flou21 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Για να λέμε και όλη την αλήθεια μετά από 2 μήνες τα χρήματά μου επιστράφηκαν. Οπότε θεωρώ ότι ή είχαν κάνει κακούς υπολογισμούς ή πράγματι ήταν μεταβατική περίοδος για αυτούς. Δυστυχώς έδωσαν κακή εικόνα σε εμένα και δεν ξέρω αν τους ξαναεμπιστευτώ.
Pitsi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 δεν ξέρω αν τους ξαναεμπιστευτώ. Σοβαρά το λες αυτό, δηλαδή παίζει και να τους ξαναεμπιστευτείς;
elteo Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Mερικοί είναι γεννημένοι θύματα τελικά...LOOOL
feswmenos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Έγινε θαύμα! Πήρα κ εγώ τα χρήματά μου πίσω. Όσοι δεν έχουν πάρει χρήματα ακόμα, ας διαβάσουν τα προηγούμενα μηνύματά μου και να δράσουν αναλόγως. Μην παραλείψετε σε κάθε σας βήμα να στέλνετε mail τον "κύριο" και να τον ενημερώνετε για τις κινήσεις σας. Εύχομαι να ξεμπερδέψουν γρήγορα όσοι έμπλεξαν και ποτέ ξανα "κατάθεση σε λογαριασμό" αν δεν ληφθεί και ανοιχτεί το προϊόν!
Erwdios Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Για να λέμε και όλη την αλήθεια μετά από 2 μήνες τα χρήματά μουεπιστράφηκαν. Οπότε θεωρώ ότι ή είχαν κάνει κακούς υπολογισμούς ή πράγματι ήταν μεταβατική περίοδος για αυτούς. Δυστυχώς έδωσαν κακή εικόνα σε εμένα και δεν ξέρω αν τους ξαναεμπιστευτώ. Ο συγκεκριμένος κύριος, απλώς χρησιμοποίησε τα λεφτά σας για να καλύψει τις τρύπες του. Τι θεϊκός τρόπος να εξοφλείς χρέη με τα λεφτά των άλλων και μετά να τους τα επιστρέφεις. Ξέρετε πώς λέγεται αυτό ε? Άτοκος δανεισμός λέγεται και φυσικά αν μπορούσε να δανειστεί από την τράπεζα θα του είχε φύγει το κλαπέτο από τους τόκους. Εγώ πάντως, ακόμα και τα λεφτά μου να έπαιρνα πίσω, δεν θα τον άφηνα σε χλωρό κλαρί. Διπλά και τρίδιπλα θα τα έπαιρνα. Έχει παραγίνει το κακό με τους απατεωνίσκους στην Ελλάδα και κάποιος πρέπει επιτέλους να κάνει κάτι. Αφού δεν μπορεί ή δεν θέλει το κράτος, πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας.
flou21 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Μπα δε νομίζω ότι εκμεταλλεύτηκε τα χρήματά μας γιατί μου επέστρεψε το ποσό αυξημένο κατά 2,8 % αυξημένο. Ασήμαντο ποσό αλλά για 2 μήνες σημαίνει 1,4% το μήνα. Άρα περίπου 16-17% ετησίως. Κάπου εκεί είναι το επιτόκιο της τράπεζας (αν σου δίνει βέβαια δάνειο και δεν είσαι Blacklist) Δεν αποκλείω το παραπάνω σενάριο αλλά δεν το νομίζω.
pantnick Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 ...με κατάλαβες μπαγάσα. Ήταν πολύ απλό μάλλον. Μετά από 6 χρόνια στο insomnia έφτιαξα φέτος ένα λογαριασμό snowprincess. Ο καθένας με τα γούστα του... μπορεί τώρα να απελευθερώθηκες.
peterkora Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Συγνώμη ρε παιδιά, να ρωτήσω, εκτός από την φόρμα που έχει το μαγαζί του στο internet για να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου και να του αποστείλεις ένα μήνυμα έχει και κάποιο άλλο mail για να του στείλουμε γιατί αυτά που του στέλνουμε μέσω της σελίδας του αμφιβάλω εάν τα βλέπει κανένας και το fax που γράφει δεν δουλεύει πλέον σαν fax αλλά σαν τηλέφωνο, υπάρχει κάποιο άλλο νούμερο fax?
