Προς το περιεχόμενο

Corfu shop,εχει αγορασει κανεις?

Age4Greeks

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με το μυαλό του μέσου Έλληνα καταναλωτή, ο οποίος πιστεύει ότι ανακάλυψε χρυσωρυχείο...

Τεσπα, ο παθός μαθός και καλή τύχη σε όσους δεινοπαθούν με τέτοιου είδους απατεώνες.

Δεν μπαίνουμε εδώ να κατηγορούμε τον καταναλωτή, αλλά για να βοηθάμε ο καθένας όσο μπορεί στην επίλυση λύσεων για το προβλημά του...

• Απαντ. 246
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ο τύπος έλεγε ότι είναι στο λογιστήριο!!! Και υπογράφει ως δ/ντης πωλήσεων;

Αύριο είναι η τελευταία μέρα που έχει διορία να πληρώσει. Άντε να δούμε τι θα κάνει... Ελπίζω να συμμορφωθεί για το καλό του!

Τι έγινε λοιπόν??

Δημοσ.

Καλησπέρα. Είμαι ένας ακόμα φεσομένος από τον εν λόγω κύριο. Δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε να πάρουμε τα χρήματά μας πίσω. Κάποιοι τυχεροί τα πήραν. Νομίζω όμως ότι στο τέλος ο "κύριος" θα φάει πολύ ξύλο!!! Όσο περισσότεροι είναι εκείνοι που θα πάρουν χρήματα πίσω τόσο λιγότεροι θα είναι εκείνοι που θα τον μπαγκαρώσουν ομαδικά!!!

Δημοσ.

Aπό την Πειραιώς της Κέρκυρας μου είπαν ότι έστειλαν

άνθρωπο και είδε κατάστημα ανοιχτό και έναν μέσα.

Μάλλον με παραμύθιασαν για να ξεφορτωθούν την υπόθεση.

Αλλά θα τους κάνω και έγγραφο αίτημα,

Άρα όχι απλά ο τύπος έπεσε έξω αλλά το είχε σχεδιασμένο.

Δημοσ.

Σίγουρα? Δεν μπορεί μια τράπεζα να σε παραμυθιάζει οτι όντως υπάρχει εκεί μαγαζί εκτός εάν δεν πήγε κάποιος να δεί!

Δημοσ.
Μόλις ενημερώθηκα πως στη συγκεκριμένη διεύθυνση ΔΕΝ υπάρχει ούτε

υπήρχε ποτέ κατάστημα με ηλεκτρονικά και ΗΥ.

Από επάνω υπάρχει ένας δικηγόρος και κάτω ένα μπακάλικο.

Αν και από την Πειραιώς της Κέρκυρας μου είπαν ότι έστειλαν

άνθρωπο και είδε κατάστημα ανοιχτό και έναν μέσα.

Μάλλον με παραμύθιασαν για να ξεφορτωθούν την υπόθεση.

Αλλά θα τους κάνω και έγγραφο αίτημα,

Άρα όχι απλά ο τύπος έπεσε έξω αλλά το είχε σχεδιασμένο.

Θα παρακαλούσα πάρα πολύ να μην λέγονται τέτοιου είδους ανακρίβειες που μόνο στόχο έχουν τον πλήρη αποπροσανατολσιμό του καταναλωτή καθώς επίσης και την δημιουργία πανικού στο ήδη βεβαρημένο κλίμα.

Σας λέω λοιπόν ότι το κατάστημα υπάρχει και μάλιστα 5 βήματα από το e-shop Κέρκυρας. Πήγε γνωστή μου πριν μια εβδομάδα και το τσέκαρε με τα ίδια της τα μάτια. Μάλιστα είχε και μια συνομιλία με την γραμματέα του καταστήματος.

Σίγουρα? Δεν μπορεί μια τράπεζα να σε παραμυθιάζει οτι όντως υπάρχει εκεί μαγαζί εκτός εάν δεν πήγε κάποιος να δεί!

Φυσικά και η τράπεζα δε μπορεί να σε παραμυθιάσει και δεν έχει και κανένα λόγο. Η τράπεζα θέλει να διασφαλίσει τα συμφέροντά της και μόνο σε σκάνδαλα δε θέλει να εμπλακεί ειδικά όταν βρίσκεται σε μια κλειστή κοινωνία όπως αυτή της Κέρκυρας.

Απλά ο flou21 έμαθε από κάπου ότι δήθεν δεν υπάρχε το κατάστημα και θέωρησε ότι η τράπεζα έχει λόγους να τον κοροιδεύει.

Δημοσ.

