bokos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Παίδες καλησπέρα.. Λοιπόν, έχω πελαγώσει με τα εξής και θέλω να ακούσω γνώμες.. 1ον: Έχω τον WD640 και θέλω να του κάνω 2 partitions. Οι επιδόσεις θα πέσουν?(Γιατί το έχω ακούσει από πολλούς..) 2ον: Στήνω raid με 2χ250WD. Αν κάνω 2 partitions (γιατί παραείναι μεγάλος για λειτουργικό μόνο) θα κερδίσω σε επιδόσεις? Κάτι τέτοιο έχω δει σε benches. Ακούω γνώμες..
iced Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Παρε τον μεγαλο... Οχι δυο μικρους, οι οποιοι εχουν και παλιας τεχνολογιας πλατερς.. Οι διαφορες σε raid 0 φαινονται σε benchmarks μονο, δεν θα καταλαβεις κατι σπουδαιο, λεπτομερειες
bokos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Έτσι που το έθεσα μάλλον δεν έγινα σαφής... Δεν σκέφτομαι να κάνω ή το ένα ή το άλλο,το ένα πάει για το κατεβαστήρι (WD640) στον οποίο όμως λέω να κάνω ένα partition για το λειτουργικό και οι 2χ250 πάνε για το pcάκι που θα δουλεύω κυρίως.. Στο raid έχω ακούσει οτι το μικρό patrition πάει σφαίρα, ενώ σε 1 δίσκο το partion κόβει επιδόσεις...Ισχύουν λέτε αυτά? iced πολύ αργά, τους έχω πάρει και τους 3!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.