Προς το περιεχόμενο

Opera 9.50 tips & tricks

million_voices

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 188
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ξέρει κάποιος πως μπορώ να κάνω την όπερα να σβήνει όλα τα δεδομένα περιήγησης(cookies,ιστορικό,συνδέσεις και γενικα τα πάντα) με το κλείσιμο του browser όπως έχει επιλογή να γίνεται στον firefox αυτόματα ??

Δημοσ.

opera-10.00-4103.gcc4-shared-qt3.x86_64.rpm σε fedora 10. GNOME

Oι τ´ονοι μπα´ινουν ´οπως τους βλ´επετε τ´ωρα.

Μ´ηπως ´εχει αλλος αυτο το πρ´οβλημα;

Κ´αποια λ´υση σχετικ´α;

Ευχαριστ´ω.

Δημοσ.

Για να σας φύγει η απορία, πειρατής, με Vista, είμαι και εγώ αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το dll που χρησιμοποίησα δεν είναι το ndsplay.dll αλλά το np-mswmp.dll (το οποίο δεν θυμάμαι από που κονόμησα :mad: ).

Άκυρο κάτι βρήκα...

Επίσης βλέπω τώρα πως ο Parcifal έχει ήδη προτείνει το ίδιο αρχείο.

Δημοσ.
Ξέρει κάποιος πως μπορώ να κάνω την όπερα να σβήνει όλα τα δεδομένα περιήγησης(cookies,ιστορικό,συνδέσεις και γενικα τα πάντα) με το κλείσιμο του browser όπως έχει επιλογή να γίνεται στον firefox αυτόματα ??

Ξέχασα.. Υπάρχει και το απλούστατο Τools > Delete private data > Detailed options...

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει μπει, και δεν ξέρω αν είναι γενικότερα γνωστό:

Κρατόντας πατημένο το δεξί πλήκτρο στο ποντίκι και κάνοντας ταυτόχρονα κλικ στο αριστερό η opera πάει στην προηγούμενο σελίδα.

Το ανάποδο ισχύει για να πάει ο browser στην επόμενη σελίδα.

Δημοσ.

Nαι, ισχύει. Παιδιά, άνευ λόγου και αιτίας, εξαφανίστηκε η search bar πάνω από τα thumbnails στην speed dial... Καμιά βοήθεια να την επαναφέρω?

Δημοσ.

το έχω πάθει και 'γω συν-σύννεφε, αλλά άκρη δε βρήκα (ούτε με επανεγκατάσταση).

αλλά τί σε χαλάει;

ριξ' την μεσ' την address bar, και θα' ναι ακόμα καλύτερα (δε θα πιάνει και χώρο- ένα κλικ θα θες μόνο στο "google με βελάκι"searchbar....) :

sshot1w.jpg

Δημοσ.

Nα σου πω την αλήθεια, δεν με χαλάει. Ίσα ίσα που επειδή έχω αυξήσει τις στήλες και τις σειρές στην speed dial, φαίνονται και μεγαλύτερα τα thumbnails. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς έγινε, συν ότι θέλω να ξέρω πώς να το κάνω σε μελλοντική εγκατάσταση...

Edit: Το βρήκα.

Go to Preferences CTRL+F12

Select Search

Highlight your search engine of choice (google, yahoo, etc)

Select Edit

On the window that appears select Details

Tick the box next to Use as Speed Dial search engine.

Click OK

Done.

Δημοσ.

καλησπερα παιδιά!

ο opera ειναι και ο δικος μου αγαπημενος browser αν και ακομα δεν εχω καταφερει να λυσω ενα σημαντικο προβλημα:

χρησιμοποιω, mac OSX και όταν ανοιγω κάποιες σελιδες στα ελληνικά με τον opera 9.64, εμφανίζονται κουτακια αντι για ελληνικους χαρακτηρες (σε ορισμενα σημεια!!).

Ο firefox στο συστημα μου τα εμφανιζει ολα μια χαρα, και επισης ο opera σε win xp τα εμφανίζει ολα μια χαρα.

Μπορεί κανεις να βοηθησει;

Ευχαριστω,

Nina

post-12177-129063008703_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...