Zderg Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Καλησπερα.. Αυτες τις μερες μου ερχετα η επιδοτηση απο το παγιο κ σκεφτομαι να παρω ενα PDA.. Εχετε να προτεινεται καποιο συγκεκριμενο; Θελω οσο το δυνατον μικροτερη τιμη (εννοειται), να εχει GPS, κ προφανως να ειναι κ κινητο τηλεφωνο.. Κ να εχει αρκετη μνημη για κανενα mp3..
Zderg Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Να συμπληρωσω οτι θελω να εχει και WiFi συνδεσιμοτητα.. (Μαλλον θελω πολλα)
alexandr0s Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 To HTC TyTN II είναι πολύ καλό (αλλά και πολύ ακριβό). Έχει ότι χρειάζεσαι.
andr3as Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Μικρή τιμή και PDA με τις απαιτήσεις σου μόνο σε μεταχειρισμένο θα βρεις κάτι...
Symbad Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Εγώ θα σου πρότεινα το glofiish x600, που είναι και οικονομικό και ποιοτικό γι' αυτά που προσφέρει. Θα το βρεις στο plaisio. Το έχω εδώ και ένα μήνα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει ποτέ! Θέλει λίγη εξοικείωση στην αρχή, ειδικά αν είναι το πρώτο σου pda, αλλά από εκεί και έπειτα πιστεύω ότι θα το χαρείς. Εμένα με βοήθησε πολύ μια σειρά προγραμμάτων που εγκατέστησα, που το έκαναν πολύ πιο λειτουργικό και εύχρηστο. Αυτό είναι και το μεγάλο του ατού, ότι δηλ είναι αρκετά παραμετροποιήσιμο. Στα + το σχετικά μικρό μέγεθος, ο καλός επεξεργαστής της samsung, το πολύ καλό gps (sirf star III), η ποιότητα κατασκευής. Στα μείον είναι ότι η ΕΤΕΝ (η κατασκευάστρια εταιρεία) δεν έχει καλή παρουσία στην Ελλάδα, το λειτουργικό είναι λίγο αργό, και η σχετικά μικρή διάρκεια μπαταρίας (στην περίπτωσή μου 3 μέρες με 5-6 λεπτά ομιλίας τη μέρα, 1 μέρα με χρήση gps και πολύ σκάλισμα) Σου προτείνω αν αποφασίσεις να το πάρεις, πάρε μαζί και το φορτιστή αυτοκινήτου ο οποίος έχει μέσα και βάση στήριξης, είναι για το x600 και σε πολύ καλή τιμή, επίσης από πλαίσιο. Επίσης στο κόστος υπολόγισε και μία καρτούλα μνήμης micro sd, εγώ του έβαλα μια 4άρα. Αυτά από μένα... και καλή αγορά
Zderg Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Το συγκεκριμενο μου το προτειναν και αλλοι και ειναι το μονο που βρηκα που να συνδυαζει ολα οσα θελω και σε μια σχετικα χαμηλη τιμη.. Θα μπορεσω ομως να το παρω απο τον ΟΤΕ απ'οπου παιρνω κ την επιδοτηση;;;;
etheo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 HP iPAQ 614c Business Navigator http://h10010.www1.hp.com/wwpc/gr/el/sm/WF06b/532971-533467-533467-533467-532975-80598158-80778382.html super κινητο και με gps
Symbad Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Το συγκεκριμενο μου το προτειναν και αλλοι και ειναι το μονο που βρηκα που να συνδυαζει ολα οσα θελω και σε μια σχετικα χαμηλη τιμη.. Θα μπορεσω ομως να το παρω απο τον ΟΤΕ απ'οπου παιρνω κ την επιδοτηση;;;; Επειδή και γω ξεκίνησα να το πάρω με επιδότηση από cosmote, όταν επικοινώνησα με το πλαίσιο, που μόνο εκεί βρίσκεις το συγκεκριμένο pda, μου είπαν ότι η συγκεκριμένη συσκευή δεν καλύπτεται από την επιδότηση, δυστυχώς. Εγώ πάντως το πήρα γιατί δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο, που θα μπορούσα να πάρω με την επιδότηση. Δεν ξέρω αν σε βοηθάω, αλλά τότε κοιτούσα και το nokia N82 και τώρα έχει έρθει και το N78. Αμφότερα με λειτουργικό sybian και gps, απλά σε αυτή την περίπτωση είσαι πιο περιορισμένος σε ότι αφορά τα προγράμματα πλοήγησης σε σχέση με το pda.
Zderg Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Επειδη το glofiish δεν υπαρχει στον ΟΤΕ, μου προτειναν το sony ericsson P1i.. Αυτο βεβαια δεν ειναι PDA και δεν εχει GPS αλλα εχει ολα τα αλλα.. Δλδ με το Symbian μπορω να εχω ολα τα προγραμματα που θελω οπως internet browser, e-mail, messenger κλπ.. Ποια η γνωμη σας;;
Zderg Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Καμια γνωμη;; EDIT: Η καμια γνωμη για τα nokia Ν78, Ν80, Ν81, Ν82;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.