apos1982 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 καλησπερα θελω να συνδεσω υπολογιστες οι οποιοι ειναι σε πολυ μεγαλη αποσταση. το utp cat5e φθανει θεωρητικα στα 90 μετρα και πρακτικα μου ειπανε στα 110 μετρα. τι μπορω να κανω σε περιπτωση που εχω μεγαλυτερη αποσταση? τι μηχανημα μπορω να βάλω? βρηκα αυτο http://www.patton.com/products/pe_products.asp?category=146 αλλα καταλαβα οτι ενωνεις 2 τετοια μηχανηματα με δισυρματο καλωδιο και μετα συνεχιζει το καλωδιο του δικτυου πιο μακρια. αν βαλω ενα switch θα ενισχυθει το σημα? ευχαριστω
gkastros Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Ναι , αλλα για να βαλεις router πρεπει να εχεις και παροχη ρευματος κοντα
clevercitizen Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Υπάρχουν κάτι συσκευές που αν θυμάμαι καλά λέγονται repeaters. Ψάξτο λίγο, θα ψάξω κ εγώ...
firewalker Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Με ένα Switch των 10 euro θα είσαι ok. Αν δεν υπάρχει τρόπος για την τροφοδοσία του φτιάχνεις (ή αγοράζεις) και ένα poe.
clevercitizen Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 αυτό μήπως βοηθάει? Επίσης θα πρότεινα ασύρματη σύνδεση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.