flou21 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Συγνώμη ρε παιδιά, να ρωτήσω, εκτός από την φόρμα που έχει το μαγαζί του στο internet για να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου και να του αποστείλεις ένα μήνυμα έχει και κάποιο άλλο mail για να του στείλουμε γιατί αυτά που του στέλνουμε μέσω της σελίδας του αμφιβάλω εάν τα βλέπει κανένας και το fax που γράφει δεν δουλεύει πλέον σαν fax αλλά σαν τηλέφωνο, υπάρχει κάποιο άλλο νούμερο fax? [email protected]
thyma Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Συγνώμη ρε παιδιά, να ρωτήσω, εκτός από την φόρμα που έχει το μαγαζί του στο internet για να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου και να του αποστείλεις ένα μήνυμα έχει και κάποιο άλλο mail για να του στείλουμε γιατί αυτά που του στέλνουμε μέσω της σελίδας του αμφιβάλω εάν τα βλέπει κανένας και το fax που γράφει δεν δουλεύει πλέον σαν fax αλλά σαν τηλέφωνο, υπάρχει κάποιο άλλο νούμερο fax? [email protected] Μάλλον δε διάβασες τα προηγούμενα ποστς. Μετά από πρήξιμο στο κινητό... http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2400590&postcount=222
ababapanos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 περασα την παρασκευη απο το eshop εδω στην κερκυρα που ειμαι και ειδα και το καταστημα αυτο.βρισκεται ακριβως διπλα... της πλακας ειναι! δεν πηγα μεσα αλλα ειδα μεσα μια κοπελα να καθετε σε ενα γραφειο και να παιζει με ενα μωρο σε ενα καροτσακι, κανεισ αλος δεν ηταν μεσα και δεν υπαρχει ουτε λογιστηριο ουτε κανενα αλο τμημα. ενα δωματιακι 4χ4 ειναι...
coreygaylas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 περασα την παρασκευη απο το eshop εδω στην κερκυρα που ειμαι και ειδα και το καταστημα αυτο.βρισκεται ακριβως διπλα... της πλακας ειναι! δεν πηγα μεσα αλλα ειδα μεσα μια κοπελα να καθετε σε ενα γραφειο και να παιζει με ενα μωρο σε ενα καροτσακι, κανεισ αλος δεν ηταν μεσα και δεν υπαρχει ουτε λογιστηριο ουτε κανενα αλο τμημα. ενα δωματιακι 4χ4 ειναι... αυτη θα ειναι η κοπελα που μιλαει στο τηλεφωνο Χρήστες Online: 942 ανώνυμοι χρήστες ...πριν λιγο ηταν μονο 6 Δεστε εδω... http://www.corfu-shop.gr/product.php?productid=70&cat=92&page=1 Χρυσό ρολόϊ τσέπης πάνω από 150 χρονών, σε άριστη κατάσταση. Συλλεκτικό ILLINOIS αμερικάνικο ABRAAM LINCON. και λεει ενας: Υπεύθυνος: Jim Lincon Eppp to roloi tou pro-pro-pro-propappou mou toy Maki (Avraam) pou nomize oti to eixe xasei!! Ferto piso lamogio!| ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ πωπω...διαβασα το θρεντ και του Insomnia και του adslgr...ο τυπος ειναι γελειος... Pilot174...μιλαει με caps και κανει ΜΠΑΜ αχαχαχαχαχαχα εχω λιωσει στο γελιο βραδιατικα...αν ειναι δυνατον να υπαρχει τετοιος ανθρωπος... καλη τυχη σε οσους εξαπατηθηκαν αντε να κλεισει το site συντομα
thyma Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Επανεμφάνισε τους τρόπους πληρωμής στο site του και αφαίρεσε τον λογαριασμό της Πειραιώς! Ίσως η Πειραιώς κάτι να έκανε μετά τις καταγγελίες.
feswmenos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Επανεμφάνισε τους τρόπους πληρωμής στο site του και αφαίρεσε τον λογαριασμό της Πειραιώς! Ίσως η Πειραιώς κάτι να έκανε μετά τις καταγγελίες. Είχα στείλει επιστολή με φάξ στον Διευθυντή της Πειραιώς όπου του ανέφερα όλη την ιστορία με τον τύπο. Ο Διευθυντής πήγε αυθημερόν στο κατάστημα, βρήκε την κοπέλα, μίλησε μαζί του στο κινητό και του ζήτησε να "κατεβάσει" τον Λογαριασμό της Πειραιώς. Όταν του ανέφερα σχετικά με μπλοκάρισμα λογαριασμών, μου είπε ότι "δεν μπορώ να κάνω τίποτε περισσότερο". Την ίδια μέρα αφαίρεσε όλους τους τρόπους πληρωμής. Μηπως πρέπει να ενημερωθούν "Εθνική και Eurobank";
giannis85 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 δυστιχως παιδια και εγω το ιδιο προβλιμα με εσας οτι αυτος ο τυποσ μου εφαγε λευτα.. τωρα θα ακωλουθισω αυτα που κανατε και εσεις.. ευτυχως εμενα δεν ηταν τοσο μεγαλη η παραγγελεια μου.. στο μεταξυ εχω αλλο προβλιμα εφτιαξα υπολογιστη με μητρικη την asus P5Q-E και επεξεργαστη τον intel core 2 duo E8400 αλλα δεν δουλευει σωστα.. στο cpuz το core speed ειναι 2003,9 και το multiplier ειναι x6.. δεν ανεβαζει ταχυτητα.. τοσο πρεπει να δουλευει ακομα και οταν ζοριζεται η πρεπει να κανω κατι??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.