CloudConnected Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 για το plugin σε εμένα δούλεψε αυτό..... http://my.opera.com/operafan2006/blog/2008/02/06/how-to-install-wmp11-plug-in-in-opera η alternate method.. Πειρατής κι εσύ? Ή όχι?
nrg85 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Ξέρει κάποιος πως μπορώ να κάνω την όπερα να σβήνει όλα τα δεδομένα περιήγησης(cookies,ιστορικό,συνδέσεις και γενικα τα πάντα) με το κλείσιμο του browser όπως έχει επιλογή να γίνεται στον firefox αυτόματα ??
CloudConnected Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 nrg85 πας: Tools > Preferences > Advanced > History > Empty on exit > Cookies > Delete new cookies when exiting Opera
nrg85 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Ευχαριστώ...το χρειαζόμουν για κοινοχρηστο υπολογιστή...!!!
mistral Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 opera-10.00-4103.gcc4-shared-qt3.x86_64.rpm σε fedora 10. GNOME Oι τ´ονοι μπα´ινουν ´οπως τους βλ´επετε τ´ωρα. Μ´ηπως ´εχει αλλος αυτο το πρ´οβλημα; Κ´αποια λ´υση σχετικ´α; Ευχαριστ´ω.
GCMH Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Για να σας φύγει η απορία, πειρατής, με Vista, είμαι και εγώ αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το dll που χρησιμοποίησα δεν είναι το ndsplay.dll αλλά το np-mswmp.dll (το οποίο δεν θυμάμαι από που κονόμησα ). Άκυρο κάτι βρήκα... Επίσης βλέπω τώρα πως ο Parcifal έχει ήδη προτείνει το ίδιο αρχείο.
washcloud Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 GCMH , winXP SP2 here, και τσου δεν κάνει κάτι ΟΥΤ' αυτό...
CloudConnected Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Ξέρει κάποιος πως μπορώ να κάνω την όπερα να σβήνει όλα τα δεδομένα περιήγησης(cookies,ιστορικό,συνδέσεις και γενικα τα πάντα) με το κλείσιμο του browser όπως έχει επιλογή να γίνεται στον firefox αυτόματα ?? Ξέχασα.. Υπάρχει και το απλούστατο Τools > Delete private data > Detailed options...
personGR Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δεν ξέρω αν έχει μπει, και δεν ξέρω αν είναι γενικότερα γνωστό: Κρατόντας πατημένο το δεξί πλήκτρο στο ποντίκι και κάνοντας ταυτόχρονα κλικ στο αριστερό η opera πάει στην προηγούμενο σελίδα. Το ανάποδο ισχύει για να πάει ο browser στην επόμενη σελίδα.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Kαλό κόλπο και αυτό. Αλλα οι <<χειρονομίες>> γιατί δε μου λειτουργούν; Μήπως επειδή κάνω πολλές όταν οδηγώ;
CloudConnected Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Nαι, ισχύει. Παιδιά, άνευ λόγου και αιτίας, εξαφανίστηκε η search bar πάνω από τα thumbnails στην speed dial... Καμιά βοήθεια να την επαναφέρω?
washcloud Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 το έχω πάθει και 'γω συν-σύννεφε, αλλά άκρη δε βρήκα (ούτε με επανεγκατάσταση). αλλά τί σε χαλάει; ριξ' την μεσ' την address bar, και θα' ναι ακόμα καλύτερα (δε θα πιάνει και χώρο- ένα κλικ θα θες μόνο στο "google με βελάκι"searchbar....) :
CloudConnected Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Nα σου πω την αλήθεια, δεν με χαλάει. Ίσα ίσα που επειδή έχω αυξήσει τις στήλες και τις σειρές στην speed dial, φαίνονται και μεγαλύτερα τα thumbnails. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς έγινε, συν ότι θέλω να ξέρω πώς να το κάνω σε μελλοντική εγκατάσταση... Edit: Το βρήκα. Go to Preferences CTRL+F12 Select Search Highlight your search engine of choice (google, yahoo, etc) Select Edit On the window that appears select Details Tick the box next to Use as Speed Dial search engine. Click OK Done.
Nina2 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 καλησπερα παιδιά! ο opera ειναι και ο δικος μου αγαπημενος browser αν και ακομα δεν εχω καταφερει να λυσω ενα σημαντικο προβλημα: χρησιμοποιω, mac OSX και όταν ανοιγω κάποιες σελιδες στα ελληνικά με τον opera 9.64, εμφανίζονται κουτακια αντι για ελληνικους χαρακτηρες (σε ορισμενα σημεια!!). Ο firefox στο συστημα μου τα εμφανιζει ολα μια χαρα, και επισης ο opera σε win xp τα εμφανίζει ολα μια χαρα. Μπορεί κανεις να βοηθησει; Ευχαριστω, Nina
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.