Προς το περιεχόμενο

Corfu shop,εχει αγορασει κανεις?

Age4Greeks

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
[...] εχω αλλο προβλιμα εφτιαξα υπολογιστη με μητρικη την asus P5Q-E και επεξεργαστη τον intel core 2 duo E8400 αλλα δεν δουλευει σωστα.. στο cpuz το core speed ειναι 2003,9 και το multiplier ειναι x6.. δεν ανεβαζει ταχυτητα.. τοσο πρεπει να δουλευει ακομα και οταν ζοριζεται η πρεπει να κανω κατι??

Εδώ που το γραψες δεν ξέρω αν θα το δει κανείς.

Κανονικά όταν στρεσάρεται θα πρέπει να ανεβαίνει ο πολλαπλασιαστής σε 9x. Υπάρχουν ρυθμίσεις στο BIOS (C1E,EIST,Speedstep) που τον ρίχνουν για εξοικονόμιση ενέργειας και μείωση της θερμοκρασίας.

• Απαντ. 246
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δυστιχως παιδια και εγω το ιδιο προβλιμα με εσας οτι αυτος ο τυποσ μου εφαγε λευτα.. τωρα θα ακωλουθισω αυτα που κανατε και εσεις.. ευτυχως εμενα δεν ηταν τοσο μεγαλη η παραγγελεια μου..

στο μεταξυ εχω αλλο προβλιμα εφτιαξα υπολογιστη με μητρικη την asus P5Q-E και επεξεργαστη τον intel core 2 duo E8400 αλλα δεν δουλευει σωστα.. στο cpuz το core speed ειναι 2003,9 και το multiplier ειναι x6.. δεν ανεβαζει ταχυτητα.. τοσο πρεπει να δουλευει ακομα και οταν ζοριζεται η πρεπει να κανω κατι??

Δες στο bios, πρέπει να υπάρχει ενεργοποιημένη επιλογή για να καταναλώνει λιγότερη ενέργεια σε idle.Οταν το pc χρειάζεται υπολογιστική δύναμη, θα το προσαρμόζει αυτόματα. Δες το λίγο στο site της asus

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευτυχώς το tzampaman.gr τον αφαίρεσε από τη λίστα του. Ελπίζω να μην υπάρξουν άλλα θύματα!

Όσο για τα χρήματά μου δε θα σταματήσω αν δεν τα πάρω πίσω...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
http://www.corfu-shop.gr/pages.php?pageid=4

kanei & franchise το μαγαζακι!

καμια πονηρια να τα γραψει σε κανεναν αλον ψάχνει να του τα ριξει αυτου χαχα

Μου αρέσει που λέει "Με την υποστήριξη μας και την τεχνογνωσία μας έχετε εξασφαλισμένη επιτυχία και σίγουρο εισόδημα." Έχουν βρει τον τρόπο να τα τρώνε από ανυποψίαστα θύματα και εξασφαλίζουν σίγουρο εισόδημα!!!

Χτες κατέθεσα μήνυση στον εν λόγω κύριο για απάτη (ποινικό αδίκημα) και περιμένω να έρθει το ειδοποιητήριο από την αστυνομία. Διάλεξε να φτάσουμε μέχρι εκεί αντί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του!

Δημοσ.
πηγαιντε καψτε το.. ειναι της μοδας..

Το σκέφτηκα κι αυτό αλλά αυτός δεν έχει στον ήλιο μοίρα. Αν του τα κάψουμε κιόλας τότε είναι που δε θα πάρουμε δεκάρα πίσω. Τουλάχιστον να έχουμε κάτι να κατασχέσουμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...