DIMITRISG Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ενα tip για το speeddial στο αρχειο speeddial.ini εχω τροποποιησει τις στηλες και ετσι εχω 20 speeddial τετραγωνακια μπορεις να βαλεις οσα θελεις >[size] Rows=4 Columns=5
washcloud Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 ΜΗΤΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ u r a gοddddddddd ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:18 ---------- ...ώπα, κάτσε, τί είν' αυτά, Rows=4 Columns=5 δεν βλέπω τέτοια στο .ini εγώ ;!
washcloud Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 ρε συ έχω ΚΑΙ τον 10 alfa 1139....αλλά ΟΥΤΕ 'κει δεν έχει αυτά που λες... Μπας και είναι για linux η εκδοσή σου; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:34 ---------- τεσπα ΔΕΝ τα είχε, και όντως ΑΠΛΑ τα πρόσθεσα στο τέλος και YAYYYYYYYY......έχω 20 speed dial presets now! DIMITRISG φορ πρέζιντεντ Σαρκοζί και μαλακίες σ λέει ο άλλος....
DIMITRISG Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 ναι ειναι linux η εκδοση που εχω (στης φιλης μου το laptop) αλλα δεν νομιζω να εχει σημασια γιατι εχουν τα ιδια αρχεια ρυθμισεων. βαζεις οσες στηλες θελεις. Απλα αλλαζεις το row και το columns με τις τιμες που θελεις. Δεν το δοκιμασα να δω μεχρι που παει
actorius Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Εάν πατήσεις παρατεταμένα (δηλαδή χωρίς να αφήσεις το κλικ του ποντικιού) πάνω στα βελάκια, τότε θα σου εμφανίσει αυτό που ζητάς. :X Μόνο αυτό δεν είχα κάνει.... Thanks!!!!
nrg85 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μια ερώτηση... Όταν μπαίνω σε youtube,google video η σε άλλες σελίδες για να δώ ενα βίντεο παρατηρώ ότι αρκετά συχνά κολλάει ο όπερα από την άποψη ότι η μπάρα που δείχνει πόσα στοιχεία φορτώθηκαν από το κάθε σάιτ μένει π.χ. στο 16/17 και φεύγει μόνο όταν φορτώσει/κατέβει όλο το βίντεο ("κοκκινίσει" όλη η μπάρα στο γιουτιουμπ π.χ.) και στο βελάκι του ποντικιού όπως είναι φυσικό μένει η "κλεψύδρα" των βίστα να γυρνάει μέχρι να φορτωθεί όλο το βίντεο.Εγκατέστησα flash player ξανα και ξανα.Είναι πρόβλημα του όπερα γενικά η πρέπει να κάνω κατι ?
CloudConnected Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Kι εμένα μου συμβαίνει αυτό καμιά φορά. Ακόμα και τώρα που σου απαντώ, όταν άνοιξα την σελίδα τούτη. Με το video όμως μου φαίνεται λογικό. Οτι και καλά, εφόσον δεν έχει φορτώσει όλο το video, δεν έχει φορτώσει και η σελίδα πλήρως.
bells Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ενα tip για το speeddialστο αρχειο speeddial.ini εχω τροποποιησει τις στηλες και ετσι εχω 20 speeddial τετραγωνακια μπορεις να βαλεις οσα θελεις >[size] Rows=4 Columns=5 Που είναι το speeddial.ini στον φάκελο που είναι εγκατεστημένος ο opera δεν βρήκα κάτι , μονο στον φάκελο defaults βρήκα το speeddial_default.ini να το βάλω σε αυτό ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.