Προς το περιεχόμενο

The L Word

elena blue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο σημερα 04/07/08 στη 01.00μμ o Alpha θα μεταδιδει την αμερικανοκαναδικη σειρα "The L world". προκειται για το...λεσβιακο sex and the city... η σειρα αυτη ειχε προκαλεσει ποικιλες αντιδρασεις και διαμαρτυριες στις ΗΠΑ, οταν ειχε αρχισει να προβαλλεται το 2004. μενει τωρα να δουμε πως θα αντιδρασει το δικο μας ΕΣΡ...:-D:-D

Υ.Γ: κατι μου λεει πως οι men in black θα δωσουν μνειωδη "ρεσιταλ" ηθικολογιας στα διαφορα πανελς του λυκοφωτος...:mrgreen::mrgreen:

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Απο σημερα 04/07/08 στη 01.00μμ

μενει τωρα να δουμε πως θα αντιδρασει το δικο μας ΕΣΡ...:-D:-D

αν την προβάλουν μεσημέρι έχει να πέσει θάψιμο τρελό...

αν όμως είναι ξημερώματα...who cares...

Δημοσ.

νααααααααααααααααααααααααααααααααααι!

ε αμαν πια,δεν εχει γουστο να το βλεπεις μονο στο youtube:P

Δημοσ.

Προσφατα ειδα και εγω το τρειλερ της συγκεκριμενης σειρας και μπορω να οτι το μοναδικο που με ''ανακουφισε'' ειναι η ωρα προβολης .Η οποια βεβαια,ειδικα καλοκαιρι δεν ειναι και τοσο απαγορευτικη για τα παιδια.Δεν εχω σκοπο να ηθικολογησω αλλα δεν συμφωνω ουτε στο ελαχιστο στο να προβληθει.Να ξεκαθαρισω οτι δεν ειμαι καθολου κολλημενη στο θεμα των ομοφυλοφυλων(στο θεμα της υιοθεσιας παιδιων μονο)απ΄την στιγμη που δεν με προσβαλλουν και ειναι αξιοπρεπεις.Κατανοω αυτη την ιδιαιτεροτητα.Ομως γιατι αυτη η ιδιαιτεροτητα να αρχισει να γινεται και προτυπο?Μαλλον οχι ν'αρχισει,αυτο εχει ηδη γινει,να συνεχιζει να γινεται καλυτερα.Και με τετοιο τροπο μαλιστα.Ως γνωστον,η ομοφυλοφυλια δεν ειναι μονο θεμα γονιδιων αλλα και ψυχολογικων παραγοντων,μιμητισμου κτλ.Το κοριτσακι λοιπον των 8 χρονων πχ που θα τυχει να παρακολουθησει σε καποια φαση την εν λογω σειρα ειναι πολυ πιθανο να επηρεαστει και να το δει σαν κατι ''φυσιολογικο'' το ολο θεμα.Και απο εκει που δεν υπηρχε,γονιδιακα τουλαχιστον,πιθανοτητα να γινει ομοφυλοφυλη,να γινει.Και μιλαμε για μια τετοια ηλικια κατα την οποια ουσιαστικα πλαθεται ο κοσμος του παιδιου.Δεν ξερω,πραγματικα λυπαμαι.

Δημοσ.
Προσφατα ειδα και εγω το τρειλερ της συγκεκριμενης σειρας και μπορω να οτι το μοναδικο που με ''ανακουφισε'' ειναι η ωρα προβολης .Η οποια βεβαια,ειδικα καλοκαιρι δεν ειναι και τοσο απαγορευτικη για τα παιδια.Δεν εχω σκοπο να ηθικολογησω αλλα δεν συμφωνω ουτε στο ελαχιστο στο να προβληθει.Να ξεκαθαρισω οτι δεν ειμαι καθολου κολλημενη στο θεμα των ομοφυλοφυλων(στο θεμα της υιοθεσιας παιδιων μονο)απ΄την στιγμη που δεν με προσβαλλουν και ειναι αξιοπρεπεις.Κατανοω αυτη την ιδιαιτεροτητα.Ομως γιατι αυτη η ιδιαιτεροτητα να αρχισει να γινεται και προτυπο?Μαλλον οχι ν'αρχισει,αυτο εχει ηδη γινει,να συνεχιζει να γινεται καλυτερα.Και με τετοιο τροπο μαλιστα.Ως γνωστον,η ομοφυλοφυλια δεν ειναι μονο θεμα γονιδιων αλλα και ψυχολογικων παραγοντων,μιμητισμου κτλ.Το κοριτσακι λοιπον των 8 χρονων πχ που θα τυχει να παρακολουθησει σε καποια φαση την εν λογω σειρα ειναι πολυ πιθανο να επηρεαστει και να το δει σαν κατι ''φυσιολογικο'' το ολο θεμα.Και απο εκει που δεν υπηρχε,γονιδιακα τουλαχιστον,πιθανοτητα να γινει ομοφυλοφυλη,να γινει.Και μιλαμε για μια τετοια ηλικια κατα την οποια ουσιαστικα πλαθεται ο κοσμος του παιδιου.Δεν ξερω,πραγματικα λυπαμαι.

