Προς το περιεχόμενο

Corfu shop,εχει αγορασει κανεις?

Age4Greeks

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδιά βρήκα τι έπρεπε να είχα κάνει εξ' αρχής! Τα λεφτά θα τα πάρω σύντομα με το παραπάνω!

Τι έπρεπε να είχες κάνει;

• Απαντ. 246
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδιά βρήκα τι έπρεπε να είχα κάνει εξ' αρχής! Τα λεφτά θα τα πάρω σύντομα με το παραπάνω!

Πες το και σε μας γιατί έχω τα ίδια προβλήματα με αυτόν. Σκέφτομαι να αρχίσω με καταγγελίες και μηνύσεις.

Δημοσ.
Η πιο σημαντική ερώτηση είναι ποιός είναι και τι κάνει. Τι ακριβώς έχει συμβεί με εσένα fournos;

Ακριβώς τα ίδια με ότι έχει συμβεί με τους περισσότερους (όπως διάβασα και σε άλλα forum). Εν συντομία, παρήγγειλα την LG 32lg3000 (TV) αρχές Σεπτεμβρίου (SKROUTZ IT) με ένδειξη - σε διαθεσιμότητα - και από εκεί και μετά αρχίσανε τα όργανα. Δεν την παραλάβαμε ακόμη, υπήρξε κάποιο πρόβλημα με τον εισαγωγέα, δεν χρειάζεται να μας παίρνετε συνεχώς τηλ. Τότε ζήτησα να επιστραφούν τα χρήματα και άρχισε ο δεύτερος γύρος επεξεργασίας (δούλεμα). Έδωσα τα στοιχεία σας στον Δημητρακόπουλο, τα έδωσα στο λογιστήριο κλπ και όταν ζήτησα το τηλέφωνο του λογιστηρίου μου έδωσε αυτό του fax που βρίσκετε στον ίδιο χώρο, ενώ όταν ζήτησα του Δημητρακοπούλου το κινητό, μου έδωσε κάποιο που ήταν πάντα κλειστό. Να πω επίσης ότι δεν μπορώ να κάνω login στο site τους, δεν με αναγνωρίζει. Αυτα και πολλες ακομα λεπτομερειες.

ΥΓ nucleuspower μην τρελαίνεσαι με το πρώτο μου post και την νέα εγγραφή, από 'δω μεριά είμαι και εγώ και όχι απέναντι. :-)

Δημοσ.
Ακριβώς τα ίδια με ότι έχει συμβεί με τους περισσότερους (όπως διάβασα και σε άλλα forum). Εν συντομία, παρήγγειλα την LG 32lg3000 (TV) αρχές Σεπτεμβρίου (SKROUTZ IT) με ένδειξη - σε διαθεσιμότητα - και από εκεί και μετά αρχίσανε τα όργανα. Δεν την παραλάβαμε ακόμη, υπήρξε κάποιο πρόβλημα με τον εισαγωγέα, δεν χρειάζεται να μας παίρνετε συνεχώς τηλ. Τότε ζήτησα να επιστραφούν τα χρήματα και άρχισε ο δεύτερος γύρος επεξεργασίας (δούλεμα). Έδωσα τα στοιχεία σας στον Δημητρακόπουλο, τα έδωσα στο λογιστήριο κλπ και όταν ζήτησα το τηλέφωνο του λογιστηρίου μου έδωσε αυτό του fax που βρίσκετε στον ίδιο χώρο, ενώ όταν ζήτησα του Δημητρακοπούλου το κινητό, μου έδωσε κάποιο που ήταν πάντα κλειστό. Να πω επίσης ότι δεν μπορώ να κάνω login στο site τους, δεν με αναγνωρίζει. Αυτα και πολλες ακομα λεπτομερειες.

ΥΓ nucleuspower μην τρελαίνεσαι με το πρώτο μου post και την νέα εγγραφή, από 'δω μεριά είμαι και εγώ και όχι απέναντι. :-)

Φίλε βλέπω έχεις μπλέξει κι εσύ με τον απατεώνα! Σου προτείνω να αρχήσεις με καταγγελίες και αν δεν καταφέρεις κάτι εγώ είμαι εδώ...

Δημοσ.

καλημερα,

Ψάχνοντας στο internet βρήκα αυτό το forum. Κι εγώ είχα αγοράσει πριν ενα μηνα μια τηλεόραση που ήταν σε stock και εννοείται η τηλεόραση ποτέ δεν ήρθε και όταν απαίτησα τα χρήματα μου πίσω μου λέγανε και κάνανε ακριβώς τα ίδια με τον παραπάνω φίλο. Ακόμη δεν έχω παρει τίποτα.Είναι σίγουρο πως ο ανθρωπος είναι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. Εσείς τι κάνατε? εγώ πάντως δεν το αφήνω είδη ξεκίνησα διαδικασίες κι το πάω μέσω δικηγόρου.

