feswmenos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Σας παρακαλώ όσοι έχετε κάνει καταγγελία στην Δίωξη Οικονομικού εγκλήματος ή στο Υπουργείο Εμπορίου να μου αναφέρετε πότε ακριβώς κάνατε καταγγελία και λεπτομέρειες σχετικά με την καταγγελία σας. Εχω σκοπό να διαμαρτηρηθώ έντονα προς αυτές τις υπηρεσίες διότι έγώ εξαπατήθηκα μέσα στον Οκτώβριο. Αν αυτές οι υπηρεσίες είχαν κινηθεί άμεσα δεν θα είχα χάσει τα λεφτά μου όπως συνέβει και με πολλούς άλλους πρόσφατα! -----Προστέθηκε 28/10/2008 στις 07 : 52 : 38----- όσοι θέλουν μπορούν να μου στείλουν mail [email protected]
CORFOPLHKTOS Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Και εγω θα ειχα σωθει... αν οι αρμοδιες υπηρεσιες η οι τραπεζες ειχαν κλειδωσει τους λογαριασμους του κυριου απατεωνα,εχω παει στην τραπεζα Πειραιως Ναυπλιου και ακομα περιμενουν να τους απαντηση η Κερκυρα....Περιττο να σας πω ποσα τηλεφωνα,φαξ και ε-μαιλ εχω στειλει.... -----Προστέθηκε 29/10/2008 στις 03 : 20 : 46----- Μολις τωρα εκανα καταγγελια στο ΙΝΚΑ και στην Διωξη Ηλεκτρονικου Εγκληματος στελνοντας την καταθεση μου στην τρ Πειραιως και την παραγγελια που του εκανα Υποψην την παραγγελια την εκανα 17-10-08 αν ειχαν κλειδωσει το σαιτ θα ειχα γλυτωσει.....
spinemm Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά κάτι δεν πάει καλάΗ snowPrincess μας λέει πως παρήγγειλε αεροπλάνο (202 μήνυμα) Ο alexjm εύλογα ρωτάει Καλά θα αγόραζες ολόκληρο αεροπλάνο χωρίς να το δείς? (204) και απαντάει αντι αυτής ο xpapias : Εννοείται πως όχι. Δε θα με πιάσει και κορόιδο. Του κατέθεσα 3000Ε σαν προκαταβολή και τα υπόλοιπα από κοντά. (205) Άλλος ξεκινάει την ιστορία snowPrincess και άλλος απαντάει xpapias Κάποιος μας δουλεύει. +1 Συμφωνω. Παιδιά συγγνώμη. Εννοείται και δεν έκανα κάτι τέτοιο. Απλά η κατάσταση είναι κωμικοτραγική - ο τύπος πουλάει ότι να'ναι. Τι σχεση εχει η κατασταση ειναι κωμικοτραγικη με το οτι απαντας σε αλλου μηνυμα? Τεσπα ΕΥΧΟΜΑΙ παιδια να βρειτε ακρη με ολους αυτους που κυκλοφορουν και να παρετε τα λεφτα σας πισω!!!!!
j0maK Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά κ εγώ είχα παραγγείλει ένα MSI WIND στις 18/8 από το συγκεκριμένο κατάστημα, και το είχα βρει μέσω skroutz. Έφευγα για Αμερική για μια εβδομάδα οπότε δεν είχα δώσει σημασία στην μεγάλη καθυστέρηση που είχε το προϊόν να παραδοθεί. Μετά από διάφορα email κ τηλέφωνα, έστειλα το κάτωθι στις 9/9 : Κ. Δημητρόπουλε, Μετά από επανειλλημένα τηλεφωνήματα μου, και διάφορες δικαιολογίες, ψέμματα και υποσχέσεις ότι θα με καλέσετε αργότερα και ότι καθυστερεί το έμβασμα, έχει φύγει από το λογιστήριο κλπ, τα χρήματά μου δεν έχουν μπει ακόμα στο λογαριασμό μου. Αν τα χρήματα δεν είναι στο λογαριασμό μου αύριο, Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, θα προχωρήσω σε καταγγελία στο Υπουργείο Εμπορίου και στο Ινστιτούτο Καταναλωτή, σε μύνηση στην Αστυνομία για απάτη, και σε δημοσιοποίηση όλων των email που έχουμε ανταλλάξει σε όλα τα σχετικά με το αντικείμενο fora και περιοδικά στην Ελλάδα. Παρακάτω σας διαθέτω τα στοιχεία της παραγγελίας, για να την βρείτε επιτέλους και να το τακτοποιήσετε. Αριθμός Παραγγελίας 244 Ημερομηνία 18/08/2008 Ιωάννης Παναγιωτόπουλος Και την επόμενη μέρα (ευτυχώς για αυτόν, γιατί εγώ έχω γνωστό στην Κέρκυρα) τα χρήματα μπήκαν στον λογαριασμό μου. Καλή τύχη σε σας που ψάχνεστε, κ ελπίζω να του πάρετε πολλά περισσότερα από αυτά που σας χρωστάει από τα δικαστήρια.
