Προς το περιεχόμενο

Corfu shop,εχει αγορασει κανεις?

Age4Greeks

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
χμ απο οτι καταλαβα διαβαζοντας αυτο το τοπικ ο τυπας δουλευει στο eshop η εχει καποιον γνωστο που δουλευει τα παιρνει με εκπτωση και αν υπαρχει ακυρωση η καθυστερηση τρωει πακετο και με τη σειρα του το ριχνει στους πελατες - θυματα.Προσωπικη μου αποψη

Οχι ρε παιδια, η μονη σχεση που εχει με το e-shop ειναι οτι

1.βρισκονται 10 μετρα μακρυα.

2.αγοραζει απο κει τα προιοντα μου μετα πουλα στον κοσμο.

• Απαντ. 246
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εγω αγορασα το καλοκαιρι ενα msi wind και ηρθε κανονικα και αμεσα.Το μονο αρνητικο ηταν οτι δεν ειχε αποδειξη μεσα στο δεμα αλλα δεν εγινε και τιποτα αν χρειαστω εγγυηση θα τους σπασω τα @@ να μου την στειλουν.

Φίλε θα έπρεπε να το είχες κυνηγήσει με το θέμα της απόδειξης. Το μαγαζί μπορεί να μην υπάρχει σε 1 μήνα! Μετά πως θα έχεις εγγύηση για τον υπολογιστή σου;

Δημοσ.

ΤΙ ΝΑ ΠΩ....ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΠΕΥΕΒΓΑΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!

ΤΗ ΜΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ...ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΟΥΝ.....

ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΡ@*)$Α ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΣΤΥΛΑΚΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΡΗΞΕΙ!ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΓΕ ΣΥΝΑΙΧΕΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΕΚΛΕΙΣΕ!!!

Δημοσ.

Το πλέον προφανές. Θα σήκωνα προϊόντα ίσης αξίας με τα χρήματα που κατέβαλλα, αν δεν είχε κάπου εκεί μέσα την τηλεόραση π.χ. που παρήγγειλα.

φέρει ευθύνη και το skroutz για την συγκεκριμένη κατάσταση, καθότι δεν ελέγχει την φερεγγυότητα των επιχειρήσεων με τις οποίες συνεργάζεται και με αυτό τον τρόπο θίγεται και η αξιοπιστία του.

Οπότε απλά θα έμπαινες φυλακή για κλοπή.

Μηπως θέλεις και το google να ελένχει την κάθε σελίδα που προβάλει;

Το Skroutz σου τις προβάλει αλλά την φερεγγυότητα πρέπει να την ελένξεις μόνος σου.

Πάντως όταν σε ένα τόσο καινούργιο και άγνωστο μαγαζί βλέπεις τόσο καλές τιμές και δέχεται μόνο κατάθεση στην τράπεζα δεν χρειάζεται να είσαι διάνοια για να καταλάβεις ότι κάτι δεν πάει καλά.

Δημοσ.

Και έλεγα ότι ήμουν ο μοναδικός που την πάτησε με αυτούς τους απατεώνες (Δημητρόπουλο & ΣΙΑ) του Corfu-Shop.

Παιδιά βάλτε με και μένα στη λίστα με τους φεσωμένους.

Τρίτη 8/9 καταθέτω στο όνομα αυτού του απατεώνα 369ευρώ για την αγορά ενός φθηνού laptop το οποίο ακόμη φαίνεται διαθέσιμο, και το οποίο ποτέ δεν μου έστειλλε ώς μη διαθέσιμο και ούτε τα χρήματα μου επέστρεψε μέχρι σήμερα Τετάρτη 1/10, 4 εβδομάδες μετά, έχοντας όλα τα συπτώματα απάτης που περιέγραψαν και οι φίλοι πιο πάνω.

Το λάθος μου ήταν, ότι και εγώ όπως και οι άλλοι παρασήρθηκα από την χαμηλή τιμή και δωρεάν μεταφορικά που είδα στο Skroutz.gr, ενώ θα έπρεπε να κάνω αυτό που έκανα σήμερα το βράδυ, να βάλλω το corfu-shop.gr στο google, όπως έκανα μέχρι πρότινος, και να βρω αυτό το forrum και έτσι να αποφύγω όλη αυτή την ψυχική ταλαιπωρία.

Τι θα κάνουμε, η λύση τα σπάμε όλα και αυτόν μαζί, του παιρνουμε πράγματα ίσης αξίας, αν και είναι οι δικαιότερες θα γυρίσουν boomerang σε μας.

Μυνήσεις, καταγγελίες τους έχω απειλήσει επανηλλημμένα με e-mail, fax, ακόμη και τηλεφωνικά, ότι θα τους στείλλω, αλλά απότι βλέπω δεν ιδρώνει το αυτί τους.

