Προς το περιεχόμενο

Corfu shop,εχει αγορασει κανεις?

Age4Greeks

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Από τη μεσημέρι δεν έχω καταφέρει να επικοινωνήσω μαζί τους στο τηλέφωνο. Παίρνω επαννηλημένα! Τους έστειλα fax ότι αν δεν μου στείλουν αποδεικτικό με το έμβασμα θα προχωρήσω νομικά. Τώρα μου είπαν ότι το λογιστήριο έχει κλείσει και δε μπορούν να με εξυπηρετήσουν, αλλά να μην ανησυχώ...

Θα προχωρήσω σε καταγγελία σήμερα.

Έκανες καταγγελία;Τι σου είπαν;

• Απαντ. 246
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@nucleuspower: εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αφού είχες διαβάσει και στο adsl.gr τι παίζει πάνω κάτω με αυτό το μαγαζί γιατί τελικά πηρες το ρίσκο να διακινδινευσεις τα λεφτά σου αγοράζοντας κάτι.αφού είχες καταλάβει/σκεφτεί οτι κάτι βρωμαει.πάντως καλά κάνεις και πιέζεις να σου δώσουν τα λεφτά σου πίσω και τους πρήζεις συνέχεια γιατί φοβέρα θέλουνε.αντε καλα ξεμπερδέματα σου εύχομαι.

Δημοσ.

Εμένα τελοσπάντων μου είπαν μεταξύ πολλών ασαφειών ότι αύριο το πρωί θα μου κάνουν την κατάθεση.

Εάν όντως γινει αυτό μέχρι τις 9 που έχουμε πει και δεν μου αρχισουν και το παραμύθι με τα εμβάσματα, θα σας ενημερώσω και θα τα πάρω όλα πίσω αυτά που είπα.

Το θεωρώ όμως απίθανο να γίνει κάτι τετοιο. Εχω λάβει μέτρα και αναμένω.

Δημοσ.
Εμένα τελοσπάντων μου είπαν μεταξύ πολλών ασαφειών ότι αύριο το πρωί θα μου κάνουν την κατάθεση.

Εάν όντως γινει αυτό μέχρι τις 9 που έχουμε πει και δεν μου αρχισουν και το παραμύθι με τα εμβάσματα, θα σας ενημερώσω και θα τα πάρω όλα πίσω αυτά που είπα.

Το θεωρώ όμως απίθανο να γίνει κάτι τετοιο. Εχω λάβει μέτρα και αναμένω.

Δεν την είχα πατήσει ποτέ και έλεγα ότι δε θα συμβεί σε εμένα... Ήταν και μεγάλη η διαφορά τιμής (η παγίδα).

Το πάθημα μάθημα:cry:

Τους πήρα τηλέφωνο και βρήκα την κοπέλα στις παραγγελίες. Μου λέει ότι το λογιστήριο έχει κλείσει και ανοίγει πάλι αύριο στις 10. Οπότε το fax που τους έστειλα δεν το έχουν δει καν...

Πάντως παιδιά σαν παθόντας σας λεω μακριά!!!

Τηλεφώνησα και στη eurobank στην οποία έκαναν το έμβασμα όπως λένε και μου είπαν ότι χρειάζονται το πολύ 4 εργάσιμες για να πάρω τα χρήματα στην τράπεζά μου. Συνήθως θέλει 3-4 μέρες. Οπότε υπάρχει και μια μικρή περίπτωση να τα έχουν βάλει αλλά ποιός μου το λέει εμένα; :fear:

Δημοσ.
Κοίτα που φτάσαμε...Να είναι πιο ασφαλής μια αγορά απο το εξωτερικό παρά απο το εσωτερικό...

Το μονο σιγουρο αφου ολα τα λαμογια ειδαν φως και μπηκαν!!

paypal is your friend....ποτε μα ποτε δεν εχει υπαρξει προβλημα!!Ουτε πιστευω!!

Δημοσ.

Σήμερα μου είπαν ότι τα χρήματα θα μπουν αύριο το πρωι. Θα σας ενημερώσω, και αν είναι θα ανακαλέσω. Ακόμα και τώρα είμαι πολύ επιφυλακτική, εχουν δει πολλά τα μάτια μου και τα περιμένω όλα! Εννοειται προετοιμασμένη!

Δημοσ.

Εμένα μου είπαν σήμερα ότι το έμβασμα που έκαναν την Τρίτη (ενώ μου είχαν πει ότι το είχαν κάνει απο Δευτέρα) ακυρώθηκε, χωρίς να ξέρουν το λόγο!!! Με τα πολλά τους έδωσα έναν άλλο λογαριασμό σε μια από τις τράπεζες που υποστηρίζουν για να μου βάλουν τα χρήματα σήμερα, επειδή τις Παρασκευές "δεν κάνουν πληρωμές". Μέχρι τώρα δε φαίνεται τίποτα στο λογαριασμό μου. Θα δούμε το πρωί...

Δημοσ.
Εμένα μου είπαν σήμερα ότι το έμβασμα που έκαναν την Τρίτη (ενώ μου είχαν πει ότι το είχαν κάνει απο Δευτέρα) ακυρώθηκε, χωρίς να ξέρουν το λόγο!!! Με τα πολλά τους έδωσα έναν άλλο λογαριασμό σε μια από τις τράπεζες που υποστηρίζουν για να μου βάλουν τα χρήματα σήμερα, επειδή τις Παρασκευές "δεν κάνουν πληρωμές". Μέχρι τώρα δε φαίνεται τίποτα στο λογαριασμό μου. Θα δούμε το πρωί...

Καλά κι εγώ σήμερα δεν είδα τίποτα να μπαίνει στον λογαριασμό μου!Ενημερωτικα....

Δημοσ.

Παιδιά τελικά οι άνθρωποι είναι μεγάλοι απατεώνες! Ο τύπος υποσχέθηκε ότι θα έβαζε τα χρήματα και ενώ δεν έχει βάλει τίποτα είναι άφαντος!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...