feswmenos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Εν τω μεταξύ..... το κατάστημα λειτουργεί κανονικά, ανανεώνει τις προσφορές του, αλλάζει τις τιμές στα προϊόντα και τα σχετικά. Όμως στα τηλέφωνα δεν απαντάνε! οι αρμόδιες υπηρεσίες του Ελληνικού Κράτους αφήνουν τον κύριο Απατεώνα να συνεχίζει τις εμπορικές του δραστηριότητες κανονικά! Το τμήμα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτής της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κέρκυρας το μόνο που έχει να πει είναι " ο φιλικός διακανονισμός" κατά τ' άλλα "Προστασία του καταναλωτή" . Η Αστυνομία λέει: κοίταξε να πάρεις εσύ τα λεφτά σου και άσε τους άλλους που θα την πατήσουν. Αθάνατη Ελλάδα, ποτέ δεν πεθαίνεις! Για όλους υπάρχει δουλεία, κυρίως για τους απατεώνες. Συμβουλή στους παθόντες: Να υποβάλλετε άμεσα μήνυση στο Πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα της γειτονιάς σας γιατί μετά το πέρας του τριμήνου τα χρέη διαγράφονται παρακαλώ! Εγώ πάντως αν δεν πάρω τα χρήματάμου έχω σκοπό να τον "χορέψω" καλά τον κύριο
S2Katana Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Πρώτη φορά το ακούω αυτό για το τρίμηνο!Που το διάβασες?
pantnick Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 +1 Συμφωνω. Τι σχεση εχει η κατασταση ειναι κωμικοτραγικη με το οτι απαντας σε αλλου μηνυμα? Πολύ απλά οτι έχει 2 nicknames και μπερδεύτηκε ίσως?? Έβαλα τον γνωστό μου (για τον οποιο είχα πάρει το laptop) να βρεί την απόδειξη αλλα δεν την έχει βρει ακόμα...Κάποιος μου είχε στείλει Pm και με ρώτησε τι έγραφε αλλα δεν θυμάμαι ποιος... Sorry! Δεν μπορώ να καταλάβω οταν έχει τόσα πράγματα εις βάρος του πως συνεχίζει ανενόχλητος ο άνθρωπος...Απίστευτο.
feswmenos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Πρώτη φορά το ακούω αυτό για το τρίμηνο!Που το διάβασες? Δεν το διάβασα, μου το είπε άνθρωπος από την Αστυνομία. Σ' αυτές τις περιπτώσεις αν δεν διεκδικήσεις τα χρήματά σου μέσα στο τρίμηνο (με νομιμο τρόπο) διαγράφεται το χρεός. Δεν ξέρω κατά πόσο ευσταθεί αλλά καλού κακού κάντε όλοι άπό μία μηνυσούλα (δεν κοστίζει πολλά μόνο ένα παράβολο των 10 ευρώ, δεν χρειάζεται δικηγόρος, σας βοηθά ο αξιωματικός υπηρεσίας και την κάνετε στο Αστυνομικό Τμήμα της γειτονιάς σας).
xpapias Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Πολύ απλά οτι έχει 2 nicknames και μπερδεύτηκε ίσως?? ...με κατάλαβες μπαγάσα. Ήταν πολύ απλό μάλλον. Μετά από 6 χρόνια στο insomnia έφτιαξα φέτος ένα λογαριασμό snowprincess.