ισχυρο λομπυ. απλα πραγματα. η μειοψηφια δημιουργει φανατισμο και μισαλλοδοξια. δυστυχως ειναι η αληθεια, και οποιος φερνει αντιρρηση -και δεν αναφερομαι στους κολλημενους ηθικολογους- λοιδωρειται ακαταπαυστα.

Δημοσ.

Lilith:

ειναι θεμα γονιδιων:)

και μια ερωτηση.για ποιο λογο να στερουνται τα ατομα που ειναι συνειδητοποιημενα ομοφυλοφιλοι μιας εκπομπης που να εστιαζει στο δικο τους τροπο ζωης και στο πως αυτοι αντιμετωπιζουν την καθημερινοτητα τους?γιατι να υπαρχει αυτη η επιβολη ενος τηλεοπτικου προγραμματος που ειναι ετσι διαμορφωμενο λες και ολοι οι ανθρωποι του πλανητη ειναι ετεροφυλοφυλοι?δεν ειναι.

in any case παντως,η ωρα ειναι απαγορευτικη για μικρα παιδια.οποτε νομιζω οτι θα επερεπε να καλυπτονται και οι πιο επιφυλακτικοι.

-φιλικα-

Δημοσ.
Lilith:

ειναι θεμα γονιδιων:)

και μια ερωτηση.για ποιο λογο να στερουνται τα ατομα που ειναι συνειδητοποιημενα ομοφυλοφιλοι μιας εκπομπης που να εστιαζει στο δικο τους τροπο ζωης και στο πως αυτοι αντιμετωπιζουν την καθημερινοτητα τους?γιατι να υπαρχει αυτη η επιβολη ενος τηλεοπτικου προγραμματος που ειναι ετσι διαμορφωμενο λες και ολοι οι ανθρωποι του πλανητη ειναι ετεροφυλοφυλοι?δεν ειναι.

in any case παντως,η ωρα ειναι απαγορευτικη για μικρα παιδια.οποτε νομιζω οτι θα επερεπε να καλυπτονται και οι πιο επιφυλακτικοι.

-φιλικα-

Ειναι και θεμα γονιδιων αλλα οχι μονο.Οπως ειπα πριν παιζουν μεγαλο ρολο και ψυχολογικοι παραγοντες.Πιστευω απ'οσα βλεπω γυρω μου οτι η ομοφυλοφιλια(η εστω αμφιφυλοφιλια)στις γυναικες εχει γινει πλεον trendy.Βγανεις εξω σ'ενα κλαμπ πχ με συγκεκριμενο dress code και μουσικη και βλεπεις κοπελες να φασωνονται.Μπορει να μην το γουσταρουν αλλα οκ,ειναι μερος του ολου concept,ειναι must.Ακομα και σε τσοντα για παραδειγμα δειχνουν ετεροφυλα ζευγαρια αλλα θα πεταξουν και τις κοπελιτσες να παιζουν.Ελλειψει φαλλου ομως το θεαμα ειναι πιο soft και αισθησιακο,''παιζουν'' τα κοριτσια δεν κανουν κατι..Ολα αυτα λοιπον δν μπορουν ακομα και σε ατομα μεγαλυτερης ηλικιας,δν μιλαω μονο για παιδια τωρα,να δημιουργησουν ομοφυλοφυλικες τασεις?ικανοποιηση περιεργειας,ταυτιση με συνολο,μιμητισμος..Δεν νομιζω οτι ολα αυτα ειναι γονιδιακα.Επομενως,επανερχομενη στα παιδια τωρα,τα οποια αποτελουν και πιο ευπαθη και ευεπηρεαστα οντα,γιατι να τους γινεται τετοιος προσηλιτισμος?οσο για την ωρα,πιστεψε με δεν ειναι τοσο απαγορευτικη ειδικα τωρα το καλοκαιρι,σχολειο γιοκ,οι γονεις μπορει να λειπουν,να υπαρχει τηλεοραση στο δωματιο,κτλ.Και σχετικα με την επιβολη προγραμματος διαμορφωμενο για ετεροφυλους που αναφερεις,συγνωμη αλλα αν κανεις ενα ζαπινγκ και δεις τις σειρες που προβαλλονται,παντου υπαρχουν ομοφυλοφυλοι.Η διαφορα της συγκεκριμενης σειρας ομως ειναι οτι εστιαζεΙ σ'αυτους.

