nackgr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Παιδια Συγνομμη αμα ειμαι σε λαθος Topic.... Ψαχνω για Καποιο Μαγαζι Στην Αθηνα Σχετικο με Star Wars... Να πουλαι Φιγουρες Κοστουμια.. κτλ ... Αμα κσερει κανεις Ασ μου πει... η να μου πειτε που μπορο να Ψαξω.
johnykim Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Θα ηταν καλύτερα να το έκανες στο "μπλα μπλα". Απο οτι μου είχε πει ένας φίλος οταν έψαχνα έχει στο πειραια κάποια μαγαζάκια.Δεν ξέρω όμως ακριβώς Επίσης μου έιχε πει οτι έχει στο Village Cinemas του ρέντη.Ειχα πάει τότε που το έφτιαχναν, αλλά δεν είχε γιατί δεν λειτουργούσε το μαγαζί..Πρέπει να έχει φωτόσπαθα εκεί..
nackgr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Ευχαριστω φιλος... Στο ρεντη Μονο Φωτοσπαθα εχι?? Συγεκριμενα Στολες πσαχνο... και καμια ιστοσελιδα Αμα ξερεις ... που θα μπορω να βρω πιο Ευκολα
johnykim Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Φωτόσπαθα μου είχε πει,μπορεί να μην έχει και καθόλου τώρα.Αν παω πάντως αυτές τις μέρες θα σου πω. Δεν ξέρω περισσότερα.
nackgr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Ενταξει ... Ευχαριστω και παλι Και αν το Δει το Post καποιως moderator να το μεταφερει στο σωστο topic παρακαλω
nackgr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Υπαρχει Πουθενα αλλου κανενα Μαγαζι?? Ξερει Κανεισ ?
tmjuju Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Θα βρεις διάφορα στο κέντρο της Αθήνας. Ξεκίνα από τη Στουρνάρη εκεί απέναντι από το πλαίσιο και κάνε καμία βόλτα προς Ομόνοια και Σύνταγμα.
iNorganic Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Εδω στην Ελλαδα ειναι κλεφτες, καλυτερα χρησιμοποιησε κανα ebay . Τα Lightsaber εδω τα εχουν πανακριβα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.