Και λίγα σας πήρε... Καλά, πως είναι δυνατόν όλοι οι πολιτισμένοι που την ψάχνουν με ΙΝΚΑ, ινστιτούτα ομορφιάς, αγωγές, υπουργεία εμπορίου, ναυτιλίας κτλ να έχουν έτοιμη την λύση του ξύλου;;; Σαν πολύ Αμέρικα δεν γίναμε; Το ξύλο και τις αγωγές πρώτα τα έχουμε όλοι. Η εξυπνάδα που είναι;;; Ειλικρινά πιστέψατε ότι μπορεί ένα μαγαζάκι (αν είναι τελικά και τέτοιο) θα μπορεί να πουλάει κάτω του κόστους; Και λίγα σας πήρε...

Δημοσ.
Και λίγα σας πήρε... Καλά, πως είναι δυνατόν όλοι οι πολιτισμένοι που την ψάχνουν με ΙΝΚΑ, ινστιτούτα ομορφιάς, αγωγές, υπουργεία εμπορίου, ναυτιλίας κτλ να έχουν έτοιμη την λύση του ξύλου;;; Σαν πολύ Αμέρικα δεν γίναμε; Το ξύλο και τις αγωγές πρώτα τα έχουμε όλοι. Η εξυπνάδα που είναι;;; Ειλικρινά πιστέψατε ότι μπορεί ένα μαγαζάκι (αν είναι τελικά και τέτοιο) θα μπορεί να πουλάει κάτω του κόστους; Και λίγα σας πήρε...

Άστοχο και εμετικό το μήνυμα σου που δεν έχει να προσφέρει απολύτως τίποτα στα δεκάδες θύματα. Εύχομαι όμως σε ανάλογη περίπτωση να τύχεις αντίστοιχης αντιμετώπισης με αυτή που επιδεικνύεις τώρα. Ήρθε ο έξυπνος της παρέας να μας βάλει τα γυαλιά..... ουστ!

Δημοσ.
Άστοχο και εμετικό το μήνυμα σου που δεν έχει να προσφέρει απολύτως τίποτα στα δεκάδες θύματα. Εύχομαι όμως σε ανάλογη περίπτωση να τύχεις αντίστοιχης αντιμετώπισης με αυτή που επιδεικνύεις τώρα. Ήρθε ο έξυπνος της παρέας να μας βάλει τα γυαλιά..... ουστ!

Κάνεις λάθος. Την έχω πατήσει. Πήρα βέβαια τα λεφτά μου πίσω. Αλλά τι μπορώ να πω εγώ μπροστά στην οργή του λαού για κάποιον που φώναζε "Είμαι κλέφτης, πληρώστε με!!!" και κάποιοι των πλήρωναν. Πιο εμετική είναι η βλακεία. Τέλος πάντων, πρόσεχε το στομάχι σου, γιατί ο εύκολος εμετός δεν είναι καλός...

Δημοσ.
Κάνεις λάθος. Την έχω πατήσει. Πήρα βέβαια τα λεφτά μου πίσω. Αλλά τι μπορώ να πω εγώ μπροστά στην οργή του λαού για κάποιον που φώναζε "Είμαι κλέφτης, πληρώστε με!!!" και κάποιοι των πλήρωναν. Πιο εμετική είναι η βλακεία. Τέλος πάντων, πρόσεχε το στομάχι σου, γιατί ο εύκολος εμετός δεν είναι καλός...

Η πικροχολία δε, είναι ακόμη πιο επικίνδυνη. Οι φίλοι μου οι οποίοι εξαπατήθηκαν είχαν γνωστούς που εξυπηρετήθηκαν άψογα απο το κατάστημα (γιατί προφανώς υπήρξε και μια τυχερή μειοψηφία) μεσα στο καλοκαίρι και επομένως δεν ειχαν κανένα λόγο να να δυσπιστήσουν. Καλό λοιπόν θα ήταν να είσαι προσεχτικός στα σχόλια και τισ γενικεύσεις σου. Και επιμένω οτι με τέτοια σχόλια δε βοηθάς κανέναν.

Δημοσ.
Η πικροχολία δε, είναι ακόμη πιο επικίνδυνη. Οι φίλοι μου οι οποίοι εξαπατήθηκαν είχαν γνωστούς που εξυπηρετήθηκαν άψογα απο το κατάστημα (γιατί προφανώς υπήρξε και μια τυχερή μειοψηφία) μεσα στο καλοκαίρι και επομένως δεν ειχαν κανένα λόγο να να δυσπιστήσουν. Καλό λοιπόν θα ήταν να είσαι προσεχτικός στα σχόλια και τισ γενικεύσεις σου. Και επιμένω οτι με τέτοια σχόλια δε βοηθάς κανέναν.