Δημοσ.

...και εγω αγόρασα 2 MSI WIND U100 και ενω έκανα ακύρωση της παραγγελιας απο 19-9-2008 λεγοντάς μου οτι απο μέρα σε μέρα θα επιστραφούν τα χρήματά μου μέχρι τώρα δεν έχει γίνει τίποτα!Σήμερα τους έκανα καταγγελία στο Υπουργείο Ανάπτυξης και μια τεράστια φασαρία και ενώ με διαβεβαίωσαν οτι θα βάλουν σήμερα τα χρήματα μου πήγα στην τράπεζα και δεν έχουν κάνει τίποτα!

Εγώ θα πρότεινα να μαζευτούμε και να τον πλακώσουμε στις μυνήσεις!Υπάρει εδώ κανένας δικηγόρος να μας συμβουλέψει πως να κινηθούμε?

Δημοσ.

βρισκουν κ τα κανουν...

κ ακομη πιο τραγικο να την πατανε ατομα που μπαινουν σε φορουμ κ στο ιντερνετ καθε μερα...

βλεπετε οτι διαφημιζει πιστωτικες,paypal,αντικαταβολες αλλα δεν δεχονται τιποτα απ ολα αυτα κ σεις παραγγελνετε?

ειναι σαν τα κινεζικα μουφα σιτε που διαφημιζουν οτι δεχονται τα παντα αλλα σε επικοινωνια(μεσω msn:P) σου λενε μονο western union.που σημαινει δεν θα παρεις ποτε τα λεφτα πισω.

δεν πηγαινετε απο κει?(κανα 100ε θα ναι τα εξοδα για να πατε με αυτοκ)κ αφου θα τα χετε παρει που φαγατε κανα 8ωρο στον δρομο,θα σας ειναι πιο ευκολο να τους κανετε τοπι..(προσοχη στις καμερες:P).παρτε τεσκουρι ή ροπαλο αναλογα με την ζημια που θελετε να κανετε:P

αναλαμβανονται κ διεκπεραιωσεις :P

Δημοσ.

εγω αγορασα το καλοκαιρι ενα msi wind και ηρθε κανονικα και αμεσα.Το μονο αρνητικο ηταν οτι δεν ειχε αποδειξη μεσα στο δεμα αλλα δεν εγινε και τιποτα αν χρειαστω εγγυηση θα τους σπασω τα @@ να μου την στειλουν.

Δημοσ.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ(ΚΑΙ ΚΑΛΑ)ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΟ!:lol:

ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΩ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΜΟΝΟ!Η ΚΟΠΕΛΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!:rolleyes:

ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ FAX!:-(

Δημοσ.

χμ απο οτι καταλαβα διαβαζοντας αυτο το τοπικ ο τυπας δουλευει στο eshop η εχει καποιον γνωστο που δουλευει τα παιρνει με εκπτωση και αν υπαρχει ακυρωση η καθυστερηση τρωει πακετο και με τη σειρα του το ριχνει στους πελατες - θυματα.Προσωπικη μου αποψη

Δημοσ.

Παίδες, όσο κι αν σας ακουστεί υπερβολικό, εγώ αν είχα προκαταβάλει 600? π.χ. και δεν τα είχα πάρει πίσω μετά από μία εβδομάδα, θα είχα φύγει ήδη για Κέρκυρα. Δεν κάνω πλάκα. Θα μπούκαρα μέσα στο μαγαζί και ποιός ο λόγος να τον σακατέψω τον άλλο στο ξύλο? Ίσα ίσα θα φάω και μια μύνηση και θα σκάσω τα δεκαπλάσια από αυτά που έδωσα.

Το πλέον προφανές. Θα σήκωνα προϊόντα ίσης αξίας με τα χρήματα που κατέβαλλα, αν δεν είχε κάπου εκεί μέσα την τηλεόραση π.χ. που παρήγγειλα.

Πάντως, το συγκεκριμένο μαγαζάκι έγινε γνωστό μέσω του skroutz.gr και φέρει ευθύνη και το skroutz για την συγκεκριμένη κατάσταση, καθότι δεν ελέγχει την φερεγγυότητα των επιχειρήσεων με τις οποίες συνεργάζεται και με αυτό τον τρόπο θίγεται και η αξιοπιστία του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...