EKPTOTWS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Καλησπερα παιδια, Εχω ενα προβλημα με εναν σκληρο δισκο που πηρα (External). Ειναι το "SEAGATE ST305004FDD1E1-RK 500GB 3.5'' FREE AGENT DESKTOP USB 2.0 HDD" το οποιο προμηθευτικα απο τα e-shop (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301738). Το προβλημα μου ειναι οτι μολις το συνδεο μου freezαρει το my Computer ή δεν μου το εμφανιζει κλπ, και μονο εαν το αποσυνδεσω ξεκολλαει το pc. Τι μπορει να φταει? Μηπως το γεγονος οτι το συγκεκριμενο External συνδεεται αυτονομα στο ρευμα? (Γιατι ενα αλλο που εχω 80αρι δεν εχει πριζα για ρευμα και δουλευει μια χαρα στο pc). Ξερει κανεις τι γινεται και να με βοηθησει καπως? Ευχαριστω εκ των προτερων
GPOWERR Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Eπισης μιας και ανοιξες το θεμα εχω και εγω εναν seagate freeagent 250gb ο οποιος οταν θελω να τον αποσυνδεσω απο usb κανοντας ασφαλη καταργηση απο tray δεν αποσυνδεεται και κολλαει για λιγο το pc και μετα απο λιγο ξεκολλαει και μου βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει αυτη τη στιγμη παρολο που δεν χρησιμοποιειται.Κοιταξα και στο τask manager αλλα δεν τρεχει καποιο προγραμμα και ετσι αναγκαζομαι να τον βγαλω χωρις να τον καταργησω πρωτα.Γιατι αραγε?
we_will_rise Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δοκίμασε το να το βάλεις σε άλλη θύρα USB και αν το συνδέεις με FireWire δοκίμασε να το βάλεις με USB. Και να ξέρεις ότι αυτοί οι δίσκοι έχουν μέσα κάτι προγράμματα (για backup κι έτσι-άχρηστα κατά την γνώμη μου) τα οποία ίσως σου κωλάνε το σύστημα... Δοκίμασε να τον φορμάρεις ίσως από άλλο pc
EKPTOTWS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Φιλε μου ευχαριστω για την απαντηση. Καταρχην πραραθετω φωτος απο τις υποδοχες του Σκληρου Δισκου και του Καλωδιου που ειχε στην συσκευασια. Απο κει και περα, αλλαξα θυρα υποδοχης usb αλλα και παλι κολλησε. Δεν ειχε καλωδιο FireWire, οποτε δεν εχω κατι να αλλαξω εκει. Πως να προσπαθησω να το κανω format την στιγμη που στο My Computer δεν το εμφανιζει και αφου εχει κολλησει σαν παραθυρο και βγαλω το καλωδιο τοτε για μερικα κλασματα του δευτερολεπτου θα εμφανιστει Δισκος "Ε" και θα χαθει? Καμια βοηθεια παιδια παρακαλω.
Lucretius Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 To ίδιο ακριβώς μου έκανε με σκληρό δίσκο ο δικός μου υπολογιστής. Αποδείχτηκε οτι είχε σβηστεί το partition table. Μπόρεσα να τον δώ μόνο από Linux χωρίς όμως να μπορώ να γράψω. Η συμβουλή μου είναι να τον γυρίσεις στο e-shop αν είσαι μέσα στην εγγύηση για να σου δώσουν κανούριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.