Lilith19 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Ναι σιγουρα ολα αυτα που αναφερεις μπορουν να δημιουργησουν ομοφυλοφυλικους πειραματισμους.δεν ειναι καλο,με την εννοια του οτι δεν ειναι καλο καποιος να μιμειται καταστασεις και συμπεριφορες,αλλα,επιτρεψε μου,δεν ειναι κατι που απειλει την συνοχη και την ευημερεια μιας πολιτισμενης κοινωνιας.πολυ περισσοτερο αυτο το καταφερνει η ασυνειδητη ομοιοφοβεια και η στενοκεφαλια.εξαλλου τα ατομα που πιθανον,λογω οσων αναφερεις, δοκιμασουν κατι διαφορετικο,συντομα θα καταλαβουν οτι δεν ειναι αυτη η σεξουαλικη τους προτιμηση και δεν θα το συνεχισουν,διοτι πολυ απλα αυτην δεν την διαλλεγεις εσυ ο ιδιος.μπορει να διαλεξεις να δοκιμασεις κατι αλλα την ευχαριστηση σε αυτο δεν θα τη βρεις αν δεν εχεις την προδιαθεση μεσα σου,γενετικα προκαθορισμενη.αλλα επιμενω,για ποιο λογο οι συνειδητοποιημενοι ομοφυλοφιλοι ή αμφιφυλοφυλοι να πληρωσουν μια τετοια κατασταση?γιατι να μην μπορουν να ταυτιζονται και οι ιδιοι με χαρακτηρες της τηλεορασης?παρεπιπτοντως,λες οτι παντου υπαρχουν ομοφυλοφυλοι στις σειρες.συγγνωμη μα δεν εχω παρατηρησει τετοια πληθωρα ομοφυλοφυλων στην ελληνικη τηλεοραση.εξαλλου οι χαρακτηρες αυτοι,οταν υπαρχουν,παιζουν παντοτε δευτερευοντες ρολους και συνηθως προσδιδουν κατι κωμικο στην ολη υποθεση.διακωμοδουνται.και ποτε δεν εχω δει σειρα να εστιαζει στη ζωη και στον ψυχισμο τους,οπως λες και εσυ.και δεν θα το θεωρουσα απαραιτητα κακο να πληροφορουνται οι νεες γενιες οτι και αυτοι οι ανθρωποι ειναι ανθρωποι,πως εχουν και αυτοι σχεσεις και ζωες και δεν θα επρεπε να ειναι δαχτυλοδεικτουμενοι. και για να επανελθουμε στο θεμα,σειρες με αισθητικη,οχι χυδαιες,που πραγματευονται μια κοινοτητα,εναν κυκλο ομοφυλοφυλων -κατα την αποψη μου παντα- ειναι κατι προοδευτικο και οχι κατι για το οποιο θα πρεπει να αρχισει η κοινωνια να ανησυχει και να αναθεματιζει.αλλα ζουμε στην Ελλαδα.ας δουμε πως θα εξελιχθει. -φιλικα- Πιστεψε με,η δυναμη του μιμητισμου και της αυθυποβολης ειναι τοσο μεγαλη που ακομα και ατομα τα οποια δεν ειναι πραγματικα ομοφυλοφυλα μπορει εξ'αιτιας ολων αυτων των ερεθισματων που δεχονται και μετα απο εναν πειραματισμο,να πειστουν οτι ειναι. Τι ακριβως εννοεις ομως οταν λες οτι πληρωνουν οι ομοφυλοφυλοι μια τετοια κατασταση?Αυτο δηλαδη που θα τους κανει να νιωσουν πληρως ισοτιμοι θα ειναι αν τους προβαλλει η τηλεοραση?Μου φαινεται λιγο γελοιο,γιατι να εχουν αναγκη απο κατι τετοιο?Εφ'οσον νιωθουν καλα με τον εαυτο τους δεν θα επρεπε να τους ενδιαφερει το αν η τηλεοραση θ'ασχοληθει μαζι τους η οχι.Αναφερεις οτι δεν εχεις παρατηρησει τετοια πληθωρα ομοφυλοφυλων στους ρολους.Συγνωμη αλλα εγω εχω παρατηρησει.Και οχι μονο μπροστα απ'την οθονη αλλα και πισω.Καλως η κακως εχουν δημιουργηθει κλυκες ομοφυλοφυλων οι οποιες εχουν δυναμη στα χερια τους(στον κοσμο του κινηματογραφου κυριως)και αν οσοι ενδιαφερονται ν'ασχοληθουν μ'αυτο το χωρο δεν πανε με τα νερα τους,δεν προχωρουν.
