Προς το περιεχόμενο

Opera 9.50 tips & tricks

million_voices

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πού είναι οι Opera users; Μόνο εγώ τον χρησιμοποιώ; :confused:

Φαίνεται πάντως ότι είναι πρόβλημα του Rapidshare και όχι του Opera. Άρα αναμένουμε για κάποια λύση από εκεί...

• Απαντ. 188
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

bassstarlet εισαι τυχερός...δεν αργούν να φανούν τέτοιες πουστίτσες!!

την ωρα που διάβασα το πρόβλημα accipio,λέω άτυχος.

και μετα απο 1-2 ώρες δεν μπορώ να κατεβάσω ουτε εγω απο opera-->rapidshare.

Δημοσ.

Τώρα που ξαναδοκίμασα, το πρόβλημα με το Rapidshare διορθώθηκε. Ελπίζω να μην ξανασυμβεί. Ήταν ωστόσο μια ευκαιρία για μένα να βάλω τη νέα έκδοση του Opera, που μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Δημοσ.

Καλημέρα. Καινούριος χρήστης κι εγώ. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κατεβάζω youtube videos μέσω opera; Επιπλέον με ενδιαφέρει το κατέβασμά τους σε mp4, λειτουργία που προσφέρει ο video downloader του Firefox.

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιου είδους integration gia download managers όπως ο Orbit.(Κάτι αντίστοιχο με το flashgot του Firefox δηλαδή)

• Moderators
Δημοσ.
Καλημέρα. Καινούριος χρήστης κι εγώ. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κατεβάζω youtube videos μέσω opera;

Δεν έχω πολυασχοληθεί με το θέμα αλλά το Flash Video Downloader widget δουλεύει καλά και κατεβάζει τα video σε flv μορφή. Χρειάζεται μόνο να κάνεις copy-paste το url για το βίντεο στη φόρμα που εμφανίζει το widget.

Στη σελίδα του widget δίνουν και link προς το Flash Video Converter για μετατροπή του flv σε AVI, 3GP, WMV, MOV, PSP, iPod (MPEG-4) formats.

Δημοσ.
Καλημέρα. Καινούριος χρήστης κι εγώ. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κατεβάζω youtube videos μέσω opera; Επιπλέον με ενδιαφέρει το κατέβασμά τους σε mp4, λειτουργία που προσφέρει ο video downloader του Firefox.

Kάπου σε αυτό το θέμα είχε ειπωθεί ένας τρόπος να κατεβάζεις video χωρίς widget και προγράμματα. Ψάξ'το το topic και θα το βρεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

έχω ένα προβληματάκι με τον opera 10. Το βελάκι του mouse εξαφανίζεται συνέχεια μετά από 2 δευτερόλεπτα και πρέπει να κινήσω το mouse για να ξαναεμφανιστεί. Δεν μου το έκανε παλαιότερα και το πρόβλημα εμφανίστηκε ξαφνικά και δεν μπορώ να βρω την αιτία.

Έχεις κανείς οποιαδήποτε ιδέα για το τί μπορεί να συμβαίνει και πώς το λύνω;

Δημοσ.

O 10 πάντως σε μερικές σελίδες κάνει τα τρελλά του όταν τον τρέχω σε linux (fedora / ubuntu)

Βγάζει κάτι τεράστια fonts μερικές φορές, άλλες τρέχει την σελίδα αριστερά δεξιά συνέχεια... :(

Πάμε πάλι πίσω σε προηγούμενες εκδόσεις να ξέρουμε τι μας γίνεται τουλάχιστον

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα, ερώτηση. Έχω φτιάξει δικά μου url autocomplete για sites .gr .net κλπ

Όταν ανοίγω ένα νέο κενό tab κ γράφω π.χ. insomnia, πατάω shift + enter για να προστεθούν τα www. και .gr, αυτό το tab παραμένει κενό κ ανενεργό, ενώ ανοίγει ένα καινούριο με ολόκληρο το url του insomnia που φορτώνει κανονικά.

Αυτό συμβαίνει από τότε που έβαλα τον 10 κ μόνο στα δικά μου autocomplete. To ctrl + enter δουλεύει κανονικά...

Δημοσ.

Καλησπερα,ολα τα διαβασα,αλλα πως κανει ο opera browser μεταφραστης Αγγλικά σε Ελληνικά ? μου εχει ενα κατεβατο αλλα απο Αγγλικά σε Ελληνικά,δεν μου το εμφανιζει,γιατι ?

Δημοσ.
Καλημέρα, ερώτηση. Έχω φτιάξει δικά μου url autocomplete για sites .gr .net κλπ

Όταν ανοίγω ένα νέο κενό tab κ γράφω π.χ. insomnia, πατάω shift + enter για να προστεθούν τα www. και .gr, αυτό το tab παραμένει κενό κ ανενεργό, ενώ ανοίγει ένα καινούριο με ολόκληρο το url του insomnia που φορτώνει κανονικά.

Αυτό συμβαίνει από τότε που έβαλα τον 10 κ μόνο στα δικά μου autocomplete. To ctrl + enter δουλεύει κανονικά...

Μαλλον θα γινεται conflict με το shortcut shift+enter ή shift+click που ανοιγει νεο ενεργο tab για φορτωση σελιδας.

Εγω τα εχω ολα με ctrl+enter πρωτα και μετα ενα τριτο κουμπι και ετσι δεν υπαρχει μπερδεμα. Εσυ μαλλον θα πρεπει ενα απο τα 2 shortcuts να το αλλαξεις

Δημοσ.
Καλησπερα,ολα τα διαβασα,αλλα πως κανει ο opera browser μεταφραστης Αγγλικά σε Ελληνικά ? μου εχει ενα κατεβατο αλλα απο Αγγλικά σε Ελληνικά,δεν μου το εμφανιζει,γιατι ?

Δε νομίζω πως έχει ελληνικό λεξικό εγκατεστημένο.

Εγώ έχω κάνει το εξής :

Με τη δυνατότητα δημιουργίας custom μηχανής αναζήτησης, έχω φτιάξει μία για το Google Translate.

Ένα highlight της λέξης, δεξί, κι επιλογή ν' ανοίξει με τη μηχανή που θέλω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...