CloudConnected Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Παιδιά, όπου υπάρχει plugin για τον wmp (πχ e-radio.gr) δεν παίζει... Τι πρέπει να κάνω?
actorius Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Να ρωτήσω κάτι, γιατί δε μου δουλεύει. Ή δεν έχω καταλάβει σωστά! Όταν έχω ενεργό το Opera Synchronising και ενώ είναι τσεκαρισμένες όλες οι επιλογές, δε μου κρατάει ο,τι καινούριο γράψω στην address bar. Αν το πρωί δηλαδή στο γραφείο μπω σε ένα νεο site που δεν υπάρχει στο typed history, το βράδυ με ενεργό το sync στο σπίτι, δε θα το δω να υπάρχει στο drop down της address bar. Θεωρώ οτι στις επιλογές του sync, το 'typed history' κάνει ακριβώς αυτό, σωστά; Επίσης δεν είναι ενεργοποιημένο τίποτα του στυλ empty history on exit κλπ.
washcloud Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Παιδιά, όπου υπάρχει plugin για τον wmp (πχ e-radio.gr) δεν παίζει... Τι πρέπει να κάνω? ...απλά τομπούλο συν-σύννεφε... 3 χρόνια το ψάχνω κι έχω πάρει τα 3 μου... Όποιος βρει λύση θα τον χρυσώσω
parsifal Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Έχετε εγκαταστήσει το WMP plugin for Firefox; Ο Opera υποστηρίζει Netscape compatible plugins...
axaiosgr Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 ...απλά τομπούλο συν-σύννεφε... 3 χρόνια το ψάχνω κι έχω πάρει τα 3 μου... Όποιος βρει λύση θα τον χρυσώσω Εγώ μια χαρά παίζω από το e-radio. Δε θυμάμαι να εγκατέστησα τίποτα manually.
washcloud Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 parsi εγώ ναι.....αλλά γιοκ χαΐρι... Και 1002 άλλες ιστορίες κι αλχημείες με το ndsplay.dll πωστολεν...όχι να βάλω μάνιουαλι το φέκελο στον φάκελο plugins, όχι να το εγκαταστήσω μέσα απ' τον Opera.....τπτ. ...έχω μια υποψία πως παίζει το ότι τα win μου είναι...θειϊκά.. axaiosgr ; τα δικά σου ;
axaiosgr Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Με γνήσια είμαι. Αλλά αμφιβάλω αν είναι αυτό το πρόβλημα. Πάντως το έχω δοκιμάσει σε τουλάχστιστον 4 pc με Οpera και XP και είναι σε όλα ΟΚ.
CloudConnected Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Kι εγώ έχω δοκιμάσει τις οδηγίες που δίνουν στο site της Opera αλλά τίποτα...
washcloud Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Αλλά αμφιβάλω αν είναι αυτό το πρόβλημα ...εγώ πάλι σίγουρος δεν είμαι, αλλά δεν αμφιβάλλω καθόλου... Ο μόνος λόγος που με ψυλλιάζει είναι το ότι ενώ άλλοι λένε (έστω) πως το έχουν λύσει με την εγκτάσταση του plugin, είναι πως εγώ (και άλλοι) πάλι, δεν..... Και μιλάμε ΚΑΙ για φρέσκα windows - όχι μόνο "χρησιμοποιημένα"... Και το γεγονός ότι είπες πως ΓΝΗΣΙΑ έχεις...σα να μου ενισχύσει το ψύλλιασμα... Cloud, εσύ ; Πειρατής, πειρατής ;
CloudConnected Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 E Τζακ Σπάροου fan κι εγώ... Ίσως και να είναι αυτό...
shadowmann Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 ρε παιδιά πως μπορώ να εμφανίσω την μπάρα κύλισης στα δεξιά?κάπως την εξαφάνισα...
CloudConnected Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Πήγαινε Tools > Preferences > Advanced > Browsing > Show Scrollbars
shadowmann Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Πήγαινε Tools > Preferences > Advanced > Browsing > Show Scrollbars να σε καλά φιλε. μπροστά στα ματια μου ήταν αλλα έχει πέσει κούραση και δεν έβλεπα τίποτα. και πάλι ευχαριστώ.
rizla7 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 για το plugin σε εμένα δούλεψε αυτό..... http://my.opera.com/operafan2006/blog/2008/02/06/how-to-install-wmp11-plug-in-in-opera η alternate method..
washcloud Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 εγώ πάντως τα έχω κάνει αυτά και πούλος... Άλλο...άλλο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.