Lilith19 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 1) Αρα το συμπέρασμα είναι ότι είσαι κολλημένη , και ότι έχεις πρόβλημα με τους ομοφυλοφιλους. Ολα τα υπόλοιπα που λες είναι περιττά, το θέμα δεν είναι κατά πόσο μιμούνται τα παιδιά ή η ώρα προβολής αλλά το κατα πόσο είναι προετοιμασμένοι οι γονείς να μπουν στη διαδικασία να εξηγήσουν στα παιδιά τους το εξής απλό , ότι υπάρχουν αγοράκια που πάνε με κοριτσάκια, ότι υπάρχουν αγοράκια που πάνε με αγοράκια κ ότι υπάρχουν κ κοριτσακια που πάνε με κοριτσάκια κ το παιδί δεν είναι χαζό θα βρεί το δρόμο του. Για το θέμα της υοθεσίας, απλά κ μόνο να ξέρεις ότι όσες πιθανότητες έχει ένα παιδί gay ζευγαριού να γίνει ομοφυλόφιλο τόσες έχει και ένα παιδί str8 ζευγαριού. 2) Αυτές που "φασωνοντε" στα μπαρ με τις φίλες τους μόνο κ μόνο για να τις προσέξει κάποιος 'αντρας είναι αξιες λύπης, προσωπικά δεν νομίζω ότι το κάνουν πολλές κοπέλες και αν το κάνουν μπορεί και να σημαίνει ότι είναι αμφισεξουαλικές και όχι ότι γίνεται απαραίτητα προς τέρψη του αντρικού πληθυσμού.. τελοσπάντων ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει κ να διασκεδάζει με όποιο τρόπο θέλει.. 3) Αυτό για την τάση δήθεν ότι προβάλονται gay πρότυπα κάτσε κ σκέψου ένα λεπτό. Η κοινωνία σε αναλογία gay - str8 πληθυσμού δεν έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια απλά έχουν αρχίσει πολλά άτομα να βγαίνουν από το καβούκι τους καθώς έχει αλλάξει η κοινωνια - ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ . Απλά σκέψου ένα αγοράκι στην επαρχία που αισθάνεται έλξη για το ίδιο φύλο τι προοπτικές κ τι πρότυπα είχε πριν από 10 χρόνια κ τι τώρα.. Κατά πάσα πιθανότητα θα παντρευόταν μια συγχωριανή του θα είχε μόνιμες καταθλιπτικές τάσεις μη μπορώντας να ταυτιστεί με κάτι (εφόσον δεν μπορεί να εξηγησει αυτό που νιώθει), καταπίεση και ντροπή, γάμος κ παιδιά που μεγαλώνουν με 2 γονείς που ο καθένας μπορεί να ήθελε κάτι διαφορετικό,μιζέρια, αυτοκτονία. Τουλάχιστον τώρα έχουν αρχίσει να μειώνονται αυτές οι περιπτώσεις μιας που έχει χιλιοειπωθεί ότι δεν είναι κατι που διαλέγεις, είναι αυτό που είσαι και αν κάποιος δεν το αποδέχεται τότε αυτός είναι προβληματικός και όχι εσύ. 4)Οι συζητήσεις περί φταίει το γονίδιο , φταίνε οι γονείς, φταίει η κοινωνία, φταίει η τηλεόραση είναι μόνο κ μόνο για να φλυαρούν όσοι δεν μπορούν να αποδεχτούν ότι οι καιροί αλλάζουν. Ούτε τα Str8 στερεότυπα πρέπει να υπερπροβάλονται (τύπου η νοικοκυρά, ο άντρας κ τα παιδιά) ούτε και τα gay, πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία 50 -50. Μ αρέσει που λες κιόλας στο τέλος κατανοώ αύτη την ιδιαιτερότητα - Εφόσον λες αυτά που λες το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν κατανοείς τίποτα απολύτως και είναι εκνευριστικό πάραααααα πολύ να βγαίνει ο καθέ καρα - άσχετος κ να πιπιλάει την ίδια καραμέλα - ναι εγώ συμπαθώ τους gay, έχω κ φίλους gay απλά δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν gay δεν θέλω να προβάλλονται τέτοια πρότυπα, στην τελική αν κάποιος καθάριζε κ τον πλανήτη από τους gay δεν θα με αφορούσε γιατί έχω παροπίδες και μ αρέσει να συμβιβάζομαι στα στερεότυπα που έχουν διαμορφώσει για μένα η εκκλησία ο αδάμ κ η έυα, δεν