Προς το περιεχόμενο

Opera 9.50 tips & tricks

million_voices

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καθαρόαιμο auto-fill στον 10.10 δεν υπάρχει από όσο γνωρίζω.

Παίζει η αποθήκευση του ιστορικού των σελίδων που επισκέφτηκες, αποθήκευση των Passwords,(Wand), το autofill για προσωπικά στοιχεία (σε φόρμες registration ή πχ ηλεκτρονικών πληρωμών) και τα Notes όπου μπορείς να αποθηκεύεις (Copy to Note) λέξεις ή ολόκληρα κείμενα (!) που χρησιμοποιείς συχνά και να τα επαναφέρεις σε φόρμες με δεξί κλικ και Insert Note.

Στον 10.50 παίζει και για τη γρήγορη αναζήτηση από το σχετικό πεδίο πάνω δεξιά (σε Google, ask.com, wikipedia κλπ). Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω άμεσα αν παίζει και γενικότερα για άλλες φόρμες.

Μπορείς να πεις κάποιο παράδειγμα φόρμας που θέλεις να δουλεύει το auto-fill αλλά δεν δουλεύει;

Ευχαριστω αυτο με καλυψε και δεν το ηξερα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 188
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Opera 10.10@F12 εδώ. Ξέρετε γιατί στα ξαφνικά ο όπερα δεν εμφανίζει σωστά το style των website?

2ekityq.jpg

Το παθαίνει μετά από λίγες σελίδες χρήσης και θέλει restart.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στον Chrome, καθώς πληκτρολογείς μια διεύθυνση, π.χ. http://www.go, συμπληρώνει από μόνο το υπόλοιπο (ogle.gr), όπως συμβαίνει και στο excel.

Δεν είναι ανάγκη δηλαδή να πατήσεις το κάτω βελάκι για να επιλέξεις από τη λίστα με τις προτάσεις, αυτή που θες. Απλά πατάς Enter και ανοίγει το site που σου συμπλήρωσε από μόνο του.

Πως γίνεται αυτό στον Opera; Δεν μπορώ να το βρώ...

• Moderators
Δημοσ.
Δεν είναι ανάγκη δηλαδή να πατήσεις το κάτω βελάκι για να επιλέξεις από τη λίστα με τις προτάσεις, αυτή που θες. Απλά πατάς Enter και ανοίγει το site που σου συμπλήρωσε από μόνο του.

Πως γίνεται αυτό στον Opera; Δεν μπορώ να το βρώ...

Αυτό γίνεται στον 10.50. Στον 9.50 δεν νομίζω.

Από ό,τι βλέπω πάντως στον 10.50 αυτό που λες ισχύει για πλήρεις διευθύνσεις που έχεις γράψει στο παρελθόν.

Πχ γράψε κανονικά http://www.insomnia.gr στo πεδίο διεύθυνσης και πάτα enter.

Την επόμενη φορά που θα ξεκινήσεις να γράφεις τη διεύθυνση θα σου τη συμπληρώσει αυτόματα.

Αλλιώς αν συνεχώς κάνεις κλικ σε bookmarks ή history links, ο Opera θα ψάχνει μόνο στα urls και τις περιγραφές από τα bookmarks και το history, και θα σου δίνει προτάσεις σε dropdown.

Δημοσ.

Αλλιώς αν συνεχώς κάνεις κλικ σε bookmarks ή history links, ο Opera θα ψάχνει μόνο στα urls και τις περιγραφές από τα bookmarks και το history, και θα σου δίνει προτάσεις σε dropdown.

ΟΚ, ευχαριστώ! Έχω την έκδοση 10.50 και επειδή χρησιμοποιούσα κατά βάση bookmarks και history links, γι' αυτό δε γινόταν. Και πάλι βέβαια, το chrome, σε αυτό το θέμα, νομίζω κάνει καλύτερες autofill προτάσεις, αλλά δεν πειράζει...

Παραμένω πιστός στο Opera... :-)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

να ρωτησω κατι ακομη: υπάρχει τροπος να κανω export τους κωδικους-accounts που έχω για τα διαφορα forum, email ,κλπ. Αν ξέρει κανείς θα με βοηθήσεις πάρα πολύ.

Thnx in advance

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...