kirimis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Νομιζω πως αυτο το μαγαζι μπορειτε πλεον να το αναφερετε στην Διωξη Ηλεκτρονικου Εγκληματος στην Ασφαλεια... νομιζω πως θα ασχολουνταν με αυτο ανετα... δεν χανετε τιποτα!
marg1979 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Νομιζω πως αυτο το μαγαζι μπορειτε πλεον να το αναφερετε στην Διωξη Ηλεκτρονικου Εγκληματος στην Ασφαλεια... νομιζω πως θα ασχολουνταν με αυτο ανετα... δεν χανετε τιποτα! Εμένα μου έκανε και καλά έμβασμα αλλά δεν έχει περαστεί τίποτα στον λογαριασμό μου, προφανώς γιατι ο δικός του δεν έχει cent!Το περίμενα ούτως ή άλλως ότι θα κατέφευγε στην δικαιολογία του εμβάσματος e-banking για να κερδίσει χρόνο.Λες και οι τράπεζες δεν είναι 2-3 δρόμοι παραπάνω....! Για το τι μπορείς να κάνεις, ξέρω ακριβώς και γνωρίζω πολύ περισσότερα από αυτά που αναφέρεις παραπάνω...Χωρίς να αναλώσω τον χρόνο μου στα τηλέφωνα...Θα προχωρήσω στα περαιτέρω μάλλον γιατί δεν βλέπω φως.
nucleuspower Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Εμένα μου έκανε και καλά έμβασμα αλλά δεν έχει περαστεί τίποτα στον λογαριασμό μου, προφανώς γιατι ο δικός του δεν έχει cent!Το περίμενα ούτως ή άλλως ότι θα κατέφευγε στην δικαιολογία του εμβάσματος e-banking για να κερδίσει χρόνο.Λες και οι τράπεζες δεν είναι 2-3 δρόμοι παραπάνω....!Για το τι μπορείς να κάνεις, ξέρω ακριβώς και γνωρίζω πολύ περισσότερα από αυτά που αναφέρεις παραπάνω...Χωρίς να αναλώσω τον χρόνο μου στα τηλέφωνα...Θα προχωρήσω στα περαιτέρω μάλλον γιατί δεν βλέπω φως. Κι εγώ μαζί σου Marg! Ήδη έκανα κάποιες κινήσεις και από Δευτέρα θα προχωρήσω περισσότερο αν δεν δω τα χρήματα...
nucleuspower Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Και σήμερα το πρωί είναι πάλι εξαφανισμένος... Καλοστημένη παγίδα!
user12 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δηλαδη να μην βριζω το e-shop που εχουν χαλια suport υπαρχουν και χειροτερα. Παιδια καλο κουραγιο ελπιζω να σας επιστραφουν τα λεφτα σας
4saken Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Ντρεπομαι που μια τετοια προσπαθεια δυσφημει την Κερκυρα εστω και με την επωνυμια. Δυο δεδομενα 100% ακριβη: Ο τυπος αγοραζει απο το e-shop (εχω δει το ξενο ονομα στα κουτια του e-shop που ειχα παει να παρω την παραγγελια μου). Το e-shop βρισκεται 15 μετρα μακρυα.Ισως και 10 τωρα που το σκεφτομαι.
arxaggelos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν αμφισβητώ αυτό που λες αλλά πως γίνεται τότε να πουλάει φθηνότερα από το e-shop αν αγοράζει από εκεί? Δεν νομίζω ότι το e-shop πουλάει χονδρική.
4saken Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Τι να σου πω...Παντως ειχα δει τουλαχιστον 10 δεματα με αυτο το ονομα... Κριμα παντως γιατι θα αξιζε στηριξη μια τετοια τοπικη προσπαθεια...
nucleuspower Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Έκανα ήδη 3 καταγγελίες, ετοιμάζω την 4η για αύριο, ίσως και 5η. Επίσης δικηγόρο και όπου φτάσει! Ο τύπος κρύβεται! Από αυτά που πέρασα, τουλάχιστον να τα δουν όλοι και να μην ψωνίσει κανείς από αυτό το κωλομάγαζο!
johnykim Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Τελικά δεν άξιζε το ρίσκο που πήρες...
nucleuspower Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Η αλήθεια είναι ότι δε φανταζόμουν ότι θα έμπλεκα με τόσο μεγάλους απατεώνες! Όσο πειστικοί κι αν φαίνονταν στην αρχή, τόσο αποδεικνύεται ότι είναι απλά καλοί στην κομπίνα! Πουλάνε φούμαρα!!! -----Προστέθηκε 23/9/2008 στις 03 : 46 : 42----- Βρήκα το κινητό του τύπου και πολλά άλλα στοιχεία και τον πήρα τηλέφωνο. Μου είπε για άλλη μια φορά ότι θα βάλει τα χρήματα αλλά δεν έχω δει ακόμη τίποτα! Φαίνεται δεν τον φτάνουν 3 καταγγελίες. Γι' αυτό και εγώ έκανα άλλη μία στη γενική γραμματεία καταναλωτή και αν δε δω τα χρήματά μου μέχρι αύριο του ετοιμάζω γερό πακετάκι... Ήδη από το υπουργείο ανάπτυξης μου είπαν ότι θα έχει κυρώσεις! Αν ήταν εντάξει στις υποχρεώσεις τους και μου επέστρεφαν τα χρήματα εγκαίρως δε θα είχαμε φτάσει ως εδώ (και που είσαι ακόμα). Τους αξίζει πάντως, γιατί δεν πρέπει να εκμεταλλεύονται και να εξαπατούν τον κόσμο για δικό τους κέρδος! -----Προστέθηκε 23/9/2008 στις 11 : 09 : 43----- Όπως πολύ καλά θα μαντέψατε, παρόλες τις υποσχέσεις τους, λεφτά δεν έχω δει ακόμη! Κάτι μου λέει όμως ότι δε θα αργήσει πολύ...
paranoid_gr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Καλα θα κανεις αφου ο τυπος σου εφαγε τα λεφτα
nucleuspower Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά βρήκα τι έπρεπε να είχα κάνει εξ' αρχής! Τα λεφτά θα τα πάρω σύντομα με το παραπάνω!
pantelis1976 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά τους πέταξαν όντως από το Skroutz μίλησα με τον υπευθυνο εκεί Κ .ΑΥΓΟΥΣΤΙΔΗ και μου είπε ότι είχαν μεγάλα παράπονα απο πελάτες και ότι τους εχούν στείλει εξώδικα κλπ ΜΑΚΡΙΑ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.