Δεν γενικεύω. Λέω την γνώμη μου για ένα πολύ συγκεκριμένο θέμα, την φερεγγυότητα του εν λόγω καταστήματος, καταλήγοντας στο ότι κατά την γνώμη μου η παγίδα ήταν πολύ προφανής. Άρα φταίνε και τα θύματα. Εκτός αν το θέμα είναι "Ψυχολογική υποστήριξη των θυμάτων του corfu-shop" όπου γνωστοί και φίλοι μαζεύονται, πίνουν καφέ, λένε ότι δεν πειράζει, μην ανησυχείς και τα τοιαύτα. Τέλος πάντων, άστο κακώς απάντησα μου φαίνεται.

Δημοσ.
Δεν γενικεύω. Λέω την γνώμη μου για ένα πολύ συγκεκριμένο θέμα, την φερεγγυότητα του εν λόγω καταστήματος, καταλήγοντας στο ότι κατά την γνώμη μου η παγίδα ήταν πολύ προφανής. Άρα φταίνε και τα θύματα. Εκτός αν το θέμα είναι "Ψυχολογική υποστήριξη των θυμάτων του corfu-shop" όπου γνωστοί και φίλοι μαζεύονται, πίνουν καφέ, λένε ότι δεν πειράζει, μην ανησυχείς και τα τοιαύτα. Τέλος πάντων, άστο κακώς απάντησα μου φαίνεται.

Φυσικά και κακώς απάντησες γιατί το θέμα του thread ειναι το corfu-shop και οι εμπειρίες των πελατών του και όχι το "Βλάκα καταναλωτή, πρόσεχε τις παγίδες". Γνώμη δε μπορείς να έχεις όταν δεν ξέρεις (ή αγνοείς εσκεμμένα) κάτω απο ποιες συνθήκες πραγματοποιήθηκε η εκάστοτε αγορά.

Δημοσ.
Φυσικά και κακώς απάντησες γιατί το θέμα του thread ειναι το corfu-shop και οι εμπειρίες των πελατών του και όχι το "Βλάκα καταναλωτή, πρόσεχε τις παγίδες". Γνώμη δε μπορείς να έχεις όταν δεν ξέρεις (ή αγνοείς εσκεμμένα) κάτω απο ποιες συνθήκες πραγματοποιήθηκε η εκάστοτε αγορά.

Κάτι τελευταίο και δεν ξανασχολούμε: Δηλαδή, αν έστηνα ένα site, πουλούσα 15-25% πιο φτηνά από τον φτηνότερο, χρησιμοποιούσα τα κείμενά του στις περιγραφές και απαιτούσα προεξόφληση με κατάθεση σε τράπεζα, εσύ θα αγόραζες; Προφανώς ναι... Μπας και κακώς δουλεύω 8ωρο; Μήπως να ασχοληθώ με e-commerce;;;

Δημοσ.
Κάτι τελευταίο και δεν ξανασχολούμε: Δηλαδή, αν έστηνα ένα site, πουλούσα 15-25% πιο φτηνά από τον φτηνότερο, χρησιμοποιούσα τα κείμενά του στις περιγραφές και απαιτούσα προεξόφληση με κατάθεση σε τράπεζα, εσύ θα αγόραζες; Προφανώς ναι... Μπας και κακώς δουλεύω 8ωρο; Μήπως να ασχοληθώ με e-commerce;;;

Κάνεις ότι δε καταλαβαίνεις ή πραγαμτικά αγνοέις τα όσα έχουν ειπωθεί;

Όταν έρθει ένας φίλος σου και σου πει ότι αγόρασε από το τάδε μαγαζί 2 προιόντα σε πολύ καλή τιμή και είναι ευχαριστημένος, έχεις λόγους να τον αμφισβιτήσεις;

Όταν η ιστοσελίδα αυτή διαφημίζεται επί 2 μήνες σε ένα από τα πιο έγκυρα και αξιόπιστα portals online καταστημάτων όπως το skroutz, έχεις λόγους να το αμφισβιτήσεις;

Νομίζω είναι προφανές αυτό που λέω και σταματάω την κουβέντα εδώ γιατί όσο συζητάς για τα αυτονόητα αρχίζει να τα υπονομεύεις.

-----Προστέθηκε 25/10/2008 στις 06 : 56 : 30-----

Και εν πάση περιπώση είναι τόσο μεγάλη η ανάγκη σου να κατηγορίσεις τον όποιο καταναλωτή φέρθηκε ενδεχομένως αφελώς για να γράφεις αηδίες του τύπου "και λίγα σας πήραν" ; Ο άνθρωπος έχει τον πόνο του και εσύ έρχεσε για να τον αποτελειώσεις; Έτσι κάνεις και στους φίλους σου;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...