Προς το περιεχόμενο

8800 gtx...από dvi σε hdmi!

freestyoler93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

hi σε ολους..προσφατα αγορασα μια οθονι..την samsung 2493HM 24" που οπως ολες οι οθονες 24" ετσι κι αυτη ειναι full hd με native αναλυση 1920χ1200.Στη αρχη την ετρεχα με dvi αλλα σημερα αγορασα ενα καλωδιο hdmi και εναν ανταπτορα που μετατρεπει το δωι σε hdmi.Τα συνδεσα λοιπον αλλα δεν παρατηρω καμια αλλαγη στην ποιοτητα..ή στην λεπτομερεια..τιποτα..Δοκιμασα και σε αναλυση 1080ρ δλδ 192χ1080 αλλα και παλι τπτ..για πειτε ρε παιδια τι φταιει?

ΥΓ:Η vga που εχω ειναι ι 8800gtx και εχω τους τελευταιους drivers 175.16

Δημοσ.

Ποιος είπε ότι θα έβλεπες διαφορά στην ποιότητα;

dvi και hdmi (από όσο ξέρω) ίδια ποιότητα έχουν. Και τα δύο ψηφιακά σήματα είναι. Να μην πω ότι και d-sub να ταν τα ίδια θα βλεπες.

edit: Απ' όσο θυμάμαι η διαφορά τους είναι ό,τι μέσω HDMI περνάει και ήχος και έχει δυνατότητα για HDCP (ή όπως λέγεται τέσπα).

Δημοσ.

hdcp eιναι και σε dvi..

ρε παιδια εχω παιξει test drive unlimited se 26" 720p hd τηλεοραση και δν εχει καμια σχεση...φαινοταν και το παραμικρο ενω αυτη που υποτιθεται ειναι full hd φαινεται οπως και πριν..

Δημοσ.
hdcp eιναι και σε dvi..[...]

There are two important differences between DVI and HDMI. The first difference is that HDMI technology incorporates content security that is called High Definition Content Protection, also known as HDCP. The other huge difference between Digital Video Interface and High Definition Multimedia Interface is that DVI can only support digital video, and HDMI can support audio and video on the same cable.

source

Καλά θυμάμαι :)

Όσο για τη διαφορά που λες, τι να σου πω.

Ίσως να επιρεάζει το γεγονός ότι η ανάλυση της TV ήταν "κανονική" HD. 720/1080 είναι HD κι όχι 1200. Ίσως να τα χαλάει το scaling της οθόνης σου...

Δημοσ.

και υπαρχει τροπος να διορθώσω το scalling?

αφου το hdcp δεν υποστηριζεται απο dvi γτ η παλια μ οθονη λεει πως εχει υποστηριξη HDCP?http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978102&product=889865

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...