marg1979 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Ούτε να το σκεφτείς...Κάτι μου λέει ότι θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα...
arxaggelos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Από τη μια σκεφτόμουν μήπως μαζεύτηκαν όλοι όσοι έχουν έστω και το παραμικρό παράπονο από το μαγαζία αυτό, και έτσι δίνεται κακή εντύπωση αλλά άδικα, αλλά από την άλλη σίγουρα δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά, οπότε μάλλον δεν αξίζει το ρίσκο...
pantnick Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Κοίτα που φτάσαμε...Να είναι πιο ασφαλής μια αγορά απο το εξωτερικό παρά απο το εσωτερικό...
marg1979 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει το ρίσκο και η κοροιδία πάνω από όλα.
nucleuspower Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ δεν είχα φανταστεί ότι θα ήταν τόσο μεγάλη απάτη! Που να 'ξερα... Ακόμη δε μου έχουν στείλει αποδεικτικό για το έμβασμα που λένε ότι έκαναν και δε σηκώνουν πάλι το τηλέφωνο! Αν δεν λάβω το αποδεικτικό σήμερα θα τους καταγγείλω στο ΙΝΚΑ για αρχή!
arxaggelos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Στην ελλάδα είμαστε μαθημένοι όλοι (ιδιωτικοί και δημόσιοι) να εξυπηρετούμε τον άλλον μόνο αν δούμε ότι κρατάει ένα μπιτόνι βενζίνη και έναν zippo, και αυτό ισχύει εδώ και δεκαετίες...και το τραγικό είναι ότι αυτό που θα έπρεπε να είναι δεδομένο (στοιχειώδης εξυπηρέτηση) εδώ έφτασε να αποτελεί ευχάριστη έκπληξη! τί θα πει ρε καραγκιόζη δεν σηκώνεις το τηλέφωνο? σε όποιον δεν αρέσει η δουλειά του και ταλαιπωρεί τους πελάτες του ας το κλείσει το μαγαζί του!
marg1979 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Ωχ...τέτοια λέγε μου!Μαζί σου και εγώ ως παθούσα
marg1979 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ δεν είχα φανταστεί ότι θα ήταν τόσο μεγάλη απάτη! Που να 'ξερα...Ακόμη δε μου έχουν στείλει αποδεικτικό για το έμβασμα που λένε ότι έκαναν και δε σηκώνουν πάλι το τηλέφωνο! Αν δεν λάβω το αποδεικτικό σήμερα θα τους καταγγείλω στο ΙΝΚΑ για αρχή! Εγώ σκέφτομαι επίσης εφορία, δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, μήνυση και βλέπουμε! Αν έχει κανείς και καμιά καλύτερη ιδέα, να μας την πει
pantnick Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ σκέφτομαι επίσης εφορία, δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, μήνυση και βλέπουμε!Αν έχει κανείς και καμιά καλύτερη ιδέα, να μας την πει Εγώ λέω να τους στείλουμε ένα link με το τόπικ αυτό να ξέρουν τι εικόνα έχουν προς τα έξω... edit: Αυτό τώρα το είδα...Τόσο αντιγραφή eshop πια.... FranchiseCorfu-Shop.gr Points Το CORFU-SHOP επεκτείνετε σε όλη την Ελλάδα και αναζητά συνεργάτες που επιθυμούν να ανοίξουν την δική τους επιχείρηση στην περιοχή τους. Με την υποστήριξη μας και την τεχνογνωσία μας έχετε εξασφαλισμένη επιτυχία και σίγουρο εισόδημα. Εμείς γνωρίζουμε τις δυνατότητες καθε περιοχής της Ελλάδος αφου στέλνουμε καθημερινά παραγγελίες σε όλες σχεδόν τις πόλεις και τα νησία και μπορούμε να εγγυηθούμε την επιτυχία της επιχειρησης σας. Εκδηλώστε τώρα ενδιαφέρον και θα σας ενημερώσουμε για τις προυποθέσεις και τις δυνατότητες της περιοχής σας. Τα νησία είναι στα ποντιακά τα νησιά για όσους δεν γνωρίζουν την ποντιακή...
Erwdios Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ λέω να τους στείλουμε ένα link με το τόπικ αυτό να ξέρουν τι εικόνα έχουν προς τα έξω... Εσύ πιστεύεις ότι δεν ξέρουν τι εικόνα έχουν πρός τα έξω? Για δές εδώ
marg1979 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ λέω να μου κάνουν την κατάθεση με το καλό...πριν λάβω τα μέτρα μου.
pantnick Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Άρα ξέρει την εικόνα του και για να μην την αλλάζει του αρέσει... Αν δεν τον βρίσκετε στο τηλ. πάρτε στο eshop Κέρκυρας και πες να του δώσει το φορητό...Αν είναι δυνατόν να θέλει να κάνει και corfu shop points...
nucleuspower Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Εδώ και 2 ώρες το τηλέφωνο είναι κατηλλημένο! Σκέφτηκα και το υπουργείο εμπορίου.
nucleuspower Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Από τη μεσημέρι δεν έχω καταφέρει να επικοινωνήσω μαζί τους στο τηλέφωνο. Παίρνω επαννηλημένα! Τους έστειλα fax ότι αν δεν μου στείλουν αποδεικτικό με το έμβασμα θα προχωρήσω νομικά. Τώρα μου είπαν ότι το λογιστήριο έχει κλείσει και δε μπορούν να με εξυπηρετήσουν, αλλά να μην ανησυχώ... Θα προχωρήσω σε καταγγελία σήμερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.