Δημοσ.
re si lene pws pistevoun stn satana alla to kanoun gia "magia".dn einai poli gtp????

:devil::devil::devil:

Ποιοι????

Τα greeklish ειναι του σατανα και απαγορευονται...

Σοβαρα τωρα εμενα το ιδιο μου κανει να δω να φιλιουνται 2 ανθρωποι σε οποιο φυλο και αν ανηκουν στον δρομο, στην καφετερια κτλ... Σιγουρα παρουσιαζει καλυτερο θεαμα απο τον "μαλακα" με ολη την σημασια της λεξεως, που αυνανιζοταν χτες μεσα στο αμαξι του :lol:

Η σειρα ειναι πολυ καλη παντως αν σου αρεσουν σειρες κοινωνικες, ψιλοδραματικες...

Οσο για την ωρα προβολης και τα παιδακια, ας φροντισουν οι γονεις να τα βαζουν για υπνο... Και μιλαμε για παιδακια, οχι για εφηβους... Τι δουλεια εχουν να καθονται 1 τα μεσανυχτα να βλεπουν τηλεοραση?

Δημοσ.
Ειναι και θεμα γονιδιων αλλα οχι μονο.Οπως ειπα πριν παιζουν μεγαλο ρολο και ψυχολογικοι παραγοντες.Πιστευω απ'οσα βλεπω γυρω μου οτι η ομοφυλοφιλια(η εστω αμφιφυλοφιλια)στις γυναικες εχει γινει πλεον trendy.Βγανεις εξω σ'ενα κλαμπ πχ με συγκεκριμενο dress code και μουσικη και βλεπεις κοπελες να φασωνονται.Μπορει να μην το γουσταρουν αλλα οκ,ειναι μερος του ολου concept,ειναι must.Ακομα και σε τσοντα για παραδειγμα δειχνουν ετεροφυλα ζευγαρια αλλα θα πεταξουν και τις κοπελιτσες να παιζουν.Ελλειψει φαλλου ομως το θεαμα ειναι πιο soft και αισθησιακο,''παιζουν'' τα κοριτσια δεν κανουν κατι..Ολα αυτα λοιπον δν μπορουν ακομα και σε ατομα μεγαλυτερης ηλικιας,δν μιλαω μονο για παιδια τωρα,να δημιουργησουν ομοφυλοφυλικες τασεις?ικανοποιηση περιεργειας,ταυτιση με συνολο,μιμητισμος..Δεν νομιζω οτι ολα αυτα ειναι γονιδιακα.Επομενως,επανερχομενη στα παιδια τωρα,τα οποια αποτελουν και πιο ευπαθη και ευεπηρεαστα οντα,γιατι να τους γινεται τετοιος προσηλιτισμος?οσο για την ωρα,πιστεψε με δεν ειναι τοσο απαγορευτικη ειδικα τωρα το καλοκαιρι,σχολειο γιοκ,οι γονεις μπορει να λειπουν,να υπαρχει τηλεοραση στο δωματιο,κτλ.Και σχετικα με την επιβολη προγραμματος διαμορφωμενο για ετεροφυλους που αναφερεις,συγνωμη αλλα αν κανεις ενα ζαπινγκ και δεις τις σειρες που προβαλλονται,παντου υπαρχουν ομοφυλοφυλοι.Η διαφορα της συγκεκριμενης σειρας ομως ειναι οτι εστιαζεΙ σ'αυτους.