θέλω να ψαχτώ να δω ποιος είμαι, μου το έχουν καθορίσει αυτό από την ημέρα που γεννήθηκα.. Ημαρτον δηλαδή αυτά που είπες στα ποστ σου είναι τραγικά . Και κάτι τελευταίο, κάθεσαι κ σε απασχολεί το L word και όχι η οποιαδήποτε σαβούρα που παίζει η τηλεόραση όλη μερα?? δηλαδή όταν το παιδάκι βλέπει μεσημέρι τηλεόραση είναι προτιμότερο να ταυτιστεί με την λαμπήρη κ την τατιάνα ή οτιδήποτε άλλο, οι ειδήσεις και κάτι εκπομπές που φιλοξενούν απόψεις από άτομα όπως Ανθιμος, Πλεύρης και άλλον εθνικιστών κ δεν ξέρω κ εγώ πως χαρακτηρίζονται τέτοια άτομα, Παντως σε καμία περίπτωση δεν θα άφηνα το παιδί μου να βλέπει τηλεόραση μ αυτούς τους άχρηστους. Αυτοί είναι που αποτελούν παράδειγμα προς αποφυγή και όχι ένα λεσβιακό σήριαλ. 1)Μαλλον δεν εχεις ασχοληθει με ψυχολογια για να δεις τι αντικτυπο εχουν στην μετεπειτα ζωη τα πρωτα βιωματα και παραστασεις ενος παιδιου.Ειναι δυνατον να υπαρχουν οι ιδιες πιθανοτητες να βγει ενα παιδι ομοφυλοφιλο η ετεροφυλοφιλο απο γαμους ομοφυλοφιλους η αντιστοιχα ετεροφυλοφιλους?Οταν απ'την αρχη της ζωης του μεγαλωνει με καποια προτυπα??Βλεποντας το κοριτσακι οτι εχει 2μαμαδες και αυτο για κοριτσακι δεν θα ενδιαφερθει?Α,αφου αυτο κανουν οι μαμαδες μου,αυτο μου αρεσει και εμενα.Να σε ρωτησω κατι?Πιστευεις οτι αν ο κοσμος ηταν εντελως διαφορετικος και διδασκομασταν απο μικρα να κανουμε καποια πραγματα,τα οποια τωρα ισως μας φαινοντα παραλογα,οπως πχ να ζουμε σε δεντρα η να περπαταμε με τα χερια δεν θα μας φαινονταν εντελως φυσιολογικα?Και μαλιστα,υπαρχουν παραδειγματα παιδιων τα οποια ειχαν χαθει σε δαση και τα μεγαλωσαν ζωα.Τα παιδια αυτα νομιζαν οτι αυτο ειναι το φυσιολογικο,αυτο τους αρεσε γιατι ετσι μεγαλωσαν,με αυτα τα προτυπα. 2)Ειναι και αυτο που λες αλλα υπαρχουν και πολλες περιπτωσεις συγκεκριμενων ομαδω ν που εκτος απο must ενδυματολογικο κανονα,τροπο ομιλιας κτλ εχουν και το ''φασωμα'' με ατομα ιδιου φυλου.Οπως ειπα,γινεται trend και οσοι ειναι λιγο πιο επηρεπεις και εχουν αναγκη να νιωθουν οτι ανηκουν σε μια ομαδα,συμβιβαζονται. 3)Ναι,μ'αυτο συμφωνω.Και το θεωρω τραγικο αμοφυλοφιλα ατομα να μην μπορουν να ζησουν οπως θελουν,προκειμενου να μην ''ρεζιλεψουν'' την οικογενεια τους και αυτους στην κοινωνια.Ομως πλεον,λογω ολων αυτων των ερεθισματων,εχει αυξηθει ο αριθμος των ομοφυλοφιλων οι οποιοι εγιναν εξ'αιτιας οχι γονιδιακων παραγοντων. 4)Σ'αυτο που λες δεν μπορω να βρω μια συνοχη.Φυσικα οι καιροι αλλαζουν και εφ'οσον το συγκεκριμενο θεμα αποτελει ενα φαινομενο,μπορει να αναλυθει και να μελετηθουν οι παραγοντες που το προκαλουν. Σχετικα με τα προτελευταια,θα σε παρακαλουσα να αναφερεσαι και να σχολιαζεις παραγματα που εχω αναφερει και οχι να βαζεις λογια στο στομα μου που δεν εχω πει.Μιλησα εγω για εκκαθαριση του κοσμου απο ομοφυλοφιλους και εκκλησιες?ελεος. Και το τελευταιο,ναι εννοειται οτι η τηλεοραση ειναι ενας τεραστιος σκουπιδοτοπος που βρωμαει απο παντου.Αγιασα εγω τις μεσημεριανες εκπομπες?Γιατι πας και συγκρινεις την εν λογω σειρα με τα χειροτερα?Και στην τελικη,ναι απ'το να ειναι καποιος φασιστας, εθνικιστης η κατινα χιλιες φορες να ειναι ομοφυλοφιλος αλλα να το εχει επιλεξει ο ιδιος συνειδητα,χωρις κανενας και τιποτα να τον εχει επηρεασει.