Τι πιστεύετε ότι θα γίνει στη συνέχεια, θα τα πάρουμε τα λεφτά μας ή όχι;

Πως πρέπει να κινηθούμε από εδώ και στο εξής;

Το ΙΝΚΑ, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μπορεί να τους πιέσει να επιστρέψουν τα χρήματα ή πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι τα χάσαμε και ότι πήραμε ένα ακριβό μάθημα; (Βλέπε φούσκες Χρηματιστήριου).

Δημοσ.

εγώ δεν μπορώ να καταλάβω....Ο φίλος διαβάζει αρνητικά σχόλια στο φόρουμ και λέει ας πάρω το ρίσκο, όταν μάλιστα φαίνεται οτι το ψάρι βρωμάει...Αντικαταβολή δεν γίνεται, οι τιμές ήταν ύποπτα χαμηλές αλλά θα ψωνίσουμε, και ας λένε οι άλλοι. Αν ο φίλος είχε λεφτά για χάσιμο και ήθελε να πάρει ρίσκο με το χιλιάρικό του τότε πήγαινε γυρεύοντας.....Το θέμα τώρα είναι τον μαζέψουνε τον τύπο, γιατί φαίνεται να έχει κλέψει αρκετό κόσμο, και οι άνθρωποι δεν τα μαζέυουν από το δρόμο τα λεφτά για να τα τρώει το κάθε λαμόγιο. Ελπίζω να τα πάρετε όλοι σας τα λεφτά σας πίσω, να μπουζουριάσουν τον τύπο και γιατί όχι, να του πέσει και το σαπούνι στη φυλακή. Καλό θα ήταν και στο e-shop να το σφύριζε κάποιος γιατί αντιγράφει τα κείμενά τους πέρα των υπόλοιπων καταγγελιών...

Δημοσ.

Παρεπιπτόντως πήγα να δω τη σελίδα τους και γράφει οτι δέχονται αντικαταβολή με 5ε επιβάρυνση. Είναι καινούρια προσθήκη αυτή;

Δημοσ.
Παρεπιπτόντως πήγα να δω τη σελίδα τους και γράφει οτι δέχονται αντικαταβολή με 5ε επιβάρυνση. Είναι καινούρια προσθήκη αυτή;

Ναι. Όταν έκανα την αγορά δεν υπήρχε αυτή η επιλογή :shock::devil::cry::X

Δημοσ.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΡΝΑ ΚΑΘΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ(ΤΟΥΣ ΕΣΠΑΣΑ ΤΑ ΝΕΒΡΑ)!

ΚΑΠΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΥΤΗ Η Κ@#$!)%Α ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΜΟΥ!

ΕΝΩΕΙΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΞΕΦΟΡΤΟΘΟΥΝ!

ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ!

ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΑΠ'ΕΞΩ....ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ!!:confused:

ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ SITE ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ!ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΝΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΩ.....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ E-SHOP!!!!!!!!:mad:

Δημοσ.
Οπότε απλά θα έμπαινες φυλακή για κλοπή.

Λες να μας έβαζαν στο ίδιο κελί με τον εν λόγω τύπο? :devil:

Μηπως θέλεις και το google να ελένχει την κάθε σελίδα που προβάλει;

Τι δουλειά έχει το google με το skroutz? Φαντάζομαι ότι ξέρεις πόσο διαφορετική είναι μια μηχανή αναζήτησης και πόσο ένα site που λειτουργεί ως μεσάζοντας. Αν όχι, πες μου, να σε ενημερώσω.

Το Skroutz σου τις προβάλει αλλά την φερεγγυότητα πρέπει να την ελένξεις μόνος σου.

Δηλαδή αν έστω εγώ πατήσω ένα banner του insomnia που με βγάζει σε ένα κινέζικο site με προσφορές, το insomnia, δεν θα πρέπει, προτού διαφημίσει το εν λόγω site, να έχει ελέγξει τη φερεγγυότητά του? Ωραία τα λες.

Και πώς μπορείς να ελέγξχεις την φερεγγυότητα ενός e-shop καλέ μου φίλε? Να το ψυλλιαστείς? Αυτό είναι απτή απόδειξη ότι ο τύπος είναι αφερέγγυος?

Δημοσ.

Τι δουλειά έχει το google με το skroutz? Φαντάζομαι ότι ξέρεις πόσο διαφορετική είναι μια μηχανή αναζήτησης και πόσο ένα site που λειτουργεί ως μεσάζοντας. Αν όχι, πες μου, να σε ενημερώσω.

Το Skroutz παίρνει ποσοστό από κάθε αγορά που γίνεται;

Αν όχι πώς είναι μεσάζοντας;

Δημοσ.
Το Skroutz παίρνει ποσοστό από κάθε αγορά που γίνεται;

Αν όχι πώς είναι μεσάζοντας;

Το skroutz είναι επιχείρηση η οποία συμπεριλαμβάνει ένα e-shop στις αναζητήσεις της, αφού πρώτα καταβληθεί ένα ποσό συνδρομής (άγνωστο σ' εμένα) από το ενδιαφερόμενο e-shop.

Αυτό το καθιστά μεσάζοντα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...