Προς το περιεχόμενο

Opera 9.50 tips & tricks

million_voices

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ειμαι γραμμενος στο forum του Opera

απλα ετυχε να τον εγκαταστησω,μου αρεσε πολυ η φιλοσοφια του και ειπα να μαζεψω καπου ολα οσα ειχα βρει ψαχνοντας τον λιγο

τωρα για την περιπτωση σου

εχω την εντυπωση οτι το auto complete δουλευει ψαχνοντας μονο σε οσες διευθυνσεις υπαρχουν στα bookmarks, οποτε αν δεν σου ειναι προβλημα τις βαζεις απλα στα αγαπημενα και συνεχιζεις να δουλευεις οπως εχεις συνηθισει πληκτρολογωντας τα πρωτα τους γραμματα

• Απαντ. 188
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
πως βγαζω το εικονιδιο που εμφανιζεται κατω δεξια στο πλαισιο συστηματος ;

και εγω το ψαχνω αυτο

edit

δεξι κλικ στο εικονιδιο και προσθετουμε -notrayicon εκει που εχει το path του εκτελεσιμου

για τα win πχ "C:\Program Files\Opera\opera.exe" -notrayicon

Δημοσ.
πως βγαζω το εικονιδιο που εμφανιζεται κατω δεξια στο πλαισιο συστηματος ;

Απ' ό,τι κατάλαβα αναφέρεσαι στο Linux. Πάντως στο KDE4 δεν εμφανίζεται στο πλαίσιο συστήματος.

Δημοσ.
και εγω το ψαχνω αυτο

edit

δεξι κλικ στο εικονιδιο και προσθετουμε -notrayicon εκει που εχει το path του εκτελεσιμου

για τα win πχ "C:\Program Files\Opera\opera.exe" -notrayicon

ευχαριστώ ! είσαι ο mister opera τελείωσε :-D

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Χρησιμοποιώ Opera αρκετό καιρό τώρα. Περίπου 2 χρόνια. Και ευτυχώς από την 9.50 έκδοση και έπειτα δεν έχω πια crashes στο Gmail, που ήταν το πιο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζα.

Ωστόσο, τώρα προέκυψε ένα νέο θέμα με το Gmail. Δεν έστελνε attachments. Δηλαδή ενώ από το interface του Gmail, έβλεπα να μπαίνουν τα attachments και το μήνυμα να στέλνεται κανονικά, τελικά το μήνυμα στελνόταν χωρίς τα attachments (κάτι που φαίνεται από την Sent mail σελίδα).

Το πρόβλημα δείχνει να διορθώθηκε σήμερα που έβαλα την beta 9.52 RC2 10108 έκδοση, η οποία διορθώνει ένα γενικότερο πρόβλημα με uploads που πιθανότατα συνδέεται και με τα attachments του gmail.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στον Firefox υπαρχει ενα add-on(ΙΕ7 add-on) που επιτρεπει την προβολη καποιων τοποθεσιων της Microsoft(πχ windows update) που ανοιγαν μονο με Internet Explorer..

Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο παρομοιο προγραμμα και για τον Opera..

(η τουλαχιστον καποια ρυθμιση στον browser που να επιτρεπει καποιο τετοιο-αν οχι προγραμμα).. Ευχαριστω..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κάτι που μου έλειπε τρελλά στον "νέο" Opera , το Answers.com στις μηχανές αναζήτησης.

Αν κανείς τράβαγε το ίδιο ζόρι με 'μενα (δεν ξέρω αν πρόλαβε να το ρωτήσει/αναφέρει κάποιος πιο πριν) , βρήκα "μπακάλικα" μια λύση (παίρνοντας τη διεύθυνση από τον 9.27) :

Στην "προσθήκη αναζήτησης", προσθήκη αυτής της διεύθυνσης

>http://www.answers.com/%s?nafid=3

και βουαλά.

Δημοσ.

Που είναι το προσθήκη αναζήτησης; Εμένα το youtube θα με ενδιέφερε αν υπήρχε.

Επίσης το μόνο ίσως που με ενοχλεί με τον opera, είναι οτι πχ αν δεν έχω κάνει Log in σε ένα site, και πηγαίω όχι στην κεντρική σελίδα, αλλά σε ένα θέμα, το οποίο χρειάζεται log in, πηγαίνω, πατάω ctrl+enter, εισάγονται οι κωδικοί, αλλά μου βγάζει πάλι την σελίδα με την εισαγωγή κωδικού. Πρέπει να πατάω ανανέωση, και τότε εμφανίζει την σελίδα που θέλω. Αυτό δεν γίνεται στις κεντρικές σελίδες των forums, μόνο σε εδνότερες

Δημοσ.
Κάτι που μου έλειπε τρελλά στον "νέο" Opera , το Answers.com στις μηχανές αναζήτησης.

Αν κανείς τράβαγε το ίδιο ζόρι με 'μενα (δεν ξέρω αν πρόλαβε να το ρωτήσει/αναφέρει κάποιος πιο πριν) , βρήκα "μπακάλικα" μια λύση (παίρνοντας τη διεύθυνση από τον 9.27) :

Στην "προσθήκη αναζήτησης", προσθήκη αυτής της διεύθυνσης

>http://www.answers.com/%s?nafid=3

και βουαλά.

Mπορείς να εισάγεις οποιαδήποτε μηχανή αναζήτησης απλά κάνοντας δεξί κλικ στο πεδίο αναζήτησης --> Create Search

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...