα με την 8800Gtx και όλα στο Hight αλλά και το cpu στα 4600 :lol:

τα Vista θα τα χρησιμοποιήσουν μια χαρά τα 4 ένα καλό που κάνανε στα Vista είναι οτι χρησιμοποιούν όση μνήμη έχουν και δεν κάθετε να τεμπελιάζει όπως στα XP

• Moderators
Δημοσ.

Τα 32bit λειτουργικα διευθυνσιοδοτουν εως 4GB φυσικης μνημης.

Τωρα εαν δεν εχεις pagefile και η vga σου εχει 0 ΜΒ μνημη οκ :P

Αλλιως ειναι αδυνατον. Τροποι για να δουν απλως 4GB υπαρχουν...

Οσο για το textures δε ξερω γιατι το κανει :S ακομα και με ολα στο low και το textures στο high ζηταει 2+GB ραμ και κολλαει...

Δημοσ.

Για τα Vista μάλλον τα μπλέξαμε εσύ λες για 32Bit και εγώ μιλάω για 64bit

σε 64Bit μέχρι 8Gb που έχω δοκιμάσει στο δικό μου παίζουν κανωνικά άσχετα αν το chipset τις μητρικής δεν την πολύ παλεύει με 8Gb

για τα textures στο crysis τι να σου πω σε εμένα έπαιζε πάντως

Δημοσ.

καταλαβα μαλλον παω για 2χ1066 γιατι εχω μητρικη gigabyte p35ds4 και θα βαλω λειτουργικο 32 bit μιας και τα 64 bit εχουν προβλημα συμβατοτητας ακομη με πολλα παιχνιδια+εφαρμογες

Δημοσ.
καταλαβα μαλλον παω για 2χ1066 γιατι εχω μητρικη gigabyte p35ds4 και θα βαλω λειτουργικο 32 bit μιας και τα 64 bit εχουν προβλημα συμβατοτητας ακομη με πολλα παιχνιδια+εφαρμογες

καλο ειναι να μην λεμε οτι ακουμε αριστερα δεξια αλλα να το κοιταμε λιγο καλυτερα..

αυτο που λες απο που προεκυψε?

δεν εχω συναντηση καμμια σοβαρη εφαρμογη η παιχνιδι που να εχει προβλημα συμβατοτητας με τα 64bit, κ καποιες που εχουν, κυκλοφορουν και 64bit εκδοσεις. παιχνιδια τωρα εγω προσωπικα, δεν εχω δει η ακουσει κατι.

ετσι κ αλλιως στα 64bit θα ερθετε ολοι αργα η γρηγορα εκτος κ αν νομιζετε οτι 3.25gb μνημης θα τα εχετε για παντα..

προσωπικη μου εμπειρια ειναι οτι απο τοτε που εβαλα τα 64bit ολα γινονται πολυ πιο γρηγορα. μετα και τον ραπτορα που του εβαλα το μηχανημα δεν πεταει απλα, απογειωνεται.

προβλημα θα συναντησεις αν εχεις στο pc σου συκευες παλιες, οπως η καρτα τηλεορασης που ειχα εγω κ χρειαστηκε αλλαγη, γτ πλεον ουτε το site της εταιριας δεν εβρισκα ..lol:D

imo αν δεν δοκιμασεις και τα δυο (32-64) δεν θα μπορεις να πεις οτι προτιμω το ενα η το αλλο. αν και ειμαι σιγουρος οτι μετα τα 64 δεν θα θες να ξαναδεις 32. πηγαινε σε 2χ2 στα 1066 και απλα δοκιμασε τα.

δεν εχουμε πλεον 2004 τα 64bit ειναι αρκετα ωριμα για να γινουν πλεον mainstream λειτουργικο. ασε που σχεδον ολες οι εφαρμογες -σχεδον- τα υποστηριζουν.

και γω πριν τα βαλω, σαν εσενα ημουν. του στυλ, ασε μας τωρα ασυμβατοτητες, τρεχα βρες drivers κλπ κλπ κλπ. απο τοτε που τα δοκιμασα απλα δεν τα βγαζω.

τωρα απο κει κ περα αν δεν μας δουλευει το registry repair στα 64 πχ και πρεπει να χρησιμοποιησουμε το registry cleaner... ε καλα.. νομιζω θα επιζησω. γιαυτο και ειπα σοβαρες εφαρμογες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...