Προς το περιεχόμενο

Corfu shop,εχει αγορασει κανεις?

Age4Greeks

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 246
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η οικονομική διαφορά σε μια τηλεόραση που θέλω να αγοράσω είναι 300 ευρώ από το αμέσως επόμενο κατάστημα. Είναι μεγάλο το κίνητρο...

Δημοσ.

Τοτε φιλε μου πιστευω να εχεις κανενα φιλ,συγγενη ή οτιδηποτε που να μενει στην κερκυρα.Απλα μετα θα πρεπει να πληρωσεις τα εξοδα αποστολης του φιλου σου ;-)

Δημοσ.

Πρόσφατα αγόρασα ενα φθηνό laptop για φίλο. Άργησε λίγο γιατι είχε γίνει ενα μπέρδεμα όπως μου είπε με τον προμηθευτή του αλλα ήρθε με έξοδα δικά του και ΙΝΤΕΡΑΤΤΙΚΑ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά πήρα το ρίσκο και παρήγγειλα από το corfu-shop. Έβαλα την παραγγελία την Πέμπτη αλλά ακόμη δεν έχω παραλάβει τίποτα! Μου είπαν ότι τους καθυστερεί ο προμηθευτής αλλά μάλλον το λένε σε όλους αυτό το παραμύθι... Για να δουμε... Ελπίζω να μη χρειαστεί να φτάσουμε σε ακραίες καταστάσεις!

Δημοσ.
Οι τιμές σε κάποια προϊόντα είναι πάρα πολύ καλές. Είναι κίνητρο αλλά δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ να ρισκάρω τα χρήματά μου. Αν έμενα στην Κέρκυρα ΟΚ αλλά να στείλω όλα τα χρήματα σε λογαριασμό, μου κινεί υποψίες... Τουλάχιστον ας έκαναν αντικαταβολή!

και γω για τον ιδιο λογο δεν αγορασα απο εκει μια τηλεοραση 1000 ευρω.. τοσο δυσκολο ειναι να κανει αντικαταβολη?

Δημοσ.

Άστα φίλε. Μου είπαν σήμερα ότι ακόμη δεν έχουν παραλάβει από τον προμηθευτή τους (Φουρλής) αλλά πρέπει σε 2-3 μέρες να την έχω. Δε νομίζω ότι μπορώ να τους εμπιστευτώ άλλο. Θα ζητήσω τα λεφτά μου πίσω!

Δημοσ.

Εχω παραγειλει εως τωρα 2 φορες τα οποια ηρθαν αλλα με μεγαλη καθυστερηση (15 μερες) και απο οτι μου ειπε ηταν λογω διακοπων καλοκαιριου

Το κουτι της συσκευασίας ηταν του e-shop !!!!

Δημοσ.
Εχω παραγειλει εως τωρα 2 φορες τα οποια ηρθαν αλλα με μεγαλη καθυστερηση (15 μερες) και απο οτι μου ειπε ηταν λογω διακοπων καλοκαιριου

Το κουτι της συσκευασίας ηταν του e-shop !!!!

Σοβαρα????κουτι συσκευασίας του e-shop????ελεος δηλαδη.τι κανουν??αγοαραζουν απο το e-shop και μετα το μεταπουλανε??δεν ξερω τι να πω δλδ.

παντωσ φιλε μου εσυ που εκανεσ την παραγγελια καλητυχη διότι θα την χρειαστης και υπομονη απο οτι καταλαβα απο τα λεγομενα των παιδιων εδω μεσα.

παντως αμα δεν εχεις προβλημα κανε ενα ποστ εδω να μας πεις και εμας...

Δημοσ.

Αύριο θα τους πάρω πάλι τηλέφωνο να δω τι γίνεται αλλά κάτι μου λέει ότι θα μου αρχίσουν πάλι το ίδιο παραμύθι... 2-3 μέρες ακόμη!

Γράφουν κιόλας "Συγκρίνετέ μας με όλα τα μεγάλα e-shops της Ελλάδας και δοκιμάστε την ταχύτητα και αξιοπιστία μας." :shock:

Κάπου έγραφαν όταν έκανα την παραγγελία ότι επιστρέφουν 0.5% της αξίας για κάθε ημέρα πέρα των 3 εργάσιμων που καθυστερούν, αλλά τώρα δεν το βλέπω στο site. :rolleyes:

Δημοσ.

Μήπως να μην ψώνιζες από εκεί? Αν είχες διαβάσει το σχετικό thread στο adslgr.com θα καταλάβαινες με τι έχεις να κάνεις.

Αφού λοιπόν το κίνητρο των 300? είναι ισχυρό, κάτσε και περίμενε μέχρι να σου φέρουν την τηλεόραση. Αν στην φέρουν βέβαια...

Δημοσ.

παρε τηλ την φουρλης,και ρωτα εκει διαφορες πληροφοριες για τον κυριο που εχει το καταστημα.ζητα να μιλησεις με καποιον πιο υπευθυνο,κι οχι με την τηλεφωνητρια

Δημοσ.

Ναι αυτο που λεει ο poscaman ειναι πολυ σωστο.Παρε την φουρλης και αυτοι θα σου πουν αν εχεις κανει βλακεια που εκανες παραγγελια απο το εν λογω μαγαζι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...