Προς το περιεχόμενο

veloci

Azerothe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια εχω εναν raptor,να βαλλω αλλον ενα και να κανω raid-o η να αγορασω τον καινουριο veloci????Η ταχυτητα ειναι που με ενδιαφερει,με ποιον τροπο θα εχω καλυτερη ταχυτητα????:-)

Δημοσ.

ποιος ειναι ο Veloci? link

ειναι ποιο γρηγορος απο Raptor?

αυτοι οι καινουργιοι dual plater 32mb buffer τι λενε απο ταχυτητα σε σχεση με εναν Raptor, ξερει κανεις?

Υγ Azerothe αν θεωρεις οτι σου χαλαω το τοπικ πες μου να το κανω edit

Δημοσ.

Αν έχεις την πρώτη γενία raptor 36 ή 74 Giga ,ο velociraptor είναι αρκετά γρηγορότερος ακόμα και αν έχεις αυτούς σε raid . Απο 3-4 reviews που ειχα διαβάσει μόλις βγήκε , ήταν ο γρηγορότερος μηχανικός δίσκος . Αν έχεις τον 150 raptor οχι και τόσο γρηγορότερος .

• Super Moderators
Δημοσ.

είναι ο πιο μεγάλος, γρήγορος, κρύος, ήσυχος και χαμηλός σε καταναλωση Raptor αυτή την στιγμή...

ο Raptor που έχεις τώρα ποιος είναι?

Δημοσ.

Eγώ θα σου'λεγα να πάρεις έναν velociraptor και να πουλήσεις αυτόν που έχεις.

Και θα έχεις τουλάχιστον τη διπλάσια χωρητικότητα απ'ότι τώρα,θα έχεις αρκετά χαμηλή κατανάλωση απ'ότι αν έκανες raid,ενώ παράλληλα είναι πολύ ήσυχος.

Ειλικρινά δεν κατάλαβα διαφορά ως προς τον θόρυβο όταν τον έβαλα.

Αυτά :P

• Super Moderators
Δημοσ.

νομίζω ότι πρέπει οι 2 δίσκοι να είναι ίδιας χωριτηκότητας για να κάνεις raid...

ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος...

Δημοσ.

Raid 0 γίνεται και με διαφορετικούς δίσκους σε χωρητικότητα.

Απλά το raid θα γίνει στα GB του μικρότερου hd x2. Τα υπόλοιπα GB δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Αν θες να κάνεις raid0 πάνω στον controller της μητρικής σου, καλύτερα πάρε έναν πιο γρήγορο δίσκο.

/sc

Δημοσ.

τι εννοεις πιο γρηγορο??δηλαδη να παρω τον veloci??γιατι οπως ηδη ανεφερα εχω τον wd raptor[10000rpm] στα 150 giga και ελεγα να παρω αλλον ενα ιδιο για να κανω οπως προειπα raid-o.

• Super Moderators
Δημοσ.

άρα δεν υπάρχει λόγος να πάρει τον 300gb αν θέλει να κάνει raid...πεταμένα λεφτά...

άρα είτε παίρνεις άλλον ένα 150αρη είτε παίρνεις τον 300αρη και πουλάς τον 150αρη...

Δημοσ.

ρε thresh αν βαλλω αλλον ενα 150 raptor και κανω raid-0 τι διαφορα θα δω στην ταχυτητα????να δω αν αξιζει να το κανω ρε αδερφε....

Δημοσ.

Οχι φιλε μου δεν θα δεις μεγαλη διαφορα. Τωρα βεβαια αν βρεις τον ραπτορ τον 150 καμια 80αριαΕ μεταχ παρτον

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...