Ναι σιγουρα ολα αυτα που αναφερεις μπορουν να δημιουργησουν ομοφυλοφυλικους πειραματισμους.δεν ειναι καλο,με την εννοια του οτι δεν ειναι καλο καποιος να μιμειται καταστασεις και συμπεριφορες,αλλα,επιτρεψε μου,δεν ειναι κατι που απειλει την συνοχη και την ευημερεια μιας πολιτισμενης κοινωνιας.πολυ περισσοτερο αυτο το καταφερνει η ασυνειδητη ομοιοφοβεια και η στενοκεφαλια.εξαλλου τα ατομα που πιθανον,λογω οσων αναφερεις, δοκιμασουν κατι διαφορετικο,συντομα θα καταλαβουν οτι δεν ειναι αυτη η σεξουαλικη τους προτιμηση και δεν θα το συνεχισουν,διοτι πολυ απλα αυτην δεν την διαλλεγεις εσυ ο ιδιος.μπορει να διαλεξεις να δοκιμασεις κατι αλλα την ευχαριστηση σε αυτο δεν θα τη βρεις αν δεν εχεις την προδιαθεση μεσα σου,γενετικα προκαθορισμενη.αλλα επιμενω,για ποιο λογο οι συνειδητοποιημενοι ομοφυλοφιλοι ή αμφιφυλοφυλοι να πληρωσουν μια τετοια κατασταση?γιατι να μην μπορουν να ταυτιζονται και οι ιδιοι με χαρακτηρες της τηλεορασης?

παρεπιπτοντως,λες οτι παντου υπαρχουν ομοφυλοφυλοι στις σειρες.συγγνωμη μα δεν εχω παρατηρησει τετοια πληθωρα ομοφυλοφυλων στην ελληνικη τηλεοραση.εξαλλου οι χαρακτηρες αυτοι,οταν υπαρχουν,παιζουν παντοτε δευτερευοντες ρολους και συνηθως προσδιδουν κατι κωμικο στην ολη υποθεση.διακωμοδουνται.και ποτε δεν εχω δει σειρα να εστιαζει στη ζωη και στον ψυχισμο τους,οπως λες και εσυ.και δεν θα το θεωρουσα απαραιτητα κακο να πληροφορουνται οι νεες γενιες οτι και αυτοι οι ανθρωποι ειναι ανθρωποι,πως εχουν και αυτοι σχεσεις και ζωες και δεν θα επρεπε να ειναι δαχτυλοδεικτουμενοι.

και για να επανελθουμε στο θεμα,σειρες με αισθητικη,οχι χυδαιες,που πραγματευονται μια κοινοτητα,εναν κυκλο ομοφυλοφυλων -κατα την αποψη μου παντα- ειναι κατι προοδευτικο και οχι κατι για το οποιο θα πρεπει να αρχισει η κοινωνια να ανησυχει και να αναθεματιζει.αλλα ζουμε στην Ελλαδα.ας δουμε πως θα εξελιχθει.

-φιλικα-

Δημοσ.
Να ξεκαθαρισω οτι δεν ειμαι καθολου κολλημενη στο θεμα των ομοφυλοφυλων(στο θεμα της υιοθεσιας παιδιων μονο)-ΑΚΡΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ-απ΄την στιγμη που δεν με προσβαλλουν και ειναι αξιοπρεπεις- ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ?? ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ????

1) Αρα το συμπέρασμα είναι ότι είσαι κολλημένη , και ότι έχεις πρόβλημα με τους ομοφυλοφιλους. Ολα τα υπόλοιπα που λες είναι περιττά, το θέμα δεν είναι κατά πόσο μιμούνται τα παιδιά ή η ώρα προβολής αλλά το κατα πόσο είναι προετοιμασμένοι οι γονείς να μπουν στη διαδικασία να εξηγήσουν στα παιδιά τους το εξής απλό , ότι υπάρχουν αγοράκια που πάνε με κοριτσάκια, ότι υπάρχουν αγοράκια που πάνε με αγοράκια κ ότι υπάρχουν κ κοριτσακια που πάνε με κοριτσάκια κ το παιδί δεν είναι χαζό θα βρεί το δρόμο του. Για το θέμα της υοθεσίας, απλά κ μόνο να ξέρεις ότι όσες πιθανότητες έχει ένα παιδί gay ζευγαριού να γίνει ομοφυλόφιλο τόσες έχει και ένα παιδί str8 ζευγαριού.

2) Αυτές που "φασωνοντε" στα μπαρ με τις φίλες τους μόνο κ μόνο για να τις προσέξει κάποιος 'αντρας είναι αξιες λύπης, προσωπικά δεν νομίζω ότι το κάνουν πολλές κοπέλες και αν το κάνουν μπορεί και να σημαίνει ότι είναι αμφισεξουαλικές και όχι ότι γίνεται απαραίτητα προς τέρψη του αντρικού πληθυσμού.. τελοσπάντων ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει κ να διασκεδάζει με όποιο τρόπο θέλει..

3) Αυτό για την τάση δήθεν ότι προβάλονται gay πρότυπα κάτσε κ σκέψου ένα λεπτό. Η κοινωνία σε αναλογία gay - str8 πληθυσμού δεν έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια απλά έχουν αρχίσει πολλά άτομα να βγαίνουν από το καβούκι τους καθώς έχει αλλάξει η κοινωνια - ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ . Απλά σκέψου ένα αγοράκι στην επαρχία που αισθάνεται έλξη για το ίδιο φύλο τι προοπτικές κ τι πρότυπα είχε πριν από 10 χρόνια κ τι τώρα.. Κατά πάσα πιθανότητα θα παντρευόταν μια συγχωριανή του θα είχε μόνιμες καταθλιπτικές τάσεις μη μπορώντας να ταυτιστεί με κάτι (εφόσον δεν μπορεί να εξηγησει αυτό που νιώθει), καταπίεση και ντροπή, γάμος κ παιδιά που μεγαλώνουν με 2 γονείς που ο καθένας μπορεί να ήθελε κάτι διαφορετικό,μιζέρια, αυτοκτονία.

Τουλάχιστον τώρα έχουν αρχίσει να μειώνονται αυτές οι περιπτώσεις μιας που έχει χιλιοειπωθεί ότι δεν είναι κατι που διαλέγεις, είναι αυτό που είσαι και αν κάποιος δεν το αποδέχεται τότε αυτός είναι προβληματικός και όχι εσύ.

4)Οι συζητήσεις περί φταίει το γονίδιο , φταίνε οι γονείς, φταίει η κοινωνία, φταίει η τηλεόραση είναι μόνο κ μόνο για να φλυαρούν όσοι δεν μπορούν να αποδεχτούν ότι οι καιροί αλλάζουν. Ούτε τα Str8 στερεότυπα πρέπει να υπερπροβάλονται (τύπου η νοικοκυρά, ο άντρας κ τα παιδιά) ούτε και τα gay, πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία 50 -50.

Μ αρέσει που λες κιόλας στο τέλος κατανοώ αύτη την ιδιαιτερότητα - Εφόσον λες αυτά που λες το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν κατανοείς τίποτα απολύτως και είναι εκνευριστικό πάραααααα πολύ να βγαίνει ο καθέ καρα - άσχετος κ να πιπιλάει την ίδια καραμέλα - ναι εγώ συμπαθώ τους gay, έχω κ φίλους gay απλά δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν gay δεν θέλω να προβάλλονται τέτοια πρότυπα, στην τελική αν κάποιος καθάριζε κ τον πλανήτη από τους gay δεν θα με αφορούσε γιατί έχω παροπίδες και μ αρέσει να συμβιβάζομαι στα στερεότυπα που έχουν διαμορφώσει για μένα η εκκλησία ο αδάμ κ η έυα, δεν θέλω να ψαχτώ να δω ποιος είμαι, μου το έχουν καθορίσει αυτό από την ημέρα που γεννήθηκα..

Ημαρτον δηλαδή αυτά που είπες στα ποστ σου είναι τραγικά .

Και κάτι τελευταίο, κάθεσαι κ σε απασχολεί το L word και όχι η οποιαδήποτε σαβούρα που παίζει η τηλεόραση όλη μερα?? δηλαδή όταν το παιδάκι βλέπει μεσημέρι τηλεόραση είναι προτιμότερο να ταυτιστεί με την λαμπήρη κ την τατιάνα ή οτιδήποτε άλλο, οι ειδήσεις και κάτι εκπομπές που φιλοξενούν απόψεις από άτομα όπως Ανθιμος, Πλεύρης και άλλον εθνικιστών κ δεν ξέρω κ εγώ πως χαρακτηρίζονται τέτοια άτομα, Παντως σε καμία περίπτωση δεν θα άφηνα το παιδί μου να βλέπει τηλεόραση μ αυτούς τους άχρηστους. Αυτοί είναι που αποτελούν παράδειγμα προς αποφυγή και όχι ένα λεσβιακό σήριαλ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...