S2Katana Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δεν το διάβασα, μου το είπε άνθρωπος από την Αστυνομία. Σ' αυτές τις περιπτώσεις αν δεν διεκδικήσεις τα χρήματά σου μέσα στο τρίμηνο (με νομιμο τρόπο) διαγράφεται το χρεός. Δεν ξέρω κατά πόσο ευσταθεί αλλά καλού κακού κάντε όλοι άπό μία μηνυσούλα (δεν κοστίζει πολλά μόνο ένα παράβολο των 10 ευρώ, δεν χρειάζεται δικηγόρος, σας βοηθά ο αξιωματικός υπηρεσίας και την κάνετε στο Αστυνομικό Τμήμα της γειτονιάς σας). Θα γίνω κουραστικός, αλλά ποιες εννοείς ως ''αυτές τις περιπτώσεις'' ?
thyma Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Μετά από πρήξιμο στο κινητό και στα email πήρα τα λεφτά πίσω. Μου ανέφερε ότι το corfu-shop θα αγοραστεί από μια ξένη εταιρεία ... Όσοι δεν το έχετε κάνει, για να είστε καλυμμένοι νομικά στείλτε email και fax ζητώντας τα χρήματα σας πίσω λόγω κακής εξυπηρέτησης και αδυναμία επικοινωνίας. Με αυτά τα στοιχεία και το καταθετήριο μπορείτε να πάτε στην αστυνομία για μήνυση .
feswmenos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Μετά από πρήξιμο στο κινητό και στα email πήρα τα λεφτά πίσω. Μου ανέφερε ότι το corfu-shop θα αγοραστεί από μια ξένη εταιρεία ... Όσοι δεν το έχετε κάνει, για να είστε καλυμμένοι νομικά στείλτε email και fax ζητώντας τα χρήματα σας πίσω λόγω κακής εξυπηρέτησης και αδυναμία επικοινωνίας. Με αυτά τα στοιχεία και το καταθετήριο μπορείτε να πάτε στην αστυνομία για μήνυση . Πότε έγινε αυτό; Πρόσφατα; Οκτώβριο, Νοέμβριο; -----Προστέθηκε 10/11/2008 στις 10 : 21 : 28----- Θα γίνω κουραστικός, αλλά ποιες εννοείς ως ''αυτές τις περιπτώσεις'' ? "Αυτές τις περιπτώσεις"= όταν κάποιος δεν σου επέστρεψε ένα ποσό από οικονομική συναλλαγή και εσύ δεν το διεκδίκησες σε εύλογο χρονικό διάστημα. Για περισσότερες πληροφορίες ρώτα δικηγόρο.Ίσως να μην είναι απόλυτο αυτό που λεώ εγώ αλλά από τη στιγμή που έχεις ζητήσει επίμονα τα λεφτά σου πίσω και μπορείς να το αποδείξεις (π.χ. e-mail, fax) τόσε φαντάζομαι ότι το τρόμηνο μετράει από την τελευταία επικοινωνία. Το βέβαιο πάντως είναι ότι μπορέις να απιτείσεις και ψυχικήοδύνη και δικαστικά έξοδα
thyma Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Πότε έγινε αυτό; Πρόσφατα; Οκτώβριο, Νοέμβριο; -----Προστέθηκε 10/11/2008 στις 10 : 21 : 28----- 15 Οκτωβρίου παρήγγειλα, 6 Νοεμβρίου επεστράφησαν.
nucleuspower Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 15 Οκτωβρίου παρήγγειλα, 6 Νοεμβρίου επεστράφησαν. Είσαι πολύ τυχερός!!! Αν επιτρέπεται πόσα χρήματα σου χρωστούσε;
thyma Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Είσαι πολύ τυχερός!!! Αν επιτρέπεται πόσα χρήματα σου χρωστούσε; 210€. Κι εγώ έμεινα έκπληκτος αφού περίμενα ότι οι δικαιολογίες του θα διαιωνιζόντουσαν. Όπως είπα και παραπάνω : "Όσοι δεν το έχετε κάνει, για να είστε καλυμμένοι νομικά στείλτε email και fax ζητώντας τα χρήματα σας πίσω λόγω κακής εξυπηρέτησης και αδυναμία επικοινωνίας. Με αυτά τα στοιχεία και το καταθετήριο μπορείτε να πάτε στην αστυνομία για μήνυση ."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.