Crizzt Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Εχω φτιαξει μια εφαρμογη που απεικονιζει πολλα σημεια σε τρισδιαστατο χωρο. Τα σημεια ειναι PositionColored με χρωμα και alpha που κανονιζω με ray tracing. Στην εφαρμογη δεν υπαρχουν φωτα ουτε εχουν normal direction τα σημεια. Για να φαινεται σωστα το alpha value εχω: >DX_Device.RenderState.SourceBlend = Blend.SourceAlpha; DX_Device.RenderState.DestinationBlend = Blend.InvSourceAlpha; DX_Device.RenderState.AlphaBlendEnable = true; Αυτο ομως οταν περιστρεφω τα σημεια στον Χ αξονα μετα απο μισο κυκλο εξαφανιζονται ή φαινονται πολυ αχνα. Με false στο παραπανω φαινονται στη περιστροφη αλλα με 100% alpha προφανως. Πως θα κανω τα σημεια να φαινονται στη πληρη περιστοφη τους? (Χωρις να πρεπει να τρεξω το ray tracing για καθε frame γιατι ειναι πολλα σημεια)
Crizzt Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Για να ρωταω σημαινει οτι δε ξερω... report?
drm Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Υπήρχε κάποιο ενδιάμεσο πόστ το οποίο ήταν αρκετά εριστίκο, δεν προσεφερε τπτ, και κατέληγε βρίζοντας την MS. Tο σχόλιο μου πήγαινε σε αυτό το ποστ (προφανως και το report).... ----------------------------------- Δυστυχώς, δεν μπορώ να σε βοηθήσω στο πρόβλημα σου με το DirectX ...
Crizzt Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Ωχ! δε το προλαβα το ενδιαμεσο... χιλια συγνωμη! --------------------------------- Απο οτι εχω διαβασει μεχρι τωρα ειναι καποιο προβλημα του DX, αλλα ακομα να βρω λυση.
coreygaylas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Ξέρεις να μας πεις πώς ??? Reported! [offtopic] για αποφυγη παρομοιων παρεξηγησεων αλλη φορα...υπαρχει και το Quote (παραθεση)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.