Lighter122 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Πιστεψε με,η δυναμη του μιμητισμου και της αυθυποβολης ειναι τοσο μεγαλη που ακομα και ατομα τα οποια δεν ειναι πραγματικα ομοφυλοφυλα μπορει εξ'αιτιας ολων αυτων των ερεθισματων που δεχονται και μετα απο εναν πειραματισμο,να πειστουν οτι ειναι. Sorry αλλα αυτα τα ατομα δεν θα πρεπει να βλεπουν τηλεοραση, ουτε να παιζουν βιντεοπαιχνιδια... Καλα να δουνε καποιον ομοφυλοφυλο και να τον μιμηθουν (λεμε τωρα), σκεψου ομως ολες τις αλλες εκπομπες/σειρες/ταινιες που μπορουν να μιμιθουν και να παρουν στο λαιμο τους πολυ κοσμο... Μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλακι μας τωρα με μιμιτισμους και λοιπες δικαιολογιες... Πες δεν γουσταρω τους ομοφυλοφυλους και δεν θα αφηνα ποτε το παιδι μου να δει μια τετοια σειρα, αλλα δεν εχω κανενα προβλημα να βλεπει πχ το Dexter που πρωταγωνιστης ειναι ενας serial killer (καλη σειρα μην πεσετε να με φατε οι fans)... Οταν λοιπον η μονες δικαιολογιες/ηθικολογιες, αφορουν παιδακια που ειναι ξυπνια αργα τα μεσανυχτα, και ατομα που για τον Α ή Β λογο θα μιμιθουν κατι που θα δουν, δεν φταιει η σειρα... Υπαρχουν πολυ επικινδυνα πραγματα που μας πασαρουν στο χαζοκουτι αλλα σιγουρα οι ομοφυλοφυλοι δεν ειναι ενα απο αυτα... Στην τελικη αντε και πες οτι καποιος μιμειται εναν ομοφυλοφυλο που ειδε στην τηλεοραση. Πως ακριβως θα πεισει τον εαυτο του οτι του αρεσει "το κρεας" (μιλαω με γριφους ναι) ή ο πεοθυλασμος? Ή εισαι ή δεν εισαι... Και καλυτερα να το ανακαλυψει σε μικρη ηλικια παρα να περασει καποια χρονια της ζωης του δυστυχισμενος... Οπως και να'χει εδω ειναι το forum του κινηματογραφου... Στο Μπλα-Μπλα αμα ψαξετε θα βρειτε αρκετα θεματα για να ηθικολογησετε εναντιων αλλων ανθρωπων... Πηγαινετε εκει, και αν δεν σας αρεσει μια εκπομπη υπαρχει ενα κουμπακι που το κλεινει το ρημαδι. Δεν ειναι υποχρεωτικο να τα βλεπετε ολα. Α...και να βαζετε τα πιτσιρικια να κοιμουνται νωρις. Ετσι και αλλιως κανενα καναλι δεν εχει κατι αξιολογο για αυτα να δουν τετοιες ωρες
Null_Hypothesis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 @Lilith Σαν να ακούω να λες "δεν έχω πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους ΑΛΛΑ φοβάμαι ότι εξαιτίας της κοινωνικής μάθησης ο αριθμός τους θα αυξηθεί δραματικά". Έστω. Ακόμα κι αν αυτό γινόταν εσένα προσωπικά γιατί σ'ενοχλεί τόσο; /// Μία διόρθωση στον τίτλο αν θέλετε, είναι L Word όχι World.
gs20309 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 1)Μαλλον δεν εχεις ασχοληθει με ψυχολογια για να δεις τι αντικτυπο εχουν στην μετεπειτα ζωη τα πρωτα βιωματα και παραστασεις ενος παιδιου.Ειναι δυνατον να υπαρχουν οι ιδιες πιθανοτητες να βγει ενα παιδι ομοφυλοφιλο η ετεροφυλοφιλο απο γαμους ομοφυλοφιλους η αντιστοιχα ετεροφυλοφιλους? Καλή μου αυτό που δεν εννοείς να καταλάβεις και πλανάσαι οικτρά, είναι το γεγονός ότι κανένας μα κανένας ομοφυλόφιλος δεν είναι ομοφυλοφιλος μόνο και μόνο επειδή το είδε στην τηλεόραση ή επειδή του είπε κάποιος να είναι(πρεπει να είναι πολύ πολύ ηλίθιος κάποιος να ταυτιστεί με κάτι μόνο κ μόνο επειδή το βλέπει και όχι γιατί το νιώθει) .. εσυ είσαι str8 επειδή το έβλεπες συχνά στην τηλεόραση από μικρή ή επειδή ξέρεις ότι είναι αυτό που θέλεις πραγματικά? Είναι απλά τα πράγματα, και αν φοβάσαι εαν τα παιδια παραδειγματιστούν από την τηλεόραση με την ίδια λογική δεν θα πρέπει να έρχονται σε επαφή με τίποτα, να κλειστούμε όλοι σε μια γυάλα και να μην βλέπουμε τίποτα. Βρες μου έναν ομοφυλόφιλο που θα σου πει ότι έγινε ομοφυλόφιλος επειδή είδε 2 άτομα του ίδιου φύλου να φιλιούνται και τότε θα παραδεχτώ πως όσα λες είναι παν-σωστα. Εαν ήξερες πραγματικά από ψυχολογία και συγκεκριμένα πράγματα για τους ομοφυλόφιλους μιας που δεν έχεις πρόβλημα με αυτούς , θα ήξερες επίσης πως όλα όσα έχω αναφέρει είναι σωστά και δεν θα έλεγες ότι σου ταιριάζει "σωστό" στο στενό ομοφοβικό μυαλό σου. Πραγματικά είναι χάσιμο χρόνου κ μόνο που σου απάντησα, άτομα σαν κ εσένα προσβάλουν τους str8. Οσο για τα περί κλίκας κ τα λοιπά, δυστυχώς ενα κομμάτι του str8 πληθυσμού σκέφτεται σαν κ εσένα, ευτυχώς ενα άλλο κομμάτι δεν σκεφτεται σαν κ εσένα, ούτε κλίκες υπάρχουν ούτε τίποτα. ΑΠΛΑ είναι γεγονός ότι οι gay έχουν μια κλίση σε καλλιτεχνικα επαγγέλματα καθώς μέσω της τέχνης μπορείς να εκφράσεις τα πάντα χωρις να σε λογοκρίνουν. Οπότε κυρία υποτιθέμενη ψυχολόγε μάλλον περίμενε να πάρεις το πτυχίο σου και μετά έλα να μας πείς για ψυχολογία.Νιάνιαρο. Φιλικά πάντα. Και κάτι τελευταίο, ο αγαπητός Benjamin Franklin είπε κ το εξής σοφό... Any fool can criticize, condemn and complain and most fools do. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε..
gs20309 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 -gs: α και ναι,μαλλον οι υποτιτλοι το κανουν να φαινεται λιγο χαζο Leisha Hailey:-) Μα γιατί κανείς στον κόσμο ετούτο να μην συμπαθεί την Mia?? lol ρητορική ερώτηση!!!!
sno0py Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δεν παιρνω θεση στο θεμα απλα βλεπω καπως εχετε πεσει σε μια ολη τεσπα question τωρα υποστηριζετε την σειρα σαφως γιατι σε πολλους αρεσουν οι lesbian αν στην θεση της σιερας ηταν μια αλλη με g word name και ειχε σχεση με τους gay ποσο καλα περνανε το ιδιο θα την υποστηριζατε ε?
tempes Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Λες και στην τηλεόραση δεν υπάρχουν άλλες σειρές ταινίες που έχουν χειρότερα σκηνικά από αυτήν εδώ. Θέματα μιμητισμού υπάρχουν σε πάρα πολλές σειρές και ταινίες και δεν είναι και τόσο αργά το βράδυ. Με αυτή την λογική δεν θα έπρεπε να βλέπουμε καθόλου τηλεόραση ,γιατί ακόμα και τα μεσημεριανά μπορούν να επηρεάσουν ένα παιδί. Από εκεί και πέρα για εμάς τους άντρες δεν υπάρχει πιστεύω καλύτερη σειρά που το 90% που παίζουν είναι γυναίκες και οι περισσότερες μια και μια. Την έχω δει όλη την σειρά και μέχρι κάποιο σημείο είχε ενδιαφέρον κατά το τέλος της 5ης σαιζόν άρχισε να με κάνει να βαριέμαι. Πολύ καλή κοινωνική σειρά για να βλέπουμε και τη γίνεται πέρα από την δικιά μας κοινωνία . Αν ήταν με άντρες δεν θα με ενδιέφερε για να την δω , άλλα όχι και ότι θα την αποκλεια και αυτά υπαρχουν και αν για εμάς δεν έχουν σημασία σίγουρα για αυτούς που είναι στην άλλη μεριά έχουν ,όποτε δεν μπορούμε να τα θέλουμε όλα δικά μας.
sno0py Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Φαντασου να ξαναβγει τετοια σειρα (γιατι εχει ξαναβγει στο παρελθον απο το star) και να βλεπεις πολλες γυναικες να την αποδεχονται και να την γουσταρουν τρελα δεν θα τα ειχες παιξει να λες κοιτα ρε γουσταρουν τρελα να μπιφτεκωνονται οι αντρες μεταξι τους μπες στην θεση τωρα της lilith19...καλα κανει και υπαρχει καποια αντιδραση σε τετοιο θεμα γιατι αν δεν υπηρε θα ειχαμε αναισθητοποιηθει απο τους πολλους ομοφιλοφιλους που παρελαζουν απο την TV καθημερινα μπουχτησαμε πλεον...
tempes Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Ναι εννοείτε άπλα δεν είναι μόνο αυτή η σειρά το πρόβλημα ,αυτό ήθελα να τονίσω. Η τηλεόραση είναι γεμάτη με τόσες βρομιές που τα κοινωνικά μηνύματα που περνάνε από μια τέτοια σειρά ίσως είναι πολύ πιο χρήσιμα από την υπόλοιπη βρομιά
gs20309 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Φαντασου να ξαναβγει τετοια σειρα (γιατι εχει ξαναβγει στο παρελθον απο το star) και να βλεπεις πολλες γυναικες να την αποδεχονται και να την γουσταρουν τρελα δεν θα τα ειχες παιξει να λες κοιτα ρε γουσταρουν τρελα να μπιφτεκωνονται οι αντρες μεταξι τους μπες στην θεση τωρα της lilith19...καλα κανει και υπαρχει καποια αντιδραση σε τετοιο θεμα γιατι αν δεν υπηρε θα ειχαμε αναισθητοποιηθει απο τους πολλους ομοφιλοφιλους που παρελαζουν απο την TV καθημερινα μπουχτησαμε πλεον... Τα παράπονά σας στον Χίτλερ. ΥΓ. η σειρά στο σταρ ήταν το Queer as folk και ήταν αρκετά καλή. Για το θέμα του "μπιφτεκώματος" μεταξύ αντρών δεν μπορώ να καταλάβω τι σας ενοχλεί? H lilith19 δεν αντέδρασε σε κάτι, απλά έλεγε προσβλητικά και ασχετα πράγματα που νόμιζε ότι είναι σωστά. Πες μου που παρελάζουν οι gay στην τηλεόραση γιατι δεν νομίζω ότι πιάνουμε τα ίδια κανάλια.. Εφόσον πιστεύετε όμως ότι είναι τόσο "λάθος" παράδειγμα το να είναι κάποιος gay τότε γιατί φοβάστε? σίγουρα τα παιδιά σας δεν θα το επιλέξουν. Η μήπως κάνω λάθος ?? Και αν το επιλέξουν σαν καλός ρατσιστής που είστε να τα πετάξετε από το σπίτι σας γιατί προφανώς η αγάπη είναι κάτι που προυποθέτει συγκεκριμένα πράγματα? Και όταν κάποια στιγμή συνιδητοποιησεις πόσο λάθος είσαι και πως το πρόβλημα δεν είναι αν ο γίος σου/κόρη σου είναι gay αλλά το αν είναι καλά και ευτυχισμένος θα είναι πολύ αργά. Οπότε ποτέ μην λέτε πράγματα χωρίς να ξέρεται πως εξελίσεται το μέλλον, αυτά για τα οποία είμαστε αρνητικοί και κάθετοι στο τέλος τα "λουζόμαστε".
elena blue Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Τα παράπονά σας στον Χίτλερ. ΥΓ. η σειρά στο σταρ ήταν το Queer as folk και ήταν αρκετά καλή. Για το θέμα του "μπιφτεκώματος" μεταξύ αντρών δεν μπορώ να καταλάβω τι σας ενοχλεί? H lilith19 δεν αντέδρασε σε κάτι, απλά έλεγε προσβλητικά και ασχετα πράγματα που νόμιζε ότι είναι σωστά. Πες μου που παρελάζουν οι gay στην τηλεόραση γιατι δεν νομίζω ότι πιάνουμε τα ίδια κανάλια.. Εφόσον πιστεύετε όμως ότι είναι τόσο "λάθος" παράδειγμα το να είναι κάποιος gay τότε γιατί φοβάστε? σίγουρα τα παιδιά σας δεν θα το επιλέξουν. Η μήπως κάνω λάθος ?? Και αν το επιλέξουν σαν καλός ρατσιστής που είστε να τα πετάξετε από το σπίτι σας γιατί προφανώς η αγάπη είναι κάτι που προυποθέτει συγκεκριμένα πράγματα? Και όταν κάποια στιγμή συνιδητοποιησεις πόσο λάθος είσαι και πως το πρόβλημα δεν είναι αν ο γίος σου/κόρη σου είναι gay αλλά το αν είναι καλά και ευτυχισμένος θα είναι πολύ αργά. Οπότε ποτέ μην λέτε πράγματα χωρίς να ξέρεται πως εξελίσεται το μέλλον, αυτά για τα οποία είμαστε αρνητικοί και κάθετοι στο τέλος τα "λουζόμαστε". ο τιτλος που εβαλες ειναι αναξιος σχολιασμου. και τελικα για να καταλαβω: το να εχει ενας ανθρωπος αντιρρησεις για καποιο θεμα, το οποιο θεωρει μη οικειο για τη φυση του, τον οργανισμο του, θεωρειται ακραιος και συντηρητικος;
Lighter122 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 ΥΓ. η σειρά στο σταρ ήταν το Queer as folk και ήταν αρκετά καλή. Η σειρα ηταν οντως καλη... Θυμαμαι την εβαζε αργα καποιο καναλι πριν αρκετα χρονια και καθομουν να την δω... Ομολογω οτι στην πρωτη ερωτικη σκηνη σοκαριστικα λιγο (ημουν και αρκετα μικροτερος τοτε), αλλα ουτε εστειλα γραμμα στο ΕΣΡ, ουτε προσβληθηκα, και φυσικα δεν βγηκα στους δρομους προσπαθοντας να φιλισω αγορακια επειδη εβλεπα στο γυαλι να τους αρεσει τοσο Οσο για αυτο που ειπωθηκε παραπανω οτι το "L word" ειδικα σε εμας τα αγορακια θα επρεπε να αρεσει λογω των λεσβιακων σκηνων, απλα lol... Η συγκεκριμενη σειρα μου εβγαλε απο το μυαλο την ηλιθια αντιληψη που μου ειχαν δημιουργησει οι τσοντες με τις λεσβιες... "Ελα μωρε 2 λεσβιες γλυφονται, μπαινω στο δωματιο, γδυνομαι και περναμε ολοι καλα" Σε βαζει να δεις τον κοσμο απο την μερια αυτων των ανθρωπων, και ναι, ειναι ευχαριστο να ξεπλενεται λιγο η σαβουρα που εχει σκαλωσει στο μυαλο σου απο τις τσοντες... Ειναι καθαρτικο, σαν την πρωτη φορα που εισαι μονος σου σπιτι, ερχεται μια κοπελα για να σου κανει ερευνα, και ως εκ θαυματος δεν θελει να δει την συλλογη σου απο γραμματοσημα που εχεις στο δωματιο σου... Πολιτισμικο σοκ, αλλα επρεπε να γινει καποια στιγμη...
gs20309 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 ο τιτλος που εβαλες ειναι αναξιος σχολιασμου. και τελικα για να καταλαβω: το να εχει ενας ανθρωπος αντιρρησεις για καποιο θεμα, το οποιο θεωρει μη οικειο για τη φυση του, τον οργανισμο του, θεωρειται ακραιος και συντηρητικος; Οντως μπορεί να είναι υπερβολικός ο τίτλος, αλλά δεν είναι αντιρρήσεις αυτές που εκφράζονται παραπάνω, είναι σχόλια και πεπειθήσεις που μειώνουν τους ομοφυλόφιλους και τους ανθρώπους γενικότερα. Απλά με ενοχλούν άνθρωποι που συμπεριφέρονται ρατσιστικά, εαν κάτι δεν σου αρέσει και δεν το θεωρείς οικείο για εσένα τότε εκφράζεις τον εαυτό σου και δεν προσπαθείς να επιβληθείς ότι ντε και καλά έχεις δίκαιο λέγοντας ψευδή πράγματα για τους άλλους. Ο κάθε ένας θα μου πεις έχει το δικαίωμα να εκφράζεται όπως θέλει και όποτε θέλει. Οσο ανάξιος και αν σου φάνηκε, έχει μια δόση χιούμορ αν το καλοσκεφτείς. Ξέρεις πόσο κουραστικό είναι όλο αυτό που γίνεται κάθε φορά που βγαίνει κάτι στη τηλεόραση που αφορά τους gay και τις λεσβίες να πέφτουν όλοι και να λένε ότι γέμισε η τηλεόραση? Γιατί θα πρέπει να καταπιέζονται οι ομοφυλόφιλοι και όχι οι ετεροφυλόφιλοι ?? Και αυτό συμβαίνει περισσότερο στην Ελλάδα, στο εξωτερικό σε αρκετές χώρες έχουν αναγνωριστεί όλα τα δικαιώματα των gay αυτό δεν σας λέει κάτι? Απλά δεν καταλαβαίνω το κόλλημα που έχουν όλοι με το θέμα της ομοφυλοφιλίας. Αν θεωρείς ότι αυτά που ειπώθηκαν από lilith k snoopy είναι μόνο και μόνο η άποψή τους και δεν σε προσβάλουν σαν άνθρωπο είτε είσαι str8 είτε gay τότε δεν έχω κάτι άλλο να πω. Ολοι οι άνθρωπο έχουν δικαίωμα στο γάμο, στην οικογένεια, στην καριέρα, στην ευτυχία και ΣΑΦΩΣ κανείς δεν πρέπει να δέχεται κριτική για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό. ΒΑΣΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ είτε συμφωνείτε είτε οχι .. αν σας λέει κάτι.
Lilith19 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Καλή μου αυτό που δεν εννοείς να καταλάβεις και πλανάσαι οικτρά, είναι το γεγονός ότι κανένας μα κανένας ομοφυλόφιλος δεν είναι ομοφυλοφιλος μόνο και μόνο επειδή το είδε στην τηλεόραση ή επειδή του είπε κάποιος να είναι(πρεπει να είναι πολύ πολύ ηλίθιος κάποιος να ταυτιστεί με κάτι μόνο κ μόνο επειδή το βλέπει και όχι γιατί το νιώθει) .. εσυ είσαι str8 επειδή το έβλεπες συχνά στην τηλεόραση από μικρή ή επειδή ξέρεις ότι είναι αυτό που θέλεις πραγματικά? Είναι απλά τα πράγματα, και αν φοβάσαι εαν τα παιδια παραδειγματιστούν από την τηλεόραση με την ίδια λογική δεν θα πρέπει να έρχονται σε επαφή με τίποτα, να κλειστούμε όλοι σε μια γυάλα και να μην βλέπουμε τίποτα. Βρες μου έναν ομοφυλόφιλο που θα σου πει ότι έγινε ομοφυλόφιλος επειδή είδε 2 άτομα του ίδιου φύλου να φιλιούνται και τότε θα παραδεχτώ πως όσα λες είναι παν-σωστα. Εαν ήξερες πραγματικά από ψυχολογία και συγκεκριμένα πράγματα για τους ομοφυλόφιλους μιας που δεν έχεις πρόβλημα με αυτούς , θα ήξερες επίσης πως όλα όσα έχω αναφέρει είναι σωστά και δεν θα έλεγες ότι σου ταιριάζει "σωστό" στο στενό ομοφοβικό μυαλό σου. Πραγματικά είναι χάσιμο χρόνου κ μόνο που σου απάντησα, άτομα σαν κ εσένα προσβάλουν τους str8. Οσο για τα περί κλίκας κ τα λοιπά, δυστυχώς ενα κομμάτι του str8 πληθυσμού σκέφτεται σαν κ εσένα, ευτυχώς ενα άλλο κομμάτι δεν σκεφτεται σαν κ εσένα, ούτε κλίκες υπάρχουν ούτε τίποτα. ΑΠΛΑ είναι γεγονός ότι οι gay έχουν μια κλίση σε καλλιτεχνικα επαγγέλματα καθώς μέσω της τέχνης μπορείς να εκφράσεις τα πάντα χωρις να σε λογοκρίνουν. Οπότε κυρία υποτιθέμενη ψυχολόγε μάλλον περίμενε να πάρεις το πτυχίο σου και μετά έλα να μας πείς για ψυχολογία.Νιάνιαρο. Φιλικά πάντα. Και κάτι τελευταίο, ο αγαπητός Benjamin Franklin είπε κ το εξής σοφό... Any fool can criticize, condemn and complain and most fools do. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.. Θα σε παρακαλουσα να περιοριστεις σε σχολιασμο των λεγομενων μου και μονο.Δεν με γνωριζεις και χαρακτηρισμοι οπως νιαναρο,ομοφοβικη,υποτιθεμενη ψυχολογος και οτι προσβαλλω τους ετεροφυλοφιλους ειναι ατυχεις,περιττοι και προσβλητικοι.Σε οσα εγραψα παραπανω ουτε εσενα εκρινα,ουτε τους ομοφυλοφιλους.Διατυπωσα την αποψη μου για το συγκεκριμενο φαινομενο αλλα δεν προσεβαλα κανενα.Προφανως καποια πραγματα ακουγονται στ'αυτια σου δυσαρεστα αλλα,sorry it's my opinion.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.