million_voices Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 διαβαζοντας το Thread για το επερχομενο DiabloIII και θυμουμενος το καψιμο τοτε με το απιστευτα ατμοσφαιρικο Diablo ψαχνω για καποιο ατμοσφαιρικο Diablo clone για πειτε οι γνωστες καμια προταση
Denied_Reality Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δοκιμασε το Sacred.Εχουν βγει και κανα 2 add-ons.Καλουτσικο!
throzen Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Mu Online το καλητερο φιλε rpg , season 3 episode 2 , παιζετε ομος μεσου internet !!!!
million_voices Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 το Sacred τρεχει σε Vista? καπου διαβασα οτι εχει προβλημα με τους πολυπυρηνους επεξεργαστες αληθευει?
sleepless_102 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Titan quest...εντελώς κλώνος όμως...σιγουρα δεν εχει την ατμοσφαιρα του diablo αλλά δεν είναι άσχημο
ksaplostra Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Titan quest...εντελώς κλώνος όμως...σιγουρα δεν εχει την ατμοσφαιρα του diablo αλλά δεν είναι άσχημο Έλα ρέ΄συ μάπα είναι..Ούτε καν pick up δε κανεις στο τέλος Sacred φίλε!
VasKag Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 δεν ξερω αν ειναι diablo clone, αλλα στο ιδιο στυλ ειναι και το NOX
Danny7 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 λοιπον θα ρωτησω εδω για να μην ανοιγω τωρα καινουριο θεμα!!δεν εχω παιξει ποτε diablo.και απο οτι εχω ακουσει εδω ειναι πολυ καλο!αξιζει να ασχοληθω καθολου τωρα η θα μου φανει παλιο λογο γραφικων κτλ?επεισης το battle net ειναι καλο αξιζει και αυτο τον κοπο εχει κοσμο οσο εχει και το battle net του warcraft 3?ευχαριστω σε οσους μου απαντησουν και με βοηθησουν!!!
Bspus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Οχι. Το diablo2 κυκλοφορησε το 2000 και επαιζε σε αναλυση 640χ480. Αποκλειεται να σου αρεσει σημερα. Οταν το επαιζα σε 15'' crt μια χαρα φαινοτανε. Τωρα αν πας να το βαλεις σε μια 19'' LCD θα ειναι φρικαλεο. Το online ειχε ηδη χαλασει μερικους μηνες (1 χρονο το πολυ) μετα που κυκλοφορησε το παιχνιδι. Ολοι ειχαν πια πολυ καλα αντικειμενα
coreygaylas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Συνοψήζοντας Titan Quest Sacred Lionheart (αν και λιγο παλιό, μ είχε αρέσει πάρα πολυ) Πάντως εγώ συνηστώ να αρχίσουν το diablo 2 οσοι ενδιαφέρονται μιάς και πέζει και σε 800χ600 ανάλυση (με Patch or Expansion-Lord of Destruction) είναι αρκετά εθιστικό, φοβερή ιστορία, όμορφα γραφικά (πανέμορφα για τον καιρό τους), θρυλικο